Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim Vas, vcera som po 4 dnoch vytiahol svoju 206, nastartoval som, presiel som asi 2 km a zrazu mi prestalo ukazovat rychlost, otacky - rucicky padli dolu akokeby by som vypol motor, len s tym rozdielom, ze motor bezal dalej. Ked som zastavil na najblizsom parkovisku a vypol motor a vytiahol kluc, a snazil sa nastartovat motor zase, tak mi vyhodilo hlasku na palubnom pocitaci Engine immobilizer fault. Starter pretaca ale motor nechyta, dokonca som aj baterku vymlatil, ale to je jedno, necham ju cez noc nabijat. Poradte co mam teraz robit, dajte nejake radi predtym ako pojdem do Peugeotu vyhodit zopar tisicok. Cievka imobilizera ktora je umiestnena pri zamku, da sa na nej odmerat nejaka hodnota, proste zistit ci je v poriadku? Dakujem za vsetky radi

Peugeot 206, 1,6 16V, r. 2001

Odesláno

dnes sa mi uz podarilo nastartovat. Baterku som nabil, ocistil kontakty na baterke a na privodoch, zdemontoval cievku imobilizeru, ktora sa nachadza na zamku pod volantom, ocistil som kontakt aj na nej, vyfukal cievku ulozenu v tom plastovom kryte a vsetko nasadil naspat. Tazko povedat, co sa stalo, v ten den dost prsalo, ci sa niekde vlhkost dostala alebo som mal uz tak vyslahanu baterku, ze zblbla riadiace jednotka, tazko povedat, ale som rad, ze to uz bezi a snad sa to uz opakovat nebude, a pokial ano, tak skusim rovnaky postup a potom uvidim. Ked to nepomoze, tak zase poprosim niekoho o radu.:D

Odesláno

mal som rovnaky problem a stalo sa mi to tak ze ked som mal kluc blyzko zapalovania a zamkol som auto tak mi zblbol pocitac a tiez mi vyhodilo tu chybu a neslo mi nastartovat a po dvoch hodinach som normalne nastartoval asi sa prebrala riadiacka :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...