Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

dusko201: že by to bylo fotakem a zkresleni fotky?

Stuchy: jsou. jedno stoji cca 18t. jsou to 18\" na 17\" nebo 16\" už by to nebylo tak fantasticky ;)

Odesláno

dusko201: Ja je nicim nelestil, ony se tak lesknou samy od sebe... :D Jen je 1-2x za rok vycistim poradne nejakym Wheels cleanerem. Nemas na nich nejaky jiny lak?

Odesláno

no a takto nejako vyzerala predtým. dalšie dávať nebudem, sú vpredšie vo vlákne.

no čo vy na to???:myslim:roll:D

post-20696-14109620458616_thumb.jpg

este ma napadlo, že moderatori to dufam nebudu brat ako reklamu:bacha:D

nie že mi príde šek za inzerciu...:o

[upravil dne 29/10/11 18:22 od romik1]

Odesláno

durii: ta naserem, ale dnes pred miki barom som stal vedla teba. naschvál. aj som ti obzeral kolesá a kapotu:D už to vyzerá lepšie ako na fotkách po buračke. a dal som ti smerovky na novackej v pondelok po piatej. trosku som sa ponahlal...:D:D

Charlie1: tak dikes. som sa bal ake budu reakcie:mad: stalo to 840€. a logo PC musi byt. este mi grafik robi podla starych nalepiek nove na boky a piate dvere tak ako som mal predtym. a rozmyslam ze ten napis peugeot club dam do nejakej reflexnej, nech sa riadne vecer odraza:D nie?

a neviem co su hagusy, ale ak tie nosice, tak ano boli dole. aj svetla a lišty. akurat musim dat prerobit zadne okna. teraz ich nemozem stahovat, lebo tu foliu nalepili priamo ked neboli okna vonku. dam vybrat okna a potom to prerobia.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...