Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

bol som minuly vikend doma na SVK, tak som zaliezol do garaze a vymenil vlastnorucne tie pruziny.... cestou som vymenil na prednej naprave capy riadenia a stavilizatore... tie na ramenach sa mi bez specialneho kluca nepodarilo vyndat, takze ich vozim v kufri zatim :)

mam zo seba radost :)... postnem asi aj nejake foto, aby ste videli, aky som sikovny

mensiu radost uz som ale mal, ked som tyzden na to... asi predvcerom... v prahe urval vyfuk :myslim

no stejne musim v pondelok na geometriu, tak to necham zavarit.... ale zvuk to ma docela hezky... na to ze som to poladil len tak za jazdy :D

Odesláno
Původně zaslal: BoneDaddy

Pěkné. Tosky ty si povolil ten šroub a vysunul pouze tlumič z těhlice??

podle třetí fotky to měl cely venku.

Tosky chtělo by to nějaký foto celku;)

Odesláno
Původně zaslal: čakom

Asi jsem se špatně vyjádřil. Jsem to myslel tak, jestli měl sundanou i těhlici apod nebo jestli jen povolil ten šroub na těhlici co drží samotnej tlumič a jakoby ho vystčil nahoru a pak vyndal.

No už jsem mu psal SZ tak se to snad dozvím. Teda pokud jsem to tam dobře vyjádřil. :D

Odesláno

Asi jsem se špatně vyjádřil. Jsem to myslel tak, jestli měl sundanou i těhlici apod nebo jestli jen povolil ten šroub na těhlici co drží samotnej tlumič a jakoby ho vystčil nahoru a pak vyndal.

No už jsem mu psal SZ tak se to snad dozvím. Teda pokud jsem to tam dobře vyjádřil. :D

Aha tak to jo.

Při vytažení tlumiče s pružinou se nemusí vytahovat těhlice stačí jen oddělat šroub co drží tlumič a zklepnout těhlici dolů. Jen si musíš dávat bacha aby ti nevyjela polooza z převodovky.

Odesláno

Aha tak to jo.

Při vytažení tlumiče s pružinou se nemusí vytahovat těhlice stačí jen oddělat šroub co drží tlumič a zklepnout těhlici dolů. Jen si musíš dávat bacha aby ti nevyjela polooza z převodovky.

Jéé, to je přesně to co jsem chtěl vědět. Všichni mi tvrdí že to takhle nejde. :bacha Jenže já jsem tele a určítě mě vyjede poloosa. Grr. No nic. Musím to pořádně promyslet. :aut:D

Odesláno

Aha tak to jo.

Jéé, to je přesně to co jsem chtěl vědět. Všichni mi tvrdí že to takhle nejde. :bacha Jenže já jsem tele a určítě mě vyjede poloosa. Grr. No nic. Musím to pořádně promyslet. :aut:D

jde to už jsem to 3x dělal. Jak budeš zklepávat těhlicu tak stačí dat pod rameno třeba hever nebo nějakej špalek na kterej se vyvěsí rameno s těhlicí aby se nevyvěsilo moc a poloosa nevyjela.

Už máš pružiny?

Odesláno

jj, povolil som len ten sroub na tehlici, a sundal som cap riadenia a stabilizatorovu tycku, aby sa s tehlici dalo lepsie manipulovat. Potom som stahovakmi stiahol pruzinu, aby tlmic vyliezol pekne hore, a cele rameno s tehlici som zase stlacil dolu a bolo :)

viac foto nemam..... mohol som to dokumentovat trosku podrobnejsie asi :)...

Odesláno

Aha tak to jo.

jde to už jsem to 3x dělal. Jak budeš zklepávat těhlicu tak stačí dat pod rameno třeba hever nebo nějakej špalek na kterej se vyvěsí rameno s těhlicí aby se nevyvěsilo moc a poloosa nevyjela.

Už máš pružiny?

ja myslim, ze ked nechas tehlici na cape, ktory ide do ramena, tak sa ti ju nepodari dat do takej polohy, aby vyliezla polos :)...

teda aspon ja som na to extra pozor nedaval, a nastastie nevypadla :D... keby jo, aspon mam novy olej v prevodovke :D

Odesláno
Původně zaslal: tosky

Aha tak to jo.

Už máš pružiny?

ja myslim, ze ked nechas tehlici na cape, ktory ide do ramena, tak sa ti ju nepodari dat do takej polohy, aby vyliezla polos :)...

teda aspon ja som na to extra pozor nedaval, a nastastie nevypadla :D... keby jo, aspon mam novy olej v prevodovke :D

Mě se to podařilo na levé staraně že mi trochu vylezla a vyteklo trochu oleje.

Odesláno

Pěkné. Tosky ty si povolil ten šroub a vysunul pouze tlumič z těhlice??

Tosky chtělo by to nějaký foto celku;)

no, najprv musi kupatko dostat nejaky poriadny kupel, pretoze vyzera ako prasa.... a mam este v plane nejake drobne upravy, tak mozno az potom :)

Odesláno

Já když měnil pružiny na nákupní tašce, tak jsem to vypáchal komplet celý i s poloosama a vyměnil rovnou převodový olej........páč povolit náboj kola bylo nemožné, zničil jsem si na tom 2 nástavce na golu :blicismajlik:blicismajlik

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...