Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Ferry

Původně zaslal: stalmik

Ahoj no dohodl jsem setak ze mi rikal, ze ma coupe akorat na strese cimz padem tam dobre muze.. tak snad to klapne a budeto jenom za postu :oP Mozna bude i volant z coupe, ale nevim jak to bude s airbagem..

tak to je super, no vzhledem k tomu ze to je stary model, tak airbag je taky stejny jako mas ty a neni problem ho prehodit. Ja mam taky volant z coupe s airbagem ze sedana, rozmery a tvar jsou stejny

Když já bych chtěl stříbrnýho lvíčka na volantu :myslim

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

no tak se taky pridam k ondra.fencl a scorpi , nastesti nic extra ale nasranej sem fest, moje vina to nebyla ale vinika taky nemam:grr:grr:grr

hergot to teda nasere..... no ale s tvojí šikovností to bude brzy opravené,ale je to škoda,no.....:nevim

Odesláno
Původně zaslal: zzipCZ

Původně zaslal: stalmik

Když já bych chtěl stříbrnýho lvíčka na volantu :myslim

si kup přívěšek na klíče a nalep si ho tam:super

To je na nic.. Ty jo ale štve mi to.. ten stříbrnej je krásnej na tom volantu..

Odesláno

STAMLIK - a jak dlouho jsi je sháněl... mě to dalo fakt dost práce.....

BURISEK - a kde jsi ho sehnal... taková vymoženost.... klobouk dolů pane..... :)

Chjoooo... ještě týden budu bez auta.... příští víkend se mi vrátí..... juchůůůů

Odesláno
Původně zaslal: Ondra.fencl

STAMLIK - a jak dlouho jsi je sháněl... mě to dalo fakt dost práce.....

BURISEK - a kde jsi ho sehnal... taková vymoženost.... klobouk dolů pane..... :)

Chjoooo... ještě týden budu bez auta.... příští víkend se mi vrátí..... juchůůůů

No uprímě sehnal sem je asi po roce a půl.. ale moc jsem aktivne nehledal.. A na tyhel mi dal typ Feryy za což mu velice děkuju..

Odesláno

nesháněl už jsem to tak koupil..... a tedakdyž ho mám,tzn.že to je nějaká příplatková výbava,nebo to bylo bouchlí a někdo ho tam dal ??

Odesláno
Původně zaslal: Burisek

nesháněl už jsem to tak koupil..... a tedakdyž ho mám,tzn.že to je nějaká příplatková výbava,nebo to bylo bouchlí a někdo ho tam dal ??

Čoveče... abych řekl pravdu tak jsem to ještě nikde neviděl.... nejsem si úplně jistej jestli by to dávali do nějaké výbavy 406 ..... a je to kovový nebo je to jen barva?

Odesláno

Původně zaslal: Burisek

Čoveče... abych řekl pravdu tak jsem to ještě nikde neviděl.... nejsem si úplně jistej jestli by to dávali do nějaké výbavy 406 ..... a je to kovový nebo je to jen barva????

Je to kov.. proste chromovej znacek vsazenej do airbagu.. misto toho hnusnyho vylisku..

Odesláno

Je to kov.. proste chromovej znacek vsazenej do airbagu.. misto toho hnusnyho vylisku..

Fakt jo???? tak to jsem ještě nikdy neviděl.... to by se mi taky docela líbilo.... ale přemášlím jak by to vypadalo nastříkané stříbrným sprejem a přelakované.... to by možná taky šlo...:potlesk

Odesláno

Fakt jo???? tak to jsem ještě nikdy neviděl.... to by se mi taky docela líbilo.... ale přemášlím jak by to vypadalo nastříkané stříbrným sprejem a přelakované.... to by možná taky šlo...:potlesk

toje moc prace a nikdy to nebude takovy.. protoze ten vylisek je fakt hnusnej..

Odesláno
Původně zaslal: zzipCZ

jem takovej dotaz ty znaky byli černý jen na starým modelu??? páč já mám novej a znak na volantu mám chromovej:myslim

No co sem tak vypozoroval tak u tech nejstarsich bl vylisek a u novejsich a novych je chromovej.. ono je to fuk.. proste mam vylisek a ten nechci :D

Odesláno

No já mám taky ten hnus černej... ten volat je takovej prázdnej.... chce to tam nějakej chromovej kontrast.... tak to jsem si nikdy nevšiml, že by ty novější měli chrom- znak...... ale to tam stejně asi nenarvu co... a co kdyby se vyměnil volant????? nebyl by problém s Airbagama???

Odesláno

No já mám taky ten hnus černej... ten volat je takovej prázdnej.... chce to tam nějakej chromovej kontrast.... tak to jsem si nikdy nevšiml, že by ty novější měli chrom- znak...... ale to tam stejně asi nenarvu co... a co kdyby se vyměnil volant????? nebyl by problém s Airbagama???

Z novyho modelu pasovat airbag asi nebude ale treba takovej volant z coupe.. tam byl chromovej.. ale vsechny volanty jsou samozrejme bez airbagu..

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...