Kopecek81 Odesláno 20. říjen 2008 Odesláno 20. říjen 2008 Ahoj všem, mám takový problém, po dlouhém stání auta když nastartuju tak mi, pokud nepřidám plyn, padají otáčky a když tomu nepomůžu tak auto chcípe úplně. Je zajímavé že to dělá jenom v létě, teďka jak začal podzim už auto drží otáčky v pohodě nevíe někdo čím by to mohlo být, díky za rady Citovat
Spiral Odesláno 20. říjen 2008 Odesláno 20. říjen 2008 a jak se auto ohreje tak uz to nechcipa? Citovat
Kopecek81 Odesláno 21. říjen 2008 Autor Odesláno 21. říjen 2008 Jo jo přesně tak jak se auto ohřeje tak to nechcípá Citovat
s1600 Odesláno 21. říjen 2008 Odesláno 21. říjen 2008 me taky kolisaji otacky,zatim to tedy nechciplo,ale je to cim dal tim horsi...o vikend jsem mluvil se znamym mechanikem a poradil mi,ze mam zkusit svicky...tak pak napisu,jak pokus dopadl... Citovat
Ondra_S16 Odesláno 21. říjen 2008 Odesláno 21. říjen 2008 kamosovi kolisaly otacky i za jizdy, cukalo to strasne, tak jsem mu poradil vymenit svicky a bylo to ok:super Citovat
Kopecek81 Odesláno 21. říjen 2008 Autor Odesláno 21. říjen 2008 Svíčky jsem dával nové a dělá to pořád, nemůže to být krokovým motorkem?? Citovat
MrChodny Odesláno 21. říjen 2008 Odesláno 21. říjen 2008 Podobny problem, jako popisujes ty, jsem mam na 1.1i a na 90% je to cidlo teploty chladici kapaliny. Pokud nastartuju, tak se motor sam udusi, pokud mu nepridam. Cely tento stav trva asi pul minuty od startu, pak uz je to ok. Citovat
mino Odesláno 21. říjen 2008 Odesláno 21. říjen 2008 Původně zaslal: s1600 me taky kolisaji otacky,zatim to tedy nechciplo,ale je to cim dal tim horsi...o vikend jsem mluvil se znamym mechanikem a poradil mi,ze mam zkusit svicky...tak pak napisu,jak pokus dopadl... Presne to same dela i mi,a to i po vymene svicek.Slysel jsem uz tolik nazoru od mechaniku cim by to mohlo byt ze je to neskutecne:myslimKrokovy motorek,lamba sonda,vaha vzduchu a ty svicky.Byl jsem uz dvakrat na diagnostice ale ani v jednom servisu nemeli ten spravny kablik.Tak az prijdes cim to je tak dej vedet;) Citovat
Spiral Odesláno 21. říjen 2008 Odesláno 21. říjen 2008 no tohle je vzdycky dost velky problem... muze to byt vazne strasne moc veci... chce to zacit tema nejlevnejsima a nejpravdepodobnejsima popsanyma o prispevek vys...... dalsi muzou byt filtry, spatne nastaveny predstih, neco v hadicce, cerpadlo ... je toho moc moc.... Citovat
Alesek Odesláno 23. říjen 2008 Odesláno 23. říjen 2008 Taky to může být hodně pravděpodobně potenciometr škrtící klapky, a ted jsem se na něj byl ptát v Peugeotu a novej stojí i se vstřikovacím tělem bez krokovýho motorku 12 600,- takže já jsem z toho docela nešťastnej Citovat
Welis Odesláno 23. říjen 2008 Odesláno 23. říjen 2008 V zimě ti to nedělá protože sepne sytič, takže zkusil bych filtr vzduchový cena cca 200, svíčky, lepsi benzín, nedávno sem do auta natural 91 a je to znat hned sem ho musel naredit 98ckou :-D Citovat
s1600 Odesláno 23. říjen 2008 Odesláno 23. říjen 2008 reknu vam,ze mi otacky zakolisaly pri predjizdeni a dobrej pocit jsem z toho nemel ani trochu,auto uplne ztratilo tah...bojim se,ze to nebudou jen blby svicky...ja se z toho pos.... Citovat
Guest Merglos Odesláno 23. říjen 2008 Odesláno 23. říjen 2008 to by mohl byt snímač polohy škrtící klapky Citovat
Spiral Odesláno 23. říjen 2008 Odesláno 23. říjen 2008 mozna by stalo za to zkusit zjistit chybi na RJ... viz zde: http://www.peugeot-club.com/topic/14637-p309---diagnostika-morotu-rychly-vypis-v-domacim-prostredi/ Citovat
Ondřík106s Odesláno 28. říjen 2008 Odesláno 28. říjen 2008 MÁM TEN SAMÝ PROBLEM, RÁNO NASTARTUJU VYJEDU Z PARKOVISTE JEDU TAK NA 2ooo OTÁČEK A NARÁZ TAK PO 100METRECH MI TO ZACNE ZDECHAT, ZMÁCKU SPOJKU A TROCHU PLYNU A NAJEDNOU JE TO PRYC, JENOMZE PO 100 METRECH TO UDELÁ ZASE, KDYZ PRIDÁM MOC PLYNU, TAK TO ZA CHVÍLÍ TRHNE A JEDU UZ NORMÁLNĚ. NEVÍM CIM TO JE, SVÍCKAMA TO NENÍ, TY JSEM DAL NOVÉ A DELÁ TO ZAS Citovat
ivankaad Odesláno 30. říjen 2008 Odesláno 30. říjen 2008 No tak sa pridavam aj ja, mam rovnaky problem - kolisanie otacok, zdochynanie motoru... akurat ze mi to nerobilo v lete, ale az teraz v zime (sviecky som menila, cidlo na teplotu chladiacej kvapaliny mam uplne nove..) Citovat
Ondra_S16 Odesláno 30. říjen 2008 Odesláno 30. říjen 2008 a netankujete neqalitni benzin? Nebo novy palivovy filtr zkusit;) [upravil dne 30/10/08 Ondra_S16] Citovat
luky106rolandgaros Odesláno 30. říjen 2008 Odesláno 30. říjen 2008 no skusil bych vyčistit škrtící klapku muže bejt zanesená a pak je nepravydelný volnoběh tím že se nedovírá... a vzduch filtr... Citovat
ivankaad Odesláno 30. říjen 2008 Odesláno 30. říjen 2008 benzinom tankujem na omw uz dlhu dobu a blblne mi to raz za cas, teda teraz to zacalo znovu cca po pol az tristvrte roka po vycisteni uz neviem coho presne, ale tusim prave tej skrtiacej klapky.. inak palivovy filter mam vymeneny.. Citovat
s1600 Odesláno 31. říjen 2008 Odesláno 31. říjen 2008 tak dalsi navrh,ktery se aspon v mym pripade zda jako reseni,je laicky receno-nalejt nejakou sracku do motoru,ktera vycisti zaneseny trysky...to mi bylo receno pri konzultaci s mym znamym mechanikem,tak uvidim.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.