oni Odesláno 9. říjen 2008 Odesláno 9. říjen 2008 ted vecer jsem celou cestu jel za modrou 306,nejspis xsi ci S 16 nevim!usteckej kraj,jen ze leve zadni svetlo ma plny vody!jinak dobra cesta,pekne mi to uteklo.... Citovat
Marcel505 Odesláno 9. říjen 2008 Odesláno 9. říjen 2008 A neměl v tom i rybičky? Takový pojízdný akvárium no... Citovat
oni Odesláno 9. říjen 2008 Autor Odesláno 9. říjen 2008 to nevim,ale 306 to byla moc pekna.... Citovat
Marcel505 Odesláno 9. říjen 2008 Odesláno 9. říjen 2008 Původně zaslal: oni to nevim,ale 306 to byla moc pekna.... A viděl jsi ji jen zezadu? Víš, to je někdy jako s ženskejma... Zezadu se to jeví moc dobře, ale když se pak podíváš pořádně za světla a zepředu, rychle měníš názor... Citovat
oni Odesláno 9. říjen 2008 Autor Odesláno 9. říjen 2008 koukam ze tyhle zkusenosti se zenama ma kazdej,no videl jsem ho i ze predu na kruhaci a i predek byl lukrativni-boze jak tohle slovo nesnasim.... Citovat
Pata Odesláno 9. říjen 2008 Odesláno 9. říjen 2008 Původně zaslal: Marcel505 Původně zaslal: oni to nevim,ale 306 to byla moc pekna.... A viděl jsi ji jen zezadu? Víš, to je někdy jako s ženskejma... Zezadu se to jeví moc dobře, ale když se pak podíváš pořádně za světla a zepředu, rychle měníš názor... Ty s tema zenskyma parlis, to Ti teda reknu Citovat
Marcel505 Odesláno 9. říjen 2008 Odesláno 9. říjen 2008 Původně zaslal: Pata Původně zaslal: Marcel505 Původně zaslal: oni to nevim,ale 306 to byla moc pekna.... A viděl jsi ji jen zezadu? Víš, to je někdy jako s ženskejma... Zezadu se to jeví moc dobře, ale když se pak podíváš pořádně za světla a zepředu, rychle měníš názor... Ty s tema zenskyma parlis, to Ti teda reknu Teď nevím, co jsi chtěl napsat... Slovo \"parlis\" znamená paříš, páříš nebo perlíš? (to asi ne, na perly z mušlí fakt nejsem, na takový drahý oběd nemám). Citovat
Pata Odesláno 9. říjen 2008 Odesláno 9. říjen 2008 Původně zaslal: Marcel505 Původně zaslal: Pata Původně zaslal: Marcel505 Původně zaslal: oni to nevim,ale 306 to byla moc pekna.... A viděl jsi ji jen zezadu? Víš, to je někdy jako s ženskejma... Zezadu se to jeví moc dobře, ale když se pak podíváš pořádně za světla a zepředu, rychle měníš názor... Ty s tema zenskyma parlis, to Ti teda reknu Teď nevím, co jsi chtěl napsat... Slovo \"parlis\" znamená paříš, páříš nebo perlíš? (to asi ne, na perly z mušlí fakt nejsem, na takový drahý oběd nemám). *perlíš dobytku Citovat
oni Odesláno 9. říjen 2008 Autor Odesláno 9. říjen 2008 me by zajimalo co povidaj zeny o nas?!! Citovat
švejk Odesláno 9. říjen 2008 Odesláno 9. říjen 2008 Původně zaslal: oni me by zajimalo co povidaj zeny o nas?!! ..to jsem kolikrat radsi ze to nevim.. Citovat
oni Odesláno 9. říjen 2008 Autor Odesláno 9. říjen 2008 jj to jo,ale kolikrat si preju bejt nejaka mala moucha a poslouchat co si povidaj.... Citovat
Pata Odesláno 9. říjen 2008 Odesláno 9. říjen 2008 Původně zaslal: oni jj to jo,ale kolikrat si preju bejt nejaka mala moucha a poslouchat co si povidaj.... Chces se zblaznit? Citovat
oni Odesláno 9. říjen 2008 Autor Odesláno 9. říjen 2008 no ja jsem ted rok bydlel s holkama na private,takze myslim si ze u me to horsi bejt uz nemuze... Citovat
Marcel505 Odesláno 9. říjen 2008 Odesláno 9. říjen 2008 Původně zaslal: Pata *perlíš dobytku Aha, tak to asi to slovo má ještě jiný význam... Házet perly sviním nebo tak něco - to už jsem někde slyšel. Jak dobytek? Kdo ví na co myslíš... Paření snad na počítači a páření snad v sauně nebo na staré parní lokomotivě. Původně zaslal: oni me by zajimalo co povidaj zeny o nas?!! Úplně stejně jako my o ženských, jenže: Holky se opráskle mezi sebou bavěj jen tehdy, když tam není žádný muž, jinak pokud jo, tak jsou samozřejmě milé a hodňoučké a žádný sprostý výraz z pusinky nevyjde... A to si nepřej slyšet, co jsou schopný si říkat, když se omylem k takovýmu rozhovoru dostaneš (třeba když jdeš a než zatočíš za roh kde jsou se zastavíš a nastražíš ucho). Samozřejmě ne všechny... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.