Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

733thunder - hezká kára,vypadá dravě a slušivá barva :) Ta číča před ní je jen kotě :P

paťas - :D No,já raději zkusim toho kamaráda,kdyžtak zkusím někoho na fóru kdo je okolo mě,aby mě pomoh :D Já zas takovej technik nejsem :D:(

Odesláno

paťas - Mno,já mam na všechno kliku :D Ale když se nenajde nikdo poblíž,tak bych někomu zaplatil benzín + prácičku a je to :D Já si sice na autě něco málo udělám,ALE.... spíše tak tu řadičku :D Tohle už je na mě moc a auto by nemuselo jezdit nikdy :D

Odesláno
paťas - To jo no,blbý že se to vždy stane když člověk nemá,nebo s tim nepočítá :D Když mam prachy na zbyt,auto šlape jak hodinky.... vrrr
takhle mi dava zabrat aj muj mazel :D
Odesláno

vlkodlak: troufnu si to rict taky....je silene pohodlny a na diesla dost zivy....druhe auto mam taky francouze (Renault 19)a taky spokojenost. oproti tvrdym a nepohodlnym ochcavkam (sluzebnich) bych nemenil

Odesláno

paťas - ten můj je benzín,a spokojenost :) Je to i o pohodlnosti,hezkej interiér,dravej vzhled,a ten výkon taky neni k zahození :) Jediné co mi v mém voze chybí je palubní počítač :D Bych chtěl ...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...