číža Odesláno 9. říjen 2008 Odesláno 9. říjen 2008 Nazdárek Peugeoťáci Nevíte kde bych si mohl stáhnout manuál na 406 2.0 HDI combi r.v. 2002.Jsem tady novej a ještě se tady tak neorijentuju. Předem dík Číža Citovat
jiri.wolf Odesláno 9. říjen 2008 Odesláno 9. říjen 2008 Příručky uživatele jsou například v serviceboxu: http://public.servicebox.peugeot.com/ddb/code/index_cs_cz.htm Citovat
rychetsky Odesláno 16. listopad 2008 Odesláno 16. listopad 2008 zdravim chlapáci,ten INFOTEC mám taky,ale já scháním něco jako je kniha- :myslimJAK NA TO-PEUGEOT 406. potřebuji schemata(obrázky) jak a kde co povolit či rozebrat v případě poruchy-mám zrovna nefunkční ruční brzdu (páku) nedrží mi zatažená -a nevim jak to rozebrat a opravit...................POMUŽE MI NĚKDO?:potlesk.............................dík za jaký-koli odkaz i třeba přímo schemata:papa Citovat
ChodeC Odesláno 16. listopad 2008 Odesláno 16. listopad 2008 Původně zaslal: rychetsky zdravim chlapáci,ten INFOTEC mám taky,ale já scháním něco jako je kniha- :myslimJAK NA TO-PEUGEOT 406. Potrebujes neco jako je tebou uvedena kniha a nebo potrebujes tu knihu? Jak na to P406 1996-2004 mam v PDF. Citovat
nrpetonr Odesláno 17. listopad 2008 Odesláno 17. listopad 2008 takisto mozem ponuknut knihu jak na to... je to v pdf, cca 100 mb Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.