Lucky Odesláno 18. květen 2004 Odesláno 18. květen 2004 Jdu se hangnout s tebou Stejnej duvod: Prachy a kola nejsou - se toulaji nekde v lackovne a proto nemam baksis na beno Citovat
John Odesláno 18. květen 2004 Odesláno 18. květen 2004 Tak nakonec fakt asi do ty Plzne dorazim, uz mi to muze zkazit ze by mi nejak z niceho nic neco odeslo na pegine,ale to doufam ze nee.Jeste nikdy me nenechala ve stichu,Tak ted uz nesmi vubec. P.S - Kdo vsechno odjizdite z Prahy?Nebo jedete pres Prahu? Citovat
jifor Odesláno 18. květen 2004 Autor Odesláno 18. květen 2004 Ještě jeden snímeček letiště. Silnice ze Lhoty na Novou Ves a po pravé straně cca 50 m v lese vrata do vojenského prostoru. Vše bude značeno, takže i Ti co bloudí pravidelně, tak by to měli najít v pohodě Citovat
Luger Odesláno 19. květen 2004 Odesláno 19. květen 2004 Napsán autorem Lucky Jdu se hangnout s tebou Stejnej duvod: Prachy a kola nejsou - se toulaji nekde v lackovne a proto nemam baksis na beno Nepůjčíme si někde? Fakt se mi tam chce móóóc... Citovat
Davy Odesláno 19. květen 2004 Odesláno 19. květen 2004 Napsán autorem Luger Napsán autorem Lucky Jdu se hangnout s tebou Stejnej duvod: Prachy a kola nejsou - se toulaji nekde v lackovne a proto nemam baksis na beno Nepůjčíme si někde? Fakt se mi tam chce móóóc... TO LUGER: Pokud chces muzu te tam dopravit.... Citovat
Luger Odesláno 19. květen 2004 Odesláno 19. květen 2004 Napsán autorem Davy Napsán autorem Luger Napsán autorem Lucky Jdu se hangnout s tebou Stejnej duvod: Prachy a kola nejsou - se toulaji nekde v lackovne a proto nemam baksis na beno Nepůjčíme si někde? Fakt se mi tam chce móóóc... TO LUGER: Pokud chces muzu te tam dopravit.... Já tam asi nakonec pojedu... Řekněte, jedete někdo kolem Kladna nebo Rudný? Abych tam trefil, páč jsem pako... Dejte někdo plíz vědět. Dík moc... Citovat
Davy Odesláno 19. květen 2004 Odesláno 19. květen 2004 Z Kladna to mas do Praglu kousek viz. prispevek: Takže kdo bude mít chu?, tak se sejdeme na benzince OMV, která je za Barrandovským mostem v tomto pořadí: 1. barrandovský most, 2. benzinka Schell po levé straně, 3. benzinka JET po levé straně a současně benzinka OMV po pravé straně a za 4. benzinka OMV po pravé straně a to je ona (informace jsem si sehnal na www.mapy.cz tak doufám, že jsou aktuální). Sraz je v 8.30, odjezd v 8.45. Citovat
Luger Odesláno 19. květen 2004 Odesláno 19. květen 2004 To máš recht, nicméně někdo tu nadhodil možnost vzít to přes Rudnou - vzhledem k tomu, že je 50m od dálnice na Plzeň, by to nemusela být taková potíž... A to byste mi píchli - móc. Citovat
Murdoc Odesláno 19. květen 2004 Odesláno 19. květen 2004 Z Prahy jedem rovnou na dálnici, takže se dívejte, jestli tam neuvidíte jak 605 honí 205. :D Nejspíš se přidáme ke koloně, jestli na ňákou narazíme. Citovat
Luger Odesláno 20. květen 2004 Odesláno 20. květen 2004 Už domluveno... další náběr po Barnďáckých benzinách je parkoviště u hotelu Atol u dálnice u Rudný... Tam se k tomu honění přidáme... (no fuj, to zní perverzně...) Citovat
ady Odesláno 20. květen 2004 Odesláno 20. květen 2004 skoda,ze to mam len nejakych 400km:D:papa Citovat
jifor Odesláno 20. květen 2004 Autor Odesláno 20. květen 2004 Napsán autorem Luger Už domluveno... další náběr po Barnďáckých benzinách je parkoviště u hotelu Atol u dálnice u Rudný... Tam se k tomu honění přidáme... (no fuj, to zní perverzně...) :D:D Kdyby to tak jen znělo! Právě u hotelu Atol u Rudný se tyto praktiky užívají hodně často. Aby se mi tam někdo z Vás ještě nezamiloval Citovat
jifor Odesláno 20. květen 2004 Autor Odesláno 20. květen 2004 POZOR POZOR POZOR A překvapení pro všechny kteří přijedou ) Jako jedni z prvních v této republice budete mít možnost vyzkoušet nejdelší motokárovou dráhu v ČR. Myslel jsem, že si to nechám jako šok až na místo, ale prostě jsem toho plnej a nevydržím to. Dnešním dnem padlo rozhodnutí a firma APS Cars s kterou sdílíme od začátku tohoto měsíce letištní plochu a která má 5.6. slavnostní otevření nejdelší motokárové dráhy v ČR nám vyšla vstříc a na sobotu pro Vás připravila vyjímečnou akci, kdy budeme mít k dispozici 2 motokáry a celý okruh. Citovat
jifor Odesláno 20. květen 2004 Autor Odesláno 20. květen 2004 FOR: MARV Jak veřejnosti? Jako jestli se tam může někdo přijít podívat, nebo přijet někdo kdo není členem Peugeot clubu? Jelikož Ti asi na tuto otázku již nestačím odpovědět, protože přípravy vrcholí a zítra budeme celý den a asi i notnou část večera trávit na letištní ploše a dalších důležitých místech, tak ve zkratce. Jak už na mě bylo prásknuto, tak jsem se svým kolegou oslovil i širokou Peugeotí veřejnost v Plzni. Někteří přislíbili, že přijedou a věřím, že se jich i většina zaregistrovala a jsou již členy. No a kdo tak ještě neučinil, tak jistě po tomto srazu učiní. Proč? Protože Peugeot club je super ) a taky proto, že chceme jako firma členům peugeot clubu nabídnout spousty výhod a i nějaké možnosti, jak si přivydělat na bene aby se třeba příště nemuseli potýkat s problémem jak se dostat na sraz. Jinak kdo by jste měl přímo na mne nějaký dotaz, tak Vám ho rád zodpovím, ale už jen na telefonu jelikož tu fakt už asi nebudu. Takže klidně volejte smskujte a těšte se na sobotu )))) :papa:papa Citovat
Davy Odesláno 21. květen 2004 Odesláno 21. květen 2004 :( Auto me vcera zklamalo - neprijedu :( Citovat
komaros Odesláno 21. květen 2004 Odesláno 21. květen 2004 ja taky neprijedu vcera me capli revizori a mel sem to za 300 a to sem jel prvne na cerno bohuzel trafiky uz meli zavreno tak sem to risknul a jak sem dopad :( Citovat
Luger Odesláno 21. květen 2004 Odesláno 21. květen 2004 Hele, mám brát guitáru? Bude tam na to večer time? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.