Jaris Posted September 14, 2002 Share Posted September 14, 2002 Cau: mam takovej problem,kdyz chci nastartovat,tak mi tece voda z nalevky u chladice a motor nechce chitit.Je mozne ze mi prasklo tesneni pod hlavou a voda se dostala do valcu?Teplota vody byla 80 stupnu. Dik Jaris:mad: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voštík Posted September 14, 2002 Share Posted September 14, 2002 cert vi, cim by to mohlo byt, ale myslim, ze v prvni rade je chyba, ze ti to tece z nalevky na chladici..... Mozna by to mohl byt termostat, ale nevim nevim.... Jestli ta teplota byla 80°C, tak tesneni by snad v prd..i byt nemelo... BTW: a voda se ti neztraci? a z vyfuku nejde bily dym? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaris Posted September 17, 2002 Author Share Posted September 17, 2002 Cau:bily kour mi z vyfuku nejde,protoze nejde ani natocit.Mluvil jsem s tenchnikama v servisech a ty rekli ze to na 90% bude tesneni pod hlavou nebo praskla hlava velcu.Tak uvidime.Jo a termostat funguje protoze by jse mi jen prehrival motor ale jelo by to.Termostat jen pousti vrelou vodu do chladice. [Editováno 9/17/02 Jaris] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts