Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: kujon106

Pěkný video, hodně mi to připomíná to moje z jara 2k8 :D Kdyby někoho zajímalo proč sem tak rychle couval, tak to bylo proto, protože ten foťák, kterym je to točeno, je kapku starší a má nějakej time_limit na videoklip :-)

:D :D

dneska z těch video sekvencí chlapci fakt chčiju:D:D:D:D

výborný:super

:super:super:super:super:super

Odesláno

Pěkný video, hodně mi to připomíná to moje z jara 2k8 :D

Pěkný video. To je pravda. Ale obdivuju, že sis ten foťák nepřejel. Mě by se to určitě povedlo. A možná nejenom jednou. :D:D:aut

Odesláno

Teďka sem si vlastně vzpomněl, že jsme s kámošem točili také jedno videjko, aneb 106-pass-through :D Bohužel je to bez zvuku, protože měl blbě nastavenej foťák :( Ale i tak to myslim stojí za shlédnutí... A kolik to černý autíčko s :D neznámym řidičem :D v tu chvíli jelo si raději nechám pro sebe :-))

[upravil dne 20.11.08 kujon106]

Odesláno

Teďka sem si vlastně vzpomněl, že jsme s kámošem točili také jedno videjko, aneb 106-pass-through :D Bohužel je to bez zvuku, protože měl blbě nastavenej foťák :( Ale i tak to myslim stojí za shlédnutí... A kolik to černý autíčko s :D neznámym řidičem :D v tu chvíli jelo si raději nechám pro sebe :-))

[upravil dne 20.11.08 kujon106]

bomba :) super videjo :) skoda toho zvuku :) alekoukam kamarad ma pandu co ? :) hehe :) alespon 100HP? :)

Odesláno

I ja bych chtel vlozit nejaky odkaz na sve video,ale nevim jestli se mi to povede:myslim

Tak nic:(

Jak mam sem vlozit odkaz na net?

[upravil dne 21/11/08 jan07]

Odesláno
Původně zaslal: jan07

I ja bych chtel vlozit nejaky odkaz na sve video,ale nevim jestli se mi to povede:myslim

Tak nic:(

Jak mam sem vlozit odkaz na net?

[upravil dne 21/11/08 jan07]

ctrl + c na stánce na odkaz actrl + v vložíš normálně do textu- nic víc v tom nehledej

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...