MartinR Odesláno 17. říjen 2008 Odesláno 17. říjen 2008 Sice jezdím s autem každý den, ale dnes ráno mi po nastartování skoro chcípl motor a otáčky kolísaly poměrně nízko.Motor měl nerovnoměrný chod.Po ujetí cca 10km a provozní teplotě jsem motor na volnoběh protočil do cca 5000ot.Po puštění pedálu se motor nevrátil do volnoběhu, ale chcípl.Jinak nastartovat jde v pohodě a bez zbytečného točení startérem.Myslel jsem si nejprve špatný benzín,ale na ten už jezdím třetí den a zatím nic.Jinak hláška zatím žádná, že by něco nebylo v požádku.Nemá někdo zkušenost s tímto motorem a nebo podobným chováním?Díky. Citovat
robozv Odesláno 17. říjen 2008 Odesláno 17. říjen 2008 nieco pobne sa tu uz riesilo v sekcii SERVIS tiez som mal podobne problemy s otackami za studena tiez mi kolisaly a aj si auto za studena poskakovalo /dusilo ho/ bol som v servise a prehrali mi tam novy soft asi pred mesiacom no je to zatial fajn no musim povedat ze 2x mi to urobilo znovu:( tak este pockam a potom uvidim co dalej Citovat
luky106rolandgaros Odesláno 17. říjen 2008 Odesláno 17. říjen 2008 muže to bejt snímač otáček ale jístější to bude vzít na diagnostiku Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.