John Odesláno 7. červen 2004 Odesláno 7. červen 2004 to LUGER - tak to ti nezavidim ze mas peginku nepojizdnou lozo je docela omrd.. ale ty to urcite zvladnes... Tak hodne stesti a mej se... Citovat
vector Odesláno 8. červen 2004 Odesláno 8. červen 2004 Tak tu přesně myslím... já tam jezdím na suchu 90, tedcy pouze když chci dělat debila - a to je s mýma vyteklinama maximum... Nic, taxe pochlub, ne? Ne ne já tě znám Udržíš 90 i v tom největšim oblouku s ve svym pruhu ? Mě už to pak trochu vytahuje. .. Citovat
Luger Odesláno 8. červen 2004 Odesláno 8. červen 2004 Ne ne, neznáš... 90 je naprostej strop... a to už fakt jedu štorcem... a otvírá mi to všechny levý dveře... ééé... jedny, teda Citovat
Luger Odesláno 8. červen 2004 Odesláno 8. červen 2004 Teď mi napadá... těch 90 tam možná bylo proto, že kola nebyla adhezí na zemi... ale tak nějak jela rychleji, než vozovka ubíhala... ale to bych kecal... Citovat
vector Odesláno 9. červen 2004 Odesláno 9. červen 2004 Napsán autorem Luger Teď mi napadá... těch 90 tam možná bylo proto, že kola nebyla adhezí na zemi... ale tak nějak jela rychleji, než vozovka ubíhala... ale to bych kecal... No tak to asi jo, protože sem se tam včera trochu rozvášnil a při snaze udržet tam přez 90 sem jel hezky bokem, až na to , ž jsem dojel ty lidi předemnou tak docela legrace. Citovat
Luger Odesláno 9. červen 2004 Odesláno 9. červen 2004 Ale těch 90 je tam už fakt docela masakr, co Včera jsem tam jel formanem a netroufl jsem si přes pade Citovat
Tripp Odesláno 28. duben 2006 Odesláno 28. duben 2006 to by bylo dost dobrý, cca km od mého domova, ale jen taková malá připomínka, ta přistávací plocha Ti nejspíšnepatří máš ji tak možná v pronájmu a to ještě ne celou ale jinak super nápad :super ať to tu frčí, konečně by se tu něco dělo [upravil dne 28.4.06 Tripp] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.