Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nemate nekdo dobrou radu jak bez chyby zapojit el. kabely kolem motoru u PGT Mi16 r.v.1996 mam sice schema,ale jak podle nej fakt nevim...Poradte prosim at mi neschori jak palac v Holesovicich...:(

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tohle moc pomoc nebyla:nevim protože jsi nepopsal o který svazky ti konkrétně jde. Teď jsem koukal na tu fotku jak auto dopadlo, tak jestli ti jde o ty tlustý mrchy zkulatejma koncovkama za baterkou, taky ty snad ani špatně zapojit nejdou, protože jsou babrevně označený (jeden je černej, druhej šedej a třetí tušim hnědej) a tušim že do sebe ani nezapadaj. Zbytek je na tom dest podobně. Buď do sebe štekry nezapadaj a nebo jsou dráty krátký.

Odesláno

V to sem taky doufal...Ale kdyby to tak bylo,tak se neptam...;)Mam schema,ale jak podle nej???:nevim:myslim nebo jestli nemas nakou foto motoru podle toho bych to taky mozna zvlad:myslim:myslim:D

Odesláno
Původně zaslal: What the Hell...

V to sem taky doufal...Ale kdyby to tak bylo,tak se neptam...;)Mam schema,ale jak podle nej???:nevim:myslim nebo jestli nemas nakou foto motoru podle toho bych to taky mozna zvlad:myslim:myslim:D

na koncich jednotlivych dratu jsou mrnavy cisla. stejne tak ve schematu.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...