Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Prosím poradí mi někdo co to může dělat?? Když zahřeji motor na 90 stupňů u 406 nový model a poté ho vypnu, nechám třeba půl hodiny v klidu, poté znova nastartuji a když se rozjíždím a přeřadím na dvojku nebo na trojku tak motor na pár vteřin začne cvrdlikat a z výfuku se vyvalí bílý kouř. Někdy potom vyskočí kontrolka diagnostiky a málokdy se stane že motor ubere na výkonu to potom musím zastavit a vypnout motor cca 3 min. a opětovně ho nastartovat, pak jede jako by se nic nestalo. Kontrolka diagnostiky pak po několika Km sama zhasne. A nebo někdy při rozjezdu dvojky / trojky prostě škubne a chcípne, taktéž vyskočí diagnostika a po chvíli zase zhasne. Tento problém se mi děje od nástupu letních teplých dní, v zimě to nedělalo.

:myslim

Předem děkuji za rady

Odesláno

Alebo ak nechces jazdit na \"drahu\" diagnostiku, zozen dakoho kto ma doma kabel (ako ja - ELM327) a ten ti to spolahlivo ukaze. Pripadne sa da chyba zmazat ak to nebude nic vazne ... taka lacnejsia varianta...

Odesláno

Alebo ak nechces jazdit na \"drahu\" diagnostiku, zozen dakoho kto ma doma kabel (ako ja - ELM327) a ten ti to spolahlivo ukaze. Pripadne sa da chyba zmazat ak to nebude nic vazne ... taka lacnejsia varianta...

Odesláno

Ten kouř může zavánět těsněním pod hlavou ... jinak ti auto chladí OK, nebo olej v chladiči, případně vodu v oleji nemáš? Každopádně to by s tou diagnostikou nesouviselo... Ale tak jako tak na tu \"drahou\" diagnostiku zajeď -> je to záleřitost 500,- - 1000,- jak kde a tam ti napoví více...

Odesláno

Ak ide len o tu diagnostiku (nie cely problem) da sa vycitat aj pomocou tohto kabla o co ide, samozrejme riesenie problemu uz je na servise.

A kabel stoji asi tak polovicu jednej navstevy diagnostiky v servise :papa

Odesláno
Původně zaslal: Y2K

Ak ide len o tu diagnostiku (nie cely problem) da sa vycitat aj pomocou tohto kabla o co ide, samozrejme riesenie problemu uz je na servise.

Jo jasně máš pravdu a potom jdou taky u nějakejch aut vyblikat bhyby zapomoci klíčku a kontrolky na budíku, ale pro mě osobně by byla nejrychlejší varianta servis a diag ... To je na něm, pro co se Petr.406 rozhodne, ale každopádně zjistit, proč to bliká zapomoci vyčtení chyb ŘJ ať již jakýmkoli způsobem ... :roker

Odesláno
Původně zaslal: Neon

Původně zaslal: Y2K

Jo jasně máš pravdu a potom jdou taky u nějakejch aut vyblikat bhyby zapomoci klíčku a kontrolky na budíku, ale pro mě osobně by byla nejrychlejší varianta servis a diag ... To je na něm, pro co se Petr.406 rozhodne, ale každopádně zjistit, proč to bliká zapomoci vyčtení chyb ŘJ ať již jakýmkoli způsobem ... :roker

jasneee...suhlas

Odesláno

na diagnostice jsem byl v Boschi a tam mě řekli, že to muže být nějaké tlakové čidlo nebo nějaký vadný vstřik a nebo čerpadlo nic konkrétního jim to neukázalo. Říkali mi, že pokud mě to jde nastartovat když je motor teplý ať to neřeším a přijdu, až mě to nepůjde nastartovat za tepla

Odesláno

a myslím si když by to dělal nějaký vstřik tak by mi to dělalo pořád né? a ne že mě to udělá občas a kontrolka sama zhasne aniž bych něco opravoval a nebo měnil způsob jízdy.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...