čakom Odesláno 27. říjen 2008 Odesláno 27. říjen 2008 Původně zaslal: vdacny akurat ak som dobre cital, tak typovy list a certifikat TÜV neni jedno a to iste. a oni pisali ze mi vystavie typovy list... Uz raz som mal opletacky ked som auto kupil z ciech a nemal som COC, tak som to nahanal cca pol roka, kym som auto konecne dostal na papiere. A co ma to stalo penazi... Preto som trosku opatrnejsi v tomto pripade. Původně zaslal: čakom Původně zaslal: vdacny ten certifikat musi byt TUV??? Alebo spytam sa takto, predavaju sa kolesa aj s inymi certifikatmi, ktore na zapisanie do tp nestacia??? lebo som pisal do jednej firmy ci mi daju certifikat a oni mi odpisali: tento typový list je možné vystavit a následně po dodání zboží zaslat na Vaší adresu s tím, že do poznámky při objednávání stačí tento požadavek připsat a připsat tam rok výroby, obsah motoru a počet killowat motoru, abychom jej mohli vystavit. . Priznam sa ze som cakal opacny postup, a to ze sa ma najprv spytaju na typ mojho auta obsah motora a potom mi ponuknu kolesa.... neviem som zmateny ty si koupíš kola a oni ti k nim vystavý typový list. [upravil dne 27.10.2008 vdacny] Nevim jak to funguje u vás ale u nás stačí typovej list zajet s kolama na autě na stk kde to zkontrolují a dají razítko a pak na magistrát zapsat do tp. Citovat
vdacny Odesláno 5. listopad 2008 Odesláno 5. listopad 2008 vsak to je to, ze ani ja neviem ako to funguje u nas..... napiste niekto, co ste to ozaj na Slovensku prepisali... diky Citovat
Marton Odesláno 5. listopad 2008 Odesláno 5. listopad 2008 skus miestne prislusny \"Obvodný úrad pre cestnú dopravu a pozemné komunikácie\" tam Ti povedia ci to pojde a co potrebujes.... Citovat
vdacny Odesláno 14. listopad 2008 Odesláno 14. listopad 2008 uz sa nieco riesi, ale nejdem nic viac pisat aby som to nezakrikol.... Citovat
čakom Odesláno 14. listopad 2008 Odesláno 14. listopad 2008 Původně zaslal: vdacny uz sa nieco riesi, ale nejdem nic viac pisat aby som to nezakrikol.... Tak pak dej vědět co a jak. a co tam chceš dávat? 16\" 17\" ...? Co je na té 406 co máš v avataru za kola? Citovat
bigpoint Odesláno 14. listopad 2008 Odesláno 14. listopad 2008 Ahoj, mam P406 2.2HDI, v technicaku kola 15\" 205/60 15\" Zimni mam 15\" 195/65 15\" Letni 16\" 205/55 16\" s 2cm podlozkama Technickou to proslo, bohuzel kola mam jiz 3 roky, takze zmenu v technicaku uz asi nevyridim, kupovane to bylo prez kamose, cili nedohledam uz asi ani fakturu. Jaka skyta nebezpeci s tim jezdit? Asi muze byt problem pri nehode, nicmene nevim zda s tim v CR problem pak skutecne byva. Muze byt probllem pri prodeji auta? Uvazuji jej asi do roka prodat... Petr Citovat
čakom Odesláno 14. listopad 2008 Odesláno 14. listopad 2008 Původně zaslal: bigpoint Ahoj, mam P406 2.2HDI, v technicaku kola 15\" 205/60 15\" Zimni mam 15\" 195/65 15\" Letni 16\" 205/55 16\" s 2cm podlozkama Technickou to proslo, bohuzel kola mam jiz 3 roky, takze zmenu v technicaku uz asi nevyridim, kupovane to bylo prez kamose, cili nedohledam uz asi ani fakturu. Jaka skyta nebezpeci s tim jezdit? Asi muze byt problem pri nehode, nicmene nevim zda s tim v CR problem pak skutecne byva. Muze byt probllem pri prodeji auta? Uvazuji jej asi do roka prodat... Petr Pokud nějaký kola co používáš nemáš v tp tak žádný nebezpečí nehrozí. V případě nehody s tím může být problém ale to záleží na koho narazíš. Při prodeji by nemusel být problém. Možná jen kdyby jel dotyčnej na evidenčku tak by mohli mit nějaký keci ale tam maj kontrolovat jen čísla. Citovat
Edison Odesláno 14. listopad 2008 Odesláno 14. listopad 2008 Původně zaslal: čakom Původně zaslal: bigpoint Ahoj, mam P406 2.2HDI, v technicaku kola 15\" 205/60 15\" Zimni mam 15\" 195/65 15\" Letni 16\" 205/55 16\" s 2cm podlozkama Technickou to proslo, bohuzel kola mam jiz 3 roky, takze zmenu v technicaku uz asi nevyridim, kupovane to bylo prez kamose, cili nedohledam uz asi ani fakturu. Jaka skyta nebezpeci s tim jezdit? Asi muze byt problem pri nehode, nicmene nevim zda s tim v CR problem pak skutecne byva. Muze byt probllem pri prodeji auta? Uvazuji jej asi do roka prodat... Petr Pokud nějaký kola co používáš nemáš v tp tak žádný nebezpečí nehrozí. V případě nehody s tím může být problém ale to záleží na koho narazíš. Při prodeji by nemusel být problém. Možná jen kdyby jel dotyčnej na evidenčku tak by mohli mit nějaký keci ale tam maj kontrolovat jen čísla. NĚJAKÝ??? To jako jakýkoli??? No těbuch... Kurnik... tak nějak přemejšlim, proč součástí homologace vozidla jsou i kola, včetně rozměru... Citovat
čakom Odesláno 14. listopad 2008 Odesláno 14. listopad 2008 Původně zaslal: Edison Původně zaslal: čakom Původně zaslal: bigpoint Ahoj, mam P406 2.2HDI, v technicaku kola 15\" 205/60 15\" Zimni mam 15\" 195/65 15\" Letni 16\" 205/55 16\" s 2cm podlozkama Technickou to proslo, bohuzel kola mam jiz 3 roky, takze zmenu v technicaku uz asi nevyridim, kupovane to bylo prez kamose, cili nedohledam uz asi ani fakturu. Jaka skyta nebezpeci s tim jezdit? Asi muze byt problem pri nehode, nicmene nevim zda s tim v CR problem pak skutecne byva. Muze byt probllem pri prodeji auta? Uvazuji jej asi do roka prodat... Petr Pokud nějaký kola co používáš nemáš v tp tak žádný nebezpečí nehrozí. V případě nehody s tím může být problém ale to záleží na koho narazíš. Při prodeji by nemusel být problém. Možná jen kdyby jel dotyčnej na evidenčku tak by mohli mit nějaký keci ale tam maj kontrolovat jen čísla. NĚJAKÝ??? To jako jakýkoli??? No těbuch... Kurnik... tak nějak přemejšlim, proč součástí homologace vozidla jsou i kola, včetně rozměru... Ne jakýkoli. myslel jsem ty co uvádí Ona ta homologace kol je o tom co si ta daná značka nechá homologhovat pro jakou zem. v jiných státech se dají zapsat 17\" na 406 ale u nás ne protože to pro naši zem není homologovaný. [upravil dne 14.11.2008 čakom] Citovat
vdacny Odesláno 18. listopad 2008 Odesláno 18. listopad 2008 Původně zaslal: čakom Původně zaslal: vdacny uz sa nieco riesi, ale nejdem nic viac pisat aby som to nezakrikol.... Tak pak dej vědět co a jak. a co tam chceš dávat? 16\" 17\" ...? Co je na té 406 co máš v avataru za kola? Su to 16\" barracudy, rozmery su 205/55/r16 , kupil som ich uz s autom a celkom som si na ne za ten rok zvykol, preto hladam cestu ako by sa dali zapisat do tp. Minuly tyzden mi zavolal kamos ze pozna tipka, co robi posudky. tak som mu volal, opisal som mu moje auto a kolesa co chcem zapisat. Nemal cas, tak ze mi da vediet na druhy den, ale ze na 99percent to pojde. rano ma skoro roztrhlo ked mi zavolal, ze to nepojde!!!!!!!!!vrrrrrrr! tu je zaber zblizsia http://img407.imageshack.us/my.php?image=04082008001sg3.jpg Citovat
čakom Odesláno 18. listopad 2008 Odesláno 18. listopad 2008 Původně zaslal: vdacny Původně zaslal: čakom Původně zaslal: vdacny uz sa nieco riesi, ale nejdem nic viac pisat aby som to nezakrikol.... Tak pak dej vědět co a jak. a co tam chceš dávat? 16\" 17\" ...? Co je na té 406 co máš v avataru za kola? Su to 16\" barracudy, rozmery su 205/55/r16 , kupil som ich uz s autom a celkom som si na ne za ten rok zvykol, preto hladam cestu ako by sa dali zapisat do tp. Minuly tyzden mi zavolal kamos ze pozna tipka, co robi posudky. tak som mu volal, opisal som mu moje auto a kolesa co chcem zapisat. Nemal cas, tak ze mi da vediet na druhy den, ale ze na 99percent to pojde. rano ma skoro roztrhlo ked mi zavolal, ze to nepojde!!!!!!!!!vrrrrrrr! tu je zaber zblizsia http://img407.imageshack.us/my.php?image=04082008001sg3.jpg pěkný kola;) Citovat
vdacny Odesláno 19. listopad 2008 Odesláno 19. listopad 2008 Původně zaslal: čakom Původně zaslal: vdacny Původně zaslal: čakom Původně zaslal: vdacny uz sa nieco riesi, ale nejdem nic viac pisat aby som to nezakrikol.... Tak pak dej vědět co a jak. a co tam chceš dávat? 16\" 17\" ...? Co je na té 406 co máš v avataru za kola? Su to 16\" barracudy, rozmery su 205/55/r16 , kupil som ich uz s autom a celkom som si na ne za ten rok zvykol, preto hladam cestu ako by sa dali zapisat do tp. Minuly tyzden mi zavolal kamos ze pozna tipka, co robi posudky. tak som mu volal, opisal som mu moje auto a kolesa co chcem zapisat. Nemal cas, tak ze mi da vediet na druhy den, ale ze na 99percent to pojde. rano ma skoro roztrhlo ked mi zavolal, ze to nepojde!!!!!!!!!vrrrrrrr! tu je zaber zblizsia http://img407.imageshack.us/my.php?image=04082008001sg3.jpg pěkný kola;) Diky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.