Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

do nekterych 406 se daval takovej \"zamek\", kterej vypinal spolujezdcuv airbag. Nevite nahodou jak je to zapojeno? Pripadne jestli na to musi byt nejaka specialni jednotka, ktera to \"umi\", nebo jestli mi staci ta moje? Od kukikuka mam ten panylek s tim cudlem a tak me zajimalo jestli to jde nejak jednoduse dodelat.. pripadne jak? :)

Odesláno
Původně zaslal: švejk

do nekterych 406 se daval takovej \"zamek\", kterej vypinal spolujezdcuv airbag. Nevite nahodou jak je to zapojeno? Pripadne jestli na to musi byt nejaka specialni jednotka, ktera to \"umi\", nebo jestli mi staci ta moje? Od kukikuka mam ten panylek s tim cudlem a tak me zajimalo jestli to jde nejak jednoduse dodelat.. pripadne jak? :)

počítam že musi byt rj bagu propojena s bsi

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

mam starej model -> bsi bych snad mit nemel :myslim

Odesláno

Původně zaslal: Pe.Tr

mam starej model -> bsi bych snad mit nemel :myslim

no to nemas teda

[upravil dne 5/10/08 Pe.Tr]

Odesláno

nikdo nevi jo? :) no to jste me teda moc nepotesili...

2 pepouch: myslis, ze bys mi moh vyloupnout ten panylek, kde je ten zamek na airbag a vyfotit mi ten konektor co tam vede + kam priblizne vede? Ja predpokladam, ze to pujde akorat dolu k ridici jednotce tech airbagu.. ale jeden nikdy nevi :)

Odesláno

airbagy su na to,aby fungovali ked treba,tak naco ich vypinat?( mimo potreby kvoli detom).raz ich zabudnes zapnut a zrovna vtedy sa nieco stane,nikdy som ten zamok nepouzil:).preletel som cez obrubniky,oba airbagy buchle,ale vobec to nelutujem,priatelka namiesto palubovky zapichla nos do vankusa,aj ked je pravda,ze ta znicena palubovka dobre nevyzera:bojim tak auto slo rychlo do sveta a po 4 dnoch stal v garazi novy:)

Odesláno

tak napriklad kvuli psovi, ktereho obcas vozim :) ale spis mi jde o to, ze kdyz je moznost dodelat co ve vybave nemam, tak proc toho nevyuzit. Precejenom je dobry mit moznost volby, ze? :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...