Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

ó díky :) mám tam 17\" s pneu 225/45 .. tak jak psal Šalda :)

NOS : moc pěkný... takhle se mi to líbí :) nic přehnanýho, tak akorát.. paráda :mrk .. jen možná bych dal jinou koncovku výfuku a trochu jí zastrčil :)

Odesláno

NOS:mrk

najkrajsi stribonak tady v klubuuu:super:super:super

mas to paradne vsetko zladeneee te kola nemaji chybuuu:potlesk:potlesk

neplanujes nekdy aj SR prist na zrazikk???co tak do PN na P-C zraz.nebo Carat tuning v PN ?

Odesláno

Díky moc za chválu...:mad:

DVORY02: koncovka se mi líbí,ale máš pravdu. Dřív jsem ji měl víc zastrčenou,ale měnily mi prostřední díl výfuku a trochu vylezla. Až bude chvilka musím ji trochu zastrčit...;)

Dusko201: na PC sraz už bych konečně chtěl. Je to trochu z ruky :D ale nikdy nevíš:cool:

Odesláno

tak jsem dneska nemel chvili co delat a nasel jsem doma bilou barvu co myslite jak to vypada? bohuzel pred panelakem jsem nemel moznost nechat kolo sundane pul dne aby to pod tim zaschlo tak jsem natrel jen vrsek

dsc01274v.th.jpg

tak co mam se pustit i do druhe strany a nebo mam koupit cernou barvu?

Odesláno
tak jsem dneska nemel chvili co delat a nasel jsem doma bilou barvu co myslite jak to vypada? bohuzel pred panelakem jsem nemel moznost nechat kolo sundane pul dne aby to pod tim zaschlo tak jsem natrel jen vrsek

dsc01274v.th.jpg

tak co mam se pustit i do druhe strany a nebo mam koupit cernou barvu?

podle mě záleží na barvě tvého auta třeba na černé by to nemuselo být zlé ale na nějaké světlé si to nedovedu představit

Odesláno

já mám vínovou barvu, sice bubny vzádu nemám ale brzdiče budu dávat do černé barvy.. je to taková klasika... a není na ní vidět každej bordel :) jinak místo té stříbrné bych zvolil asi šedou když už nějakou světlejší :)

Odesláno
já mám vínovou barvu, sice bubny vzádu nemám ale brzdiče budu dávat do černé barvy.. je to taková klasika... a není na ní vidět každej bordel :) jinak místo té stříbrné bych zvolil asi šedou když už nějakou světlejší :)

bybny fakt nemam! a cervenou nechci! bud cerna stribrna a nebo ta bila

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...