Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak tu přesně myslím... já tam jezdím na suchu 90, tedcy pouze když chci dělat debila - a to je s mýma vyteklinama maximum... Nic, taxe pochlub, ne? :D

Ne ne já tě znám :) Udržíš 90 i v tom největšim oblouku s ve svym pruhu ? Mě už to pak trochu vytahuje. ..

Odesláno

Teď mi napadá... těch 90 tam možná bylo proto, že kola nebyla adhezí na zemi... ale tak nějak jela rychleji, než vozovka ubíhala... ale to bych kecal...

Odesláno
Napsán autorem Luger

Teď mi napadá... těch 90 tam možná bylo proto, že kola nebyla adhezí na zemi... ale tak nějak jela rychleji, než vozovka ubíhala... ale to bych kecal...

No tak to asi jo, protože sem se tam včera trochu rozvášnil a při snaze udržet tam přez 90 sem jel hezky bokem, až na to , ž jsem dojel ty lidi předemnou tak docela legrace.

• O 1 rok později...
Odesláno

to by bylo dost dobrý, cca km od mého domova, ale jen taková malá připomínka, ta přistávací plocha Ti nejspíšnepatří ;) máš ji tak možná v pronájmu a to ještě ne celou :super ale jinak super nápad :super:super ať to tu frčí, konečně by se tu něco dělo :roker

[upravil dne 28.4.06 Tripp]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...