Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj všem, mám takový problém, po dlouhém stání auta když nastartuju tak mi, pokud nepřidám plyn, padají otáčky a když tomu nepomůžu tak auto chcípe úplně. Je zajímavé že to dělá jenom v létě, teďka jak začal podzim už auto drží otáčky v pohodě nevíe někdo čím by to mohlo být, díky za rady

Odesláno

me taky kolisaji otacky,zatim to tedy nechciplo,ale je to cim dal tim horsi...o vikend jsem mluvil se znamym mechanikem a poradil mi,ze mam zkusit svicky...tak pak napisu,jak pokus dopadl...

Odesláno

Podobny problem, jako popisujes ty, jsem mam na 1.1i a na 90% je to cidlo teploty chladici kapaliny. Pokud nastartuju, tak se motor sam udusi, pokud mu nepridam. Cely tento stav trva asi pul minuty od startu, pak uz je to ok.

Odesláno
Původně zaslal: s1600

me taky kolisaji otacky,zatim to tedy nechciplo,ale je to cim dal tim horsi...o vikend jsem mluvil se znamym mechanikem a poradil mi,ze mam zkusit svicky...tak pak napisu,jak pokus dopadl...

Presne to same dela i mi,a to i po vymene svicek.Slysel jsem uz tolik nazoru od mechaniku cim by to mohlo byt ze je to neskutecne:myslimKrokovy motorek,lamba sonda,vaha vzduchu a ty svicky.Byl jsem uz dvakrat na diagnostice ale ani v jednom servisu nemeli ten spravny kablik.Tak az prijdes cim to je tak dej vedet;)

Odesláno

no tohle je vzdycky dost velky problem...

muze to byt vazne strasne moc veci... chce to zacit tema nejlevnejsima a nejpravdepodobnejsima popsanyma o prispevek vys...... dalsi muzou byt filtry, spatne nastaveny predstih, neco v hadicce, cerpadlo ... je toho moc moc....

Odesláno

Taky to může být hodně pravděpodobně potenciometr škrtící klapky, a ted jsem se na něj byl ptát v Peugeotu a novej stojí i se vstřikovacím tělem bez krokovýho motorku 12 600,- takže já jsem z toho docela nešťastnej

Odesláno

V zimě ti to nedělá protože sepne sytič, takže zkusil bych filtr vzduchový cena cca 200, svíčky, lepsi benzín, nedávno sem do auta natural 91 a je to znat hned sem ho musel naredit 98ckou :-D

Odesláno

reknu vam,ze mi otacky zakolisaly pri predjizdeni a dobrej pocit jsem z toho nemel ani trochu,auto uplne ztratilo tah...bojim se,ze to nebudou jen blby svicky...ja se z toho pos....

Odesláno

MÁM TEN SAMÝ PROBLEM, RÁNO NASTARTUJU VYJEDU Z PARKOVISTE JEDU TAK NA 2ooo OTÁČEK A NARÁZ TAK PO 100METRECH MI TO ZACNE ZDECHAT, ZMÁCKU SPOJKU A TROCHU PLYNU A NAJEDNOU JE TO PRYC, JENOMZE PO 100 METRECH TO UDELÁ ZASE, KDYZ PRIDÁM MOC PLYNU, TAK TO ZA CHVÍLÍ TRHNE A JEDU UZ NORMÁLNĚ. NEVÍM CIM TO JE, SVÍCKAMA TO NENÍ, TY JSEM DAL NOVÉ A DELÁ TO ZAS

Odesláno

No tak sa pridavam aj ja, mam rovnaky problem - kolisanie otacok, zdochynanie motoru... akurat ze mi to nerobilo v lete, ale az teraz v zime :nevim (sviecky som menila, cidlo na teplotu chladiacej kvapaliny mam uplne nove..)

Odesláno

benzinom tankujem na omw uz dlhu dobu a blblne mi to raz za cas, teda teraz to zacalo znovu cca po pol az tristvrte roka po vycisteni uz neviem coho presne, ale tusim prave tej skrtiacej klapky.. inak palivovy filter mam vymeneny..

Odesláno

tak dalsi navrh,ktery se aspon v mym pripade zda jako reseni,je laicky receno-nalejt nejakou sracku do motoru,ktera vycisti zaneseny trysky...to mi bylo receno pri konzultaci s mym znamym mechanikem,tak uvidim....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...