blavak8 Odesláno 17. říjen 2008 Odesláno 17. říjen 2008 Zdravim Vas, vcera som po 4 dnoch vytiahol svoju 206, nastartoval som, presiel som asi 2 km a zrazu mi prestalo ukazovat rychlost, otacky - rucicky padli dolu akokeby by som vypol motor, len s tym rozdielom, ze motor bezal dalej. Ked som zastavil na najblizsom parkovisku a vypol motor a vytiahol kluc, a snazil sa nastartovat motor zase, tak mi vyhodilo hlasku na palubnom pocitaci Engine immobilizer fault. Starter pretaca ale motor nechyta, dokonca som aj baterku vymlatil, ale to je jedno, necham ju cez noc nabijat. Poradte co mam teraz robit, dajte nejake radi predtym ako pojdem do Peugeotu vyhodit zopar tisicok. Cievka imobilizera ktora je umiestnena pri zamku, da sa na nej odmerat nejaka hodnota, proste zistit ci je v poriadku? Dakujem za vsetky radi Peugeot 206, 1,6 16V, r. 2001 Citovat
blavak8 Odesláno 17. říjen 2008 Autor Odesláno 17. říjen 2008 zabudol som este podotknut, nahradni kluc nemam, takze nedokazem odskusat, ze ci je chyba v kluci.. Citovat
luky106rolandgaros Odesláno 17. říjen 2008 Odesláno 17. říjen 2008 někdy stečí jen odpojit baterku na 45minut nebo 60min imo se restartuje a pak zapoji a mělo by to jít jinak budeš muset na diagnistiku... Citovat
blavak8 Odesláno 18. říjen 2008 Autor Odesláno 18. říjen 2008 dnes sa mi uz podarilo nastartovat. Baterku som nabil, ocistil kontakty na baterke a na privodoch, zdemontoval cievku imobilizeru, ktora sa nachadza na zamku pod volantom, ocistil som kontakt aj na nej, vyfukal cievku ulozenu v tom plastovom kryte a vsetko nasadil naspat. Tazko povedat, co sa stalo, v ten den dost prsalo, ci sa niekde vlhkost dostala alebo som mal uz tak vyslahanu baterku, ze zblbla riadiace jednotka, tazko povedat, ale som rad, ze to uz bezi a snad sa to uz opakovat nebude, a pokial ano, tak skusim rovnaky postup a potom uvidim. Ked to nepomoze, tak zase poprosim niekoho o radu. Citovat
peter766 Odesláno 20. říjen 2008 Odesláno 20. říjen 2008 mal som rovnaky problem a stalo sa mi to tak ze ked som mal kluc blyzko zapalovania a zamkol som auto tak mi zblbol pocitac a tiez mi vyhodilo tu chybu a neslo mi nastartovat a po dvoch hodinach som normalne nastartoval asi sa prebrala riadiacka Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.