djbrano Odesláno 7. říjen 2008 Odesláno 7. říjen 2008 Ahojte vsetci. Rad by som vedel ake ma zapojenie konektor radio RT3. Problem je totiz v tom, zeby som rad vedel, ktory konektor ja na vystup pre subwoofer. Mate niekto s tym skusenosti? Je to vobec mozne z vystupu radia RT3 priviest vstup na subwoofer? Alebo to musim riesit vyuzitim zadnych reproduktorov? Uvitam vsetky Vase skusenosti a napady? Este pre informaciu - vlastnim PEUGEOT 407 r.v. 11/2004, s radiom RT3 s navigaciou, 6 reproduktorov - 2 x predne dvere + 2 x tweeter (palubovka) + 2 x zadne dvere. dakujem Citovat
somira Odesláno 8. říjen 2008 Odesláno 8. říjen 2008 něco je tady, tak to prolistuj... snad ti to pomůže http://personales.ya.com/ems0/Instalacion_de_un_RT3_sobre_RD4_archivos/frame.htm Citovat
djbrano Odesláno 8. říjen 2008 Autor Odesláno 8. říjen 2008 Ahoj, diky moc, ale na tej stranke dokopy nic nieje. Neviem ci je blbo spravena, aebo to iba mne tu blbne. Nevies nahodou co s tym moze byt? Tebe to ide bez problemov? Dik Citovat
somira Odesláno 8. říjen 2008 Odesláno 8. říjen 2008 mě to ukazuje všecko bez problému... něco ti z toho sem hodím... [upravil dne 8.10.2008 somira] Citovat
djbrano Odesláno 8. říjen 2008 Autor Odesláno 8. říjen 2008 Diky, diky, uz aj mne sa to zobrazuje, len ten odkaz treba otvorit v Internet Exploreru... v Mozzile ani Opere sa tie schemy nezobrazia vobec. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.