tosky Odesláno 12. říjen 2008 Odesláno 12. říjen 2008 bol som minuly vikend doma na SVK, tak som zaliezol do garaze a vymenil vlastnorucne tie pruziny.... cestou som vymenil na prednej naprave capy riadenia a stavilizatore... tie na ramenach sa mi bez specialneho kluca nepodarilo vyndat, takze ich vozim v kufri zatim mam zo seba radost ... postnem asi aj nejake foto, aby ste videli, aky som sikovny mensiu radost uz som ale mal, ked som tyzden na to... asi predvcerom... v prahe urval vyfuk no stejne musim v pondelok na geometriu, tak to necham zavarit.... ale zvuk to ma docela hezky... na to ze som to poladil len tak za jazdy Citovat
tosky Odesláno 12. říjen 2008 Autor Odesláno 12. říjen 2008 tak este spominane foto .. fdielni Citovat
BoneDaddy Odesláno 12. říjen 2008 Odesláno 12. říjen 2008 Pěkné. Tosky ty si povolil ten šroub a vysunul pouze tlumič z těhlice?? Citovat
čakom Odesláno 12. říjen 2008 Odesláno 12. říjen 2008 Původně zaslal: BoneDaddy Pěkné. Tosky ty si povolil ten šroub a vysunul pouze tlumič z těhlice?? podle třetí fotky to měl cely venku. Tosky chtělo by to nějaký foto celku;) Citovat
BoneDaddy Odesláno 12. říjen 2008 Odesláno 12. říjen 2008 Původně zaslal: čakom podle třetí fotky to měl cely venku. Asi jsem se špatně vyjádřil. Jsem to myslel tak, jestli měl sundanou i těhlici apod nebo jestli jen povolil ten šroub na těhlici co drží samotnej tlumič a jakoby ho vystčil nahoru a pak vyndal. No už jsem mu psal SZ tak se to snad dozvím. Teda pokud jsem to tam dobře vyjádřil. Citovat
čakom Odesláno 12. říjen 2008 Odesláno 12. říjen 2008 Původně zaslal: BoneDaddy Původně zaslal: čakom podle třetí fotky to měl cely venku. Asi jsem se špatně vyjádřil. Jsem to myslel tak, jestli měl sundanou i těhlici apod nebo jestli jen povolil ten šroub na těhlici co drží samotnej tlumič a jakoby ho vystčil nahoru a pak vyndal. No už jsem mu psal SZ tak se to snad dozvím. Teda pokud jsem to tam dobře vyjádřil. Aha tak to jo. Při vytažení tlumiče s pružinou se nemusí vytahovat těhlice stačí jen oddělat šroub co drží tlumič a zklepnout těhlici dolů. Jen si musíš dávat bacha aby ti nevyjela polooza z převodovky. Citovat
BoneDaddy Odesláno 12. říjen 2008 Odesláno 12. říjen 2008 Původně zaslal: čakom Aha tak to jo. Při vytažení tlumiče s pružinou se nemusí vytahovat těhlice stačí jen oddělat šroub co drží tlumič a zklepnout těhlici dolů. Jen si musíš dávat bacha aby ti nevyjela polooza z převodovky. Jéé, to je přesně to co jsem chtěl vědět. Všichni mi tvrdí že to takhle nejde. Jenže já jsem tele a určítě mě vyjede poloosa. Grr. No nic. Musím to pořádně promyslet. Citovat
čakom Odesláno 12. říjen 2008 Odesláno 12. říjen 2008 Původně zaslal: BoneDaddy Původně zaslal: čakom Aha tak to jo. Při vytažení tlumiče s pružinou se nemusí vytahovat těhlice stačí jen oddělat šroub co drží tlumič a zklepnout těhlici dolů. Jen si musíš dávat bacha aby ti nevyjela polooza z převodovky. Jéé, to je přesně to co jsem chtěl vědět. Všichni mi tvrdí že to takhle nejde. Jenže já jsem tele a určítě mě vyjede poloosa. Grr. No nic. Musím to pořádně promyslet. jde to už jsem to 3x dělal. Jak budeš zklepávat těhlicu tak stačí dat pod rameno třeba hever nebo nějakej špalek na kterej se vyvěsí rameno s těhlicí aby se nevyvěsilo moc a poloosa nevyjela. Už máš pružiny? Citovat
tosky Odesláno 12. říjen 2008 Autor Odesláno 12. říjen 2008 jj, povolil som len ten sroub na tehlici, a sundal som cap riadenia a stabilizatorovu tycku, aby sa s tehlici dalo lepsie manipulovat. Potom som stahovakmi stiahol pruzinu, aby tlmic vyliezol pekne hore, a cele rameno s tehlici som zase stlacil dolu a bolo viac foto nemam..... mohol som to dokumentovat trosku podrobnejsie asi ... Citovat
tosky Odesláno 12. říjen 2008 Autor Odesláno 12. říjen 2008 Původně zaslal: čakom Původně zaslal: BoneDaddy Původně zaslal: čakom Aha tak to jo. Při vytažení tlumiče s pružinou se nemusí vytahovat těhlice stačí jen oddělat šroub co drží tlumič a zklepnout těhlici dolů. Jen si musíš dávat bacha aby ti nevyjela polooza z převodovky. Jéé, to je přesně to co jsem chtěl vědět. Všichni mi tvrdí že to takhle nejde. Jenže já jsem tele a určítě mě vyjede poloosa. Grr. No nic. Musím to pořádně promyslet. jde to už jsem to 3x dělal. Jak budeš zklepávat těhlicu tak stačí dat pod rameno třeba hever nebo nějakej špalek na kterej se vyvěsí rameno s těhlicí aby se nevyvěsilo moc a poloosa nevyjela. Už máš pružiny? ja myslim, ze ked nechas tehlici na cape, ktory ide do ramena, tak sa ti ju nepodari dat do takej polohy, aby vyliezla polos ... teda aspon ja som na to extra pozor nedaval, a nastastie nevypadla ... keby jo, aspon mam novy olej v prevodovke Citovat
čakom Odesláno 12. říjen 2008 Odesláno 12. říjen 2008 Původně zaslal: tosky Původně zaslal: čakom Původně zaslal: BoneDaddy Původně zaslal: čakom Aha tak to jo. Při vytažení tlumiče s pružinou se nemusí vytahovat těhlice stačí jen oddělat šroub co drží tlumič a zklepnout těhlici dolů. Jen si musíš dávat bacha aby ti nevyjela polooza z převodovky. Jéé, to je přesně to co jsem chtěl vědět. Všichni mi tvrdí že to takhle nejde. Jenže já jsem tele a určítě mě vyjede poloosa. Grr. No nic. Musím to pořádně promyslet. jde to už jsem to 3x dělal. Jak budeš zklepávat těhlicu tak stačí dat pod rameno třeba hever nebo nějakej špalek na kterej se vyvěsí rameno s těhlicí aby se nevyvěsilo moc a poloosa nevyjela. Už máš pružiny? ja myslim, ze ked nechas tehlici na cape, ktory ide do ramena, tak sa ti ju nepodari dat do takej polohy, aby vyliezla polos ... teda aspon ja som na to extra pozor nedaval, a nastastie nevypadla ... keby jo, aspon mam novy olej v prevodovke Mě se to podařilo na levé staraně že mi trochu vylezla a vyteklo trochu oleje. Citovat
tosky Odesláno 12. říjen 2008 Autor Odesláno 12. říjen 2008 este ma napadol jeden dotaz k tomu capu ramena.... nemate niekto ten kluc na jeho vykrutenie?? viete,kde sa da pripadne zohnat + cena Citovat
tosky Odesláno 12. říjen 2008 Autor Odesláno 12. říjen 2008 Původně zaslal: čakom Původně zaslal: BoneDaddy Pěkné. Tosky ty si povolil ten šroub a vysunul pouze tlumič z těhlice?? podle třetí fotky to měl cely venku. Tosky chtělo by to nějaký foto celku;) no, najprv musi kupatko dostat nejaky poriadny kupel, pretoze vyzera ako prasa.... a mam este v plane nejake drobne upravy, tak mozno az potom Citovat
Bohouš Odesláno 13. říjen 2008 Odesláno 13. říjen 2008 Já když měnil pružiny na nákupní tašce, tak jsem to vypáchal komplet celý i s poloosama a vyměnil rovnou převodový olej........páč povolit náboj kola bylo nemožné, zničil jsem si na tom 2 nástavce na golu :blicismajlik Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.