Přema Odesláno 9. říjen 2008 Odesláno 9. říjen 2008 Původně zaslal: kadaver Původně zaslal: Scratch mam cernou kuzi, chromova klika by na tom vypadala asi jako pest na oko :-) No ja mam cierny kozeny tapec a tie hlinikove klucky a vyzera to pekne... Niekde som tu uz raz nechaval fotku. Jo tu co jsem dával já nahoře je od tebe.......:papa:papa:papa:papa Citovat
kadaver Odesláno 9. říjen 2008 Odesláno 9. říjen 2008 Zdali sa mi dake povedome. Diik...akurat je tam uz zmena...mam uz aj ja kozeny tapec ako si mal Ty. :papa :papa Citovat
BlaCk_HorSe Odesláno 9. říjen 2008 Odesláno 9. říjen 2008 No vyzera to dobre....len sa rozhodnut, ci ramcek, alebo klucku...vie niekto, ako to vyzera spolu? Citovat
kadaver Odesláno 9. říjen 2008 Odesláno 9. říjen 2008 No ramcek mas leskly chrom a origo klucka hlinikova je skor matnejsia...lesteny hlinik Citovat
BlaCk_HorSe Odesláno 9. říjen 2008 Odesláno 9. říjen 2008 Původně zaslal: kadaver Zdali sa mi dake povedome. Diik...akurat je tam uz zmena...mam uz aj ja kozeny tapec ako si mal Ty. :papa :papa Inac ten tapac to je ten co mam teraz ja Citovat
kadaver Odesláno 9. říjen 2008 Odesláno 9. říjen 2008 Ved sme tu vsetci jedna veeelka rodina... A ako dalej? Citovat
BlaCk_HorSe Odesláno 9. říjen 2008 Odesláno 9. říjen 2008 Původně zaslal: kadaver Ved sme tu vsetci jedna veeelka rodina... A ako dalej? No ja musim teraz najprv doriesit ten motor takze chrom a tie okna musi pockat :D Citovat
kadaver Odesláno 9. říjen 2008 Odesláno 9. říjen 2008 To si akoze teraz skoncil v praci?!? Zavolaj zajtra Mirovi...mozno by mal cas cez week Ti to mrknut. A zavolaj mi ako ste sa dohodli. Ok? Citovat
kadaver Odesláno 9. říjen 2008 Odesláno 9. říjen 2008 Teda tu nepisme. Je to ! Takze mailom... Citovat
BlaCk_HorSe Odesláno 9. říjen 2008 Odesláno 9. říjen 2008 Původně zaslal: kadaver To si akoze teraz skoncil v praci?!? Zavolaj zajtra Mirovi...mozno by mal cas cez week Ti to mrknut. A zavolaj mi ako ste sa dohodli. Ok? Nie neplanovane sa mi to natiahlo a musel som sem prist smola urcite zavolam, ale mam strach, ze co mi zisti, cakam infarkt Citovat
Guest Scratch Odesláno 10. říjen 2008 Odesláno 10. říjen 2008 asi pujdu do tech hlinikovych, hlinik se mi libi vic nez pochromovany plast, ale dam je asi jen dopredu :-) Citovat
BlaCk_HorSe Odesláno 10. říjen 2008 Odesláno 10. říjen 2008 Původně zaslal: Scratch asi pujdu do tech hlinikovych, hlinik se mi libi vic nez pochromovany plast, ale dam je asi jen dopredu :-) A preco nie aj dozadu? podla mna to aj vzadu vyzera velmi dobre Citovat
bosslibor Odesláno 11. říjen 2008 Odesláno 11. říjen 2008 To: Scratch myslíš že je to hliník mi v práci děláme škodovácké a je to vše pochromovaný plast ať už pojistky dveří nebo kliky i když prospekt škoda tvrdí že prej kovové kliky :D Citovat
kadaver Odesláno 11. říjen 2008 Odesláno 11. říjen 2008 Su...lebo som si ich sam montoval a viem, ze su origo hlinik. Citovat
bosslibor Odesláno 12. říjen 2008 Odesláno 12. říjen 2008 sa enom potvrdilo že peugeot je lepčí jak škoda:papa:roker Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.