Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Aáááááááááá pan je policajt!Tak to s tymi foliami budes mat kapanek jednoduchsie.Ta 207cc mi pripada trocha viac snizena to je v serii?:myslimA ako by si ich porovnal?

[upravil dne 4.11.2008 antal]

Odesláno

jj kapánek :)

je to serie, jen jiná kola 17\" a jiný úhel střechy.. porovnání- silnější motor, zadní náprava víc uskakuje i díky větším kolům, jinak větší spotřeba u turba cca o 2 litry na 100km .. lepší světlomety s čočkami, celkově atraktivnější vozidlo za kterým se každý otočí.. škoda zadních sedaček, totální nouzovky... 3P červená je praktičtější, větší prostor nad hlavou, zadní sedačky plnohodnotné, lepe hraje aparatura, lepší kufr, výkon 120 koní dostačující na běžný provoz

Odesláno

Asi si ma trocha nepochopil.Ja som skor narazal na srovnanie co sa tyka motorov.GT mam a tak by ma zaujimalo ako to je s tou slabsou verziou oproti GT.

Odesláno

aha :) no moc rozdílu tam není až na to turbo, motor je trošku jinak zakrytovaný a díky turbu má rychlejší nástup. ve 170ti už to leze pomaleji nahoru kdežto u turba je cítit ještě stálý zátah, maximální rychlost je lepe dosažitelná tzv. nečekám až to tam vyleze... Jinak se s GT lepe předjíždí, motor je pružnější u 16v musí člověk podřazovat. u 16v se dá jet v menších rychlostech na vyšší stupeň a nechat ho tam když chci zrychlovat. U GT se mu z nízkých otáček moc nechce, raději by vyšší otáčky... Jinak nevím co by jsi ještě chtěl slyšet :) Na zrychlení z 0 na 100 není velký rozdíl, u GT mi chybí takové to turbo nakopnutí což je daň za to že turbo tahá už od nízkých otáček,tudíž nelze udržet dlouhodobější spotřebu pod 8 litry kdežto u 16v jsem jel několikrát i za 5,2 dle počítače.. Ale někde jsem četl že ten počítač celkem klame od reality:myslim , každopádně se nevyvaruji pocitu že do cabra pořád tankujeme :P

Odesláno

To Hofa: Čoveče koukám , že si to docela poladil!:super ... máš to pěkný a chrom pásky jsou fajn;) ... líbí se mi ten zadní chrom nad spz a stříbrný kliky ...o tom bych možná pouvažoval...

Odesláno
Původně zaslal: antal

To ma tu mriezku strieknutu na cierno?Ja zase rozmyslam ze ju dam pochromovat

Teraz ma napadlo ze strieborna je az od nejakej vybavy.Teraz si niesom isty co myslis:myslim
Odesláno

jj stříbrná je až od výbavy premium.. černá je jen v případě verze trendy a dokoupení sportovní masky s chrom pouzdry mlhovek.. takže tato trendy verzy imituje dodělávkou předního nárazníku vyšší verzi kterou vidíš vedle (moje) :super

Odesláno

Já mám třeba trendy a tam je mřížka bohužel černej plasťák ... ale na obhajobu ... on každý nechce nebo nemá na to koupit verzi premium a vyšší!;)... každopádně se mi líbí víc černej plast a mlhovky v nárazníku bokem , než černej plast a k tomu mlháče v chromu ... ty jedině s chrom mřížkou!;) ... já sem si to udělal po svém!:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...