Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Chci se zeptat, jak by jste řešili, aby vnitřní světla svítila modře. Myslím ta, co jsou ve dveřích a na stropě. Jestli na krytky třeba zevnitř nějak nalepit modrou fólii, nebo jak? Díky...

[upravil dne 19/10/08 gasaxx]

Odesláno

nevim jak ve dverich, ale ve stropni lampicce by meli bejt zarovky jako parkovacky, tak kup modry parkovacky, stojej cca 30-50 kc

[upravil dne 19/10/08 wooody]

Odesláno

Presne do stropu staci kupit modre parkovacky ale zbytek musis riesit jedine vymenou za modre led.Folia to urcite nespravi,vyzeralo by to este horsie

Odesláno

ja to vyresil do stropu 3 autoledkama (vicemene jsem simuloval bezpaticove parkovacky), do dveri jsem si dal pouze modrou folii a vypada to dobre, kdyz tam das modrou ledku (nebo zarovku), jakou barvou ti bude svitit cervena?

Antale: ty tu folii mas, ze hned kricis, ze to bude osklive?

Gasaxx, nekdy na sraze ti to ukazu, folii jsem kupoval v papirnictvi, akorat to chce tam dat asi tri vrstvy, ja nesehnal tmavsi :-(

Odesláno
Původně zaslal: Scratch

ja to vyresil do stropu 3 autoledkama (vicemene jsem simuloval bezpaticove parkovacky), do dveri jsem si dal pouze modrou folii a vypada to dobre, kdyz tam das modrou ledku (nebo zarovku), jakou barvou ti bude svitit cervena?

Gasaxx, nekdy na sraze ti to ukazu, folii jsem kupoval v papirnictvi, akorat to chce tam dat asi tri vrstvy, ja nesehnal tmavsi :-(

To právě netuším, jak to vyřešit, když je půlka toho sklíčka červená... Taky mi to vrtá hlavou a štve mě to...:myslim A ajký ty autoledky máš na mysli? To se dá koupit jako celek, nebo jak?

Odesláno

no kamarad si vzal tisteny spoj, neco tam kutil (pajka, guma, dratek, odpor) a vzniklo z toho svetylko s 3 autoledkama - jsou to tvarem kosticky s vypuklinou a maji 4 dratky, cili ne klasicka led kopule s dvema dratama :-). jedno svetylko vyslo asi na 30 Kc. Ja nevedel, ze tam jdou modry parkovacky, tak jsem to resil takhle, pokud tam pujdou parkovacky, je muj postup dost slozity, pokud nepujdou, budu schopen v blize neupresnem case ti to vyrobit.

co se tyka sklicek ve dverich - do bile casti jsem vystrihl a silikonem lehce pripevnil modrou folii, ale jen na tu bilou- takze mi to ted sviti modro cervene :-)

Odesláno

no kamarad si vzal tisteny spoj, neco tam kutil (pajka, guma, dratek, odpor) a vzniklo z toho svetylko s 3 autoledkama - jsou to tvarem kosticky s vypuklinou a maji 4 dratky, cili ne klasicka led kopule s dvema dratama :-). jedno svetylko vyslo asi na 30 Kc. Ja nevedel, ze tam jdou modry parkovacky, tak jsem to resil takhle, pokud tam pujdou parkovacky, je muj postup dost slozity, pokud nepujdou, budu schopen v blize neupresnem case ti to vyrobit.

co se tyka sklicek ve dverich - do bile casti jsem vystrihl a silikonem lehce pripevnil modrou folii, ale jen na tu bilou- takze mi to ted sviti modro cervene :-)

Díky moc za rady.. Poptám se po těch modrých parkovačkách a pokud je v okolí neseženu, tak bych se na Tebe obrátil s prosbou o výrobu. S těma dveřníma sklíčkama to není špatnej nápad.. pořád lepší modro-červený, než modro-fialový. Asi to taky tak nějak pořeším. Snad mi to pak někde na sraze nevyčteš, že se opičím...:D:D:D

Odesláno
Původně zaslal: gasaxx

Díky moc za rady.. Poptám se po těch modrých parkovačkách a pokud je v okolí neseženu, tak bych se na Tebe obrátil s prosbou o výrobu. S těma dveřníma sklíčkama to není špatnej nápad.. pořád lepší modro-červený, než modro-fialový. Asi to taky tak nějak pořeším. Snad mi to pak někde na sraze nevyčteš, že se opičím...:D:D:D

v klidu :-), az dodelas modry podsvetleni ovladacu na okenka a podsvitis podlahu u 4 spolujezdcu, kastlik (tam by taky sla dle meho bezpaticova parkovacka) a das ledky do kufru, tak se mozna budes opicit :D. kdyby to neklaplo, tak se ozvi, urcite neco vymyslime. Modry parkovacky sezenes v kazdem Globusu apod. v ty jejich sekci tuzingu, nebo pak treba na www.tuning-centrum.cz apod....

Odesláno

v klidu :-), az dodelas modry podsvetleni ovladacu na okenka a podsvitis podlahu u 4 spolujezdcu, kastlik (tam by taky sla dle meho bezpaticova parkovacka) a das ledky do kufru, tak se mozna budes opicit :D. kdyby to neklaplo, tak se ozvi, urcite neco vymyslime. Modry parkovacky sezenes v kazdem Globusu apod. v ty jejich sekci tuzingu, nebo pak treba na www.tuning-centrum.cz apod....

ok. Díky moc...;) Kdyžtak se pak teda ozvu co a jak a nějak by jsme se domluvili.

Odesláno

susal som to este na felicii.Chcel som zmenit podsvietenie budikov tak som to povodne zelene co tam bolo zoskrabal a nalepil modru vrstvu folie.Nevyzeralo to bohvieako tak asi preto odporucam radsej vymenu tych diod
Odesláno

Původně zaslal: L.I.P.O.8

zkus tyhle ty mám já http://www.e-tuning.cz/product_info.php/cPath/1155_1156/products_id/15978?osCsid=5711c0e85fbf0749cb146ad1c89fc4ee svítí super a kámoš je sehnal i normálně v obchodě s náhr. dílama

A tyhle máš ve dveřích, nebo ve stropě?

Ve dveřích světla nemám.Mám na stropě a v kufru.Jenom si budeš muset zjistit jestli tam máš všude stejné patice.Už kdysi sem tu dával fotky jak to vypadá,ale nevím kde.Kdyžtak ti odpo pošlu fotky mejlem

[upravil dne 20/10/08 L.I.P.O.8]

[upravil dne 20/10/08 L.I.P.O.8]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...