Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj Vseci, Planuji take brzkou koupi HID xenonu a to asi odsud http://www.aukro.cz/item452296043_xenony_hid_sada_h7r_6000k_xenon.html

Mate snim nekdo zkusenosti nebo mate ty H7R take odneho ?

Dalsi dotaz me zajima vcem se lisi ty balasty krom velikosti ? myslim tim jak je mozne ze s tak velke krabicky se da udelat jen takova placka ? a neprehriva se ? ta mensi ?

a posledni dotaz ohledne rozhodovani Barvi nemuzu se rozhodnout za 5000K nebo 6000K.

tady sem nasel kvalitni fotky a zajima me zda ti co vlastni xenony odpovidaji skutecnosti ?.

KTerou barvu mi doporucjete vy ?

5000k

IMAG013A.JPG

6000k

IMAG014A.JPG

8000k

IMAG017A.JPG

[upravil dne 5/10/08 midiborec307]

[upravil dne 6/10/08 midiborec307]

Odesláno

tak od toho typka na aukru presne jsem to objednaval taky...ale H7R 5000K...obrazkum moc never...je vsechno jedna fotka prohnana photoshopem...na 306ce jsem mel 4300K a rikal jsem si, ze by to mohlo byt trosku mene zlute, tak jsem chtel jit do 6000K, ale pak jsem objevil tyhle 5000K a pripada mi to akorat...ikdyz uz jsem taky cetl nekde, ze pry 5000K neexistuje a ze je to jen marketingovy tah

Odesláno
Původně zaslal: BoneDaddy

Já mám 6000K a jsem velmi spokojen. :super

A jak vidis kdyz je mokra vozovka nebo prsi ? jde neco videt ? mam zkusenosti s halogenama ze cim svitil modrejs tim si videl prd kdyz bylo mokro ..jina bylo kdyz bylo sucho...üvazuji take tad tema 6000 K

Odesláno

na mokru je to vzdy na prd ci mas halogen alebo xenon...

Původně zaslal: midiborec307

Původně zaslal: BoneDaddy

Já mám 6000K a jsem velmi spokojen. :super

A jak vidis kdyz je mokra vozovka nebo prsi ? jde neco videt ? mam zkusenosti s halogenama ze cim svitil modrejs tim si videl prd kdyz bylo mokro ..jina bylo kdyz bylo sucho...üvazuji take tad tema 6000 K

Odesláno

Od toho borce z aukra je mam taky!mam H7R 4300K,proste klasiku.Obchod byl absolutne bezproblemovy a xenony jsem mel asi za 3dny doma.Mam slim balasty a jsou v pohode /ve vedlejsim vlakne mam foto,kde jsou umisteny/,jo a pokud jde o teplotu svetla,tak drive jsem mel 6000K a mozna jde o muj pocit,ale ne mokru jsou videt lepe ty 4300.Ale nikomu to nechci cpat,ze je to lepsi.

Odesláno
Původně zaslal: midiborec307

Zatím si nemůžu stěžovat, jel jsem v dešti jen chvilku a dalo se. Uvidíme co udělá pořádná přeháňka. :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...