Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

asi na 180 to nedostanes...aj ked to ma turbo....

je to objemovo male, a uz aj tak je to pekne ponahananý motor do vykonu....

znamy ma 2,2 crdi v santa fe...povodne 155 ps....po chipe v prefo tuningu je to hodnota 178 Ps..na merana realne na brzde.....

a to uz je predsa nafta a objem...tam ten vykon bude vyditelnejsi....aj ked mas turbo benzin

Původně zaslal: antal

Neviem ci to ma presne 150k lebo zmerat som to nebol ale ak pisu ze po chipu to bude 180k tak by to tak malo byt

Odesláno

a i lišty boční to prozrazují... jj jasně každý na to nemá tak se aspon snaží takhle, jen je škoda že k té imitaci nabádá výrobce svou doplňkovou výbavou

Odesláno

Lišty taky ... a dokonce sem i viděl zadní plast v laku (myslim u RS verze) co sem koukal tak to různě kombinujou ... ale co se týká lišt bokem tak z praktického hlediska je plast lepší (když s tim omylem člověk bouchne) než to mít odřené;) ... ty třídvéřáky maj skutečně velký dveře a člověk si musí dávat bacha...

Odesláno
Původně zaslal: marisw

asi na 180 to nedostanes...aj ked to ma turbo....

je to objemovo male, a uz aj tak je to pekne ponahananý motor do vykonu....

znamy ma 2,2 crdi v santa fe...povodne 155 ps....po chipe v prefo tuningu je to hodnota 178 Ps..na merana realne na brzde.....

a to uz je predsa nafta a objem...tam ten vykon bude vyditelnejsi....aj ked mas turbo benzin

Původně zaslal: antal

Neviem ci to ma presne 150k lebo zmerat som to nebol ale ak pisu ze po chipu to bude 180k tak by to tak malo byt

V tromto sa moc nevyznam ale myslim ze nemas pravdu.Aby to nebolo realne koli tomu ze je to 1,6 to pochibujem,staci sa pozriet co dostal WV z golfu 1,4gt.A ak moze mat 207RC v serii 175k tak ja mozem mat kludne 180k po chipu,nie?
Odesláno

Ty jo ,ty mu ale dáváš kartáč chudákovi,to je jak věšení neviňátek ;)

ale zase proti gustu ..........................................................................

Odesláno
Původně zaslal: Sobol

no že to má plasty a možná v příplatkové výbavě o 20 mm výše podvozek? jinak na tom od serie ten outdoor není vůbec nijak postaven lepe

prave proto to je terenak jak vysity :D vidis dle fotek :)

uimho rozdil outdooru je krom tech plastu, ez mas tech 20mm podvozek vys oproti serii a zaplechovany podvozek. A lepsi vybava

[upravil dne 13/11/08 Marlin]

• O 3 týdny později...
Odesláno
Původně zaslal: Dismay.zs

Nejkrásnější je teď 207 SW, protože jí mám já ....:D:bacha, ale proti 206 také nic nemám.

A co tak sem hodit nejake foto chlape?
Odesláno

Foto bych hodil, ale budu se asi muset stát řádným členem a ne čestným, je to tak? Teď asi fotografie vkládat nemůžu. Jinak jsem dneska koupil stříbrnou lištu na madlo pátých dveří, paráda.:aut

Odesláno
Původně zaslal: Dismay.zs

Foto bych hodil, ale budu se asi muset stát řádným členem a ne čestným, je to tak? Teď asi fotografie vkládat nemůžu. Jinak jsem dneska koupil stříbrnou lištu na madlo pátých dveří, paráda.:aut

A to si kde vycital?Foto sem mozes dat v pohode:):roll
Odesláno

Klikni na kolonku \"odpovědět\",čo je pri kazdom prispevku tam sa ti objavy okno na pisanie textu a pod nim je mala kolonka \"prochazet\",do nej vlozis fotku s maximalnim rozmerom 800x600,odosles a je to

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...