Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim,

Po montazi a demontazi motora mi vratili zo servisu auto a nejde mi ukazovatel teploty na palubovke a tiez nesvieti kontrolka stop a dobijanie.Pravdepodobne nezapojili nejake konektory. Nevedel by mi niekto poradit, co s tym...Pripadne nejake schemy,alebo obrazok......

Dakujem za pomoc:).

Jedna sa o P 405, 1.9 benzin/plyn, r.v.1993

Odesláno

To si nezbadal pri ceste zo servisu? Respektíve hneď po naštartovaní?

Ako písal ozzy1956, choď to reklamovať. Závad tam môže byť viacej, tak nech to po sebe opravia.

Odesláno

Ono to nie je vlastne servis, je to nejaky automechanik, ktoreho mi niekto odporucil, ale nakoniec to uplne posral....Skoncil som s nim v zlom na zaklade toho, co s autom porobil....Takze auto mu nechcem davat do ruk.....

Vedel by mi s tym niekto poradit?

Vopred dakujem.

Odesláno

Jediné čo má spoločné teplomer, STOPka a nabíjanie je napájanie prístrojovky.

Na tvojom mieste by som pozrel poistky a zapojenie káblov na motore. Ak svieti mazanie tak to skôr budú tie nezapojené káble.

Odesláno
Původně zaslal: pastorek

Jediné čo má spoločné teplomer, STOPka a nabíjanie je napájanie prístrojovky.

Na tvojom mieste by som pozrel poistky a zapojenie káblov na motore. Ak svieti mazanie tak to skôr budú tie nezapojené káble.

Nevedel by si mi poradit, kde by som nasiel nejaku schemu, kde su ake konektory, kde to zapojit.....

Odesláno

Koukni do motoru, jestli je zapojený čidlo ukazatele teploty (modré na tělese termostatu). A mrkni pro začátek jestli jsou OK žárovky v přístrojovce ...

Odesláno

čidlá sú na pravej strane motora pri pohľade z predu. Pod rozdeľovačom a za termostatom. Neviem presne aký máš motor ale 1,9 benzín by to mal mať asi tak ako na obrázku. poz. 20,21,22.

Čo sa týka nabíjania, tak tam je iba jeden tenký káblik a jeden hrubý. Ten tenký ide zapojiť do regulátora. To je to plastové na alternátore a býva to na plochú napichovačku.

[upravil dne 7/10/08 pastorek]

post-0-14109602441318_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: pastorek

čidlá sú na pravej strane motora pri pohľade z predu. Pod rozdeľovačom a za termostatom. Neviem presne aký máš motor ale 1,9 benzín by to mal mať asi tak ako na obrázku. poz. 20,21,22.

Čo sa týka nabíjania, tak tam je iba jeden tenký káblik a jeden hrubý. Ten tenký ide zapojiť do regulátora. To je to plastové na alternátore a býva to na plochú napichovačku.

[upravil dne 7/10/08 pastorek]

Dakujem za odpoved, vyskusam to......

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...