Guest novoták Odesláno 8. listopad 2008 Odesláno 8. listopad 2008 Neprodáváte nikdo 406 v bíly barvě s křídlem? Citovat
agresssor Odesláno 9. listopad 2008 Odesláno 9. listopad 2008 Původně zaslal: novoták Neprodáváte nikdo 406 v bíly barvě s křídlem? Na sbazaru jedna je:) Citovat
čakom Odesláno 11. listopad 2008 Odesláno 11. listopad 2008 Původně zaslal: novoták Mi dej odkaz:mrk:o http://peugeot.sbazar.cz/peugeot-406-2-1tdi-klimatizace-ceske-budejovice-o1994374.html http://peugeot.sbazar.cz/peugeot-406-rudice-o1992088.html Citovat
Guest novoták Odesláno 11. listopad 2008 Odesláno 11. listopad 2008 čakom:ten první je hustej má pěkný světla a zapoměl sem že sem chtěl ten novej typ,jinak díky je fakt hezkej!!! Citovat
čakom Odesláno 11. listopad 2008 Odesláno 11. listopad 2008 Původně zaslal: novoták čakom:ten první je hustej má pěkný světla a zapoměl sem že sem chtěl ten novej typ,jinak díky je fakt hezkej!!! A ty chceš kupovat? Citovat
agresssor Odesláno 12. listopad 2008 Odesláno 12. listopad 2008 skoda ze sem na tyhle dve neprisel pred dvema mesicema... Jednu bych si vybral, ted uz mam svou mrchu a menit uz nebudu.......... Citovat
čakom Odesláno 12. listopad 2008 Odesláno 12. listopad 2008 Původně zaslal: agresssor skoda ze sem na tyhle dve neprisel pred dvema mesicema... Jednu bych si vybral, ted uz mam svou mrchu a menit uz nebudu.......... Kdo ví co to je zač.Ta s tím překopávaným předkem byla asi tuklá. Ale kdo ví. Citovat
agresssor Odesláno 12. listopad 2008 Odesláno 12. listopad 2008 Původně zaslal: čakom Původně zaslal: agresssor skoda ze sem na tyhle dve neprisel pred dvema mesicema... Jednu bych si vybral, ted uz mam svou mrchu a menit uz nebudu.......... Kdo ví co to je zač.Ta s tím překopávaným předkem byla asi tuklá. Ale kdo ví. Tak to je mozny no... Ale jinak vypada pekne:) Citovat
čakom Odesláno 12. listopad 2008 Odesláno 12. listopad 2008 Původně zaslal: agresssor Původně zaslal: čakom Původně zaslal: agresssor skoda ze sem na tyhle dve neprisel pred dvema mesicema... Jednu bych si vybral, ted uz mam svou mrchu a menit uz nebudu.......... Kdo ví co to je zač.Ta s tím překopávaným předkem byla asi tuklá. Ale kdo ví. Tak to je mozny no... Ale jinak vypada pekne:) Co ti braní předělat tu tvoji? Citovat
agresssor Odesláno 12. listopad 2008 Odesláno 12. listopad 2008 Původně zaslal: čakom Původně zaslal: agresssor Původně zaslal: čakom Původně zaslal: agresssor skoda ze sem na tyhle dve neprisel pred dvema mesicema... Jednu bych si vybral, ted uz mam svou mrchu a menit uz nebudu.......... Kdo ví co to je zač.Ta s tím překopávaným předkem byla asi tuklá. Ale kdo ví. Tak to je mozny no... Ale jinak vypada pekne:) Co ti braní předělat tu tvoji? Mno asi to ze mi to prijde zbytecny vyhazovani penez:D to radsi zainvestuju do neceho jineho:D treba do kvalitni hudby:) nebo do folii:) Citovat
Guest novoták Odesláno 12. listopad 2008 Odesláno 12. listopad 2008 Já bych koupil kola aspon 16\" ale spíš 17ky nejlépe lehčí tuning a sniženej podvozek a nejlíp v bílí barvě no nadhera!! Citovat
agresssor Odesláno 12. listopad 2008 Odesláno 12. listopad 2008 Původně zaslal: novoták Já bych koupil kola aspon 16\" ale spíš 17ky nejlépe lehčí tuning a sniženej podvozek a nejlíp v bílí barvě no nadhera!! Snizeni na nase ceske silnice mi prijde jak okravina, a nejaky 17ky, jo fajn vypada to pekne ale s nizkym profile opet na nekterych nasich silnicich bych neuspel.. Citovat
čakom Odesláno 12. listopad 2008 Odesláno 12. listopad 2008 Původně zaslal: agresssor Původně zaslal: novoták Já bych koupil kola aspon 16\" ale spíš 17ky nejlépe lehčí tuning a sniženej podvozek a nejlíp v bílí barvě no nadhera!! Snizeni na nase ceske silnice mi prijde jak okravina, a nejaky 17ky, jo fajn vypada to pekne ale s nizkym profile opet na nekterych nasich silnicich bych neuspel.. Na 406 minimálně 17\";) jak každej už asi ví mám to 70/40 mm přiblížený k zemi a 205/40/17 a nestěžuju si. Asi máme v okolí moc dobrý cesty:D [upravil dne 12.11.2008 čakom] Citovat
agresssor Odesláno 12. listopad 2008 Odesláno 12. listopad 2008 Původně zaslal: čakom Původně zaslal: agresssor Původně zaslal: novoták Já bych koupil kola aspon 16\" ale spíš 17ky nejlépe lehčí tuning a sniženej podvozek a nejlíp v bílí barvě no nadhera!! Snizeni na nase ceske silnice mi prijde jak okravina, a nejaky 17ky, jo fajn vypada to pekne ale s nizkym profile opet na nekterych nasich silnicich bych neuspel.. Na 406 minimálně 17\";) jak každej už asi ví mám to 70/40 mm přiblížený k zemi a 205/40/17 a nestěžuju si. Asi máme v okolí moc dobrý cesty:D [upravil dne 12.11.2008 čakom] Ty uz si extrem 6 cm od zeme:D to bych ani nevjel na dvur u nas doma:D a a natozpak v praze na nejakym tramvajovym pasu:D tam bych odrbal celej spodek:D:D Citovat
f3Rd@ Odesláno 12. listopad 2008 Odesláno 12. listopad 2008 Původně zaslal: Kekros Původně zaslal: f3Rd@ diky, diky nejsem zvykly na chvalu, asi se budu No mam taky zatim vyhlídlou bílou 406 2.2 benzín:super. Tak když tam vydrží na prodej ještě do příštích vánoc, tak se určitě stavim pro inspiraci Nechces rovnou koupit tu moji? Citovat
čakom Odesláno 12. listopad 2008 Odesláno 12. listopad 2008 Původně zaslal: agresssor Původně zaslal: čakom Původně zaslal: agresssor Původně zaslal: novoták Já bych koupil kola aspon 16\" ale spíš 17ky nejlépe lehčí tuning a sniženej podvozek a nejlíp v bílí barvě no nadhera!! Snizeni na nase ceske silnice mi prijde jak okravina, a nejaky 17ky, jo fajn vypada to pekne ale s nizkym profile opet na nekterych nasich silnicich bych neuspel.. Na 406 minimálně 17\";) jak každej už asi ví mám to 70/40 mm přiblížený k zemi a 205/40/17 a nestěžuju si. Asi máme v okolí moc dobrý cesty:D [upravil dne 12.11.2008 čakom] Ty uz si extrem 6 cm od zeme:D to bych ani nevjel na dvur u nas doma:D a a natozpak v praze na nejakym tramvajovym pasu:D tam bych odrbal celej spodek:D:D Do garáže najíždím po 2m fošnách:D nárazníkem štrejchám deně. když zaparkuju v práci tak mi leží narazník na zemi. jde to nestěžuju si. jen musí člověk vědet kama může a kama ne. zatím jsem zjistil jen to že se nedostanu do nadzemních garáží v Brně. jinak nic. Citovat
agresssor Odesláno 12. listopad 2008 Odesláno 12. listopad 2008 Původně zaslal: čakom Původně zaslal: agresssor Původně zaslal: čakom Původně zaslal: agresssor Původně zaslal: novoták Já bych koupil kola aspon 16\" ale spíš 17ky nejlépe lehčí tuning a sniženej podvozek a nejlíp v bílí barvě no nadhera!! Snizeni na nase ceske silnice mi prijde jak okravina, a nejaky 17ky, jo fajn vypada to pekne ale s nizkym profile opet na nekterych nasich silnicich bych neuspel.. Na 406 minimálně 17\";) jak každej už asi ví mám to 70/40 mm přiblížený k zemi a 205/40/17 a nestěžuju si. Asi máme v okolí moc dobrý cesty:D [upravil dne 12.11.2008 čakom] Ty uz si extrem 6 cm od zeme:D to bych ani nevjel na dvur u nas doma:D a a natozpak v praze na nejakym tramvajovym pasu:D tam bych odrbal celej spodek:D:D Do garáže najíždím po 2m fošnách:D nárazníkem štrejchám deně. když zaparkuju v práci tak mi leží narazník na zemi. jde to nestěžuju si. jen musí člověk vědet kama může a kama ne. zatím jsem zjistil jen to že se nedostanu do nadzemních garáží v Brně. jinak nic. Aha tak to ja si to radsi necham tak jak to mam at muzu jezdit vsude:) Citovat
Guest novoták Odesláno 12. listopad 2008 Odesláno 12. listopad 2008 ta f3Rd@ho se mi moc líbí ale upe nej je ta v taxi taxi 2 a 3kách to je bomba jo a libi se mi ten novej a jak říká čakom:mrk 17\" minimálně v okolí brandýsa nad orlicí sou sice hrozný cesty ale snad by to šlo ten podvozek bych asi nesnižoval Citovat
bosslibor Odesláno 12. listopad 2008 Odesláno 12. listopad 2008 toš též přispěju svojů trošků 2.1td 97r Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.