What the Hell... Odesláno 17. říjen 2008 Odesláno 17. říjen 2008 Nemate nekdo dobrou radu jak bez chyby zapojit el. kabely kolem motoru u PGT Mi16 r.v.1996 mam sice schema,ale jak podle nej fakt nevim...Poradte prosim at mi neschori jak palac v Holesovicich... Citovat
Maverick Odesláno 17. říjen 2008 Odesláno 17. říjen 2008 Vim že je to rada na prd, ale nejjistější bude, když vyměníš celý svazky. Citovat
What the Hell... Odesláno 27. říjen 2008 Autor Odesláno 27. říjen 2008 Ty svazky sou v poho jen kterej konektor ke kterymu:o:o:oTo mozna bude trochu puroblem...Ale dik za pomoc... Citovat
Maverick Odesláno 27. říjen 2008 Odesláno 27. říjen 2008 Tohle moc pomoc nebyla:nevim protože jsi nepopsal o který svazky ti konkrétně jde. Teď jsem koukal na tu fotku jak auto dopadlo, tak jestli ti jde o ty tlustý mrchy zkulatejma koncovkama za baterkou, taky ty snad ani špatně zapojit nejdou, protože jsou babrevně označený (jeden je černej, druhej šedej a třetí tušim hnědej) a tušim že do sebe ani nezapadaj. Zbytek je na tom dest podobně. Buď do sebe štekry nezapadaj a nebo jsou dráty krátký. Citovat
What the Hell... Odesláno 28. říjen 2008 Autor Odesláno 28. říjen 2008 V to sem taky doufal...Ale kdyby to tak bylo,tak se neptam...;)Mam schema,ale jak podle nej???:myslim nebo jestli nemas nakou foto motoru podle toho bych to taky mozna zvlad:myslim:myslim:D Citovat
Maverick Odesláno 29. říjen 2008 Odesláno 29. říjen 2008 Když budu mít o víkendu chvilku a dostanu se k autu, tak ti ty fotky udělám. Jen mi řekni o kterou konkrétní část ti jde Citovat
.mycTD Odesláno 29. říjen 2008 Odesláno 29. říjen 2008 Původně zaslal: What the Hell... V to sem taky doufal...Ale kdyby to tak bylo,tak se neptam...;)Mam schema,ale jak podle nej???:myslim nebo jestli nemas nakou foto motoru podle toho bych to taky mozna zvlad:myslim:myslim:D na koncich jednotlivych dratu jsou mrnavy cisla. stejne tak ve schematu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.