oni Odesláno 6. únor 2009 Odesláno 6. únor 2009 sakra ty TH liny mi trhaj zili,to snad neni mozny. Citovat
oni Odesláno 6. únor 2009 Odesláno 6. únor 2009 tak to je moc krasny kousek,ten se povedl,nemas jeste? Citovat
Creams Odesláno 6. únor 2009 Odesláno 6. únor 2009 Původně zaslal: oni sakra ty TH liny mi trhaj zili,to snad neni mozny. Mluvíš mi z duše Citovat
vendelinek Odesláno 6. únor 2009 Odesláno 6. únor 2009 Klucí,moc pěkný kousky:super,kde to furt berete:myslim:potlesk:potlesk:potlesk a ta zlatá(aspoň mi tak připadá),nádhera:super:potlesk [upravil dne 6.2.2009 vendi.stejskal] Citovat
čakom Odesláno 6. únor 2009 Odesláno 6. únor 2009 Původně zaslal: vendi.stejskal Klucí,moc pěkný kousky:super,kde to furt berete:myslim:potlesk:potlesk:potlesk a ta zlatá(aspoň mi tak připadá),nádhera:super:potlesk [upravil dne 6.2.2009 vendi.stejskal] kdo hledá najde:) Citovat
vendelinek Odesláno 7. únor 2009 Odesláno 7. únor 2009 Původně zaslal: zabit Schvalne jestli nekoho neco napadne Jj,chyběji podpěry:D:potlesk:P Citovat
zabit Odesláno 7. únor 2009 Odesláno 7. únor 2009 skoda ze uz nemam fotku toho jak to vypadalo driv, jeste kdyz tam stala skoda 125 kdyz nekdo prisel na navstevu tak :o:o fakt byl to haluz a zajet tam to bylo umeni Citovat
zabit Odesláno 7. únor 2009 Odesláno 7. únor 2009 Původně zaslal: vendi.stejskal Původně zaslal: zabit Schvalne jestli nekoho neco napadne Jj,chyběji podpěry:D:potlesk:P cely to je zaveseny na ty jedny stojne a ta neni nijak predelana ke zdi( mame hnusnou sousedku a tam porat naky kecy ze se ji neco dotyka baraku) Citovat
vendelinek Odesláno 7. únor 2009 Odesláno 7. únor 2009 Původně zaslal: zabit cely to je zaveseny na ty jedny stojne a ta neni nijak predelana ke zdi( mame hnusnou sousedku a tam porat naky kecy ze se ji neco dotyka baraku) To je pěkný a praktický,a tu stojinu musíš mít aspoň 2m pod zem,aby to udržela,normálně vem tu sousedku a přivaž jí taky někam ke zdi a budeš mít klid(baba jedna) Citovat
zabit Odesláno 7. únor 2009 Odesláno 7. únor 2009 Původně zaslal: vendi.stejskal To je pěkný a praktický,a tu stojinu musíš mít aspoň 2m pod zem,aby to udržela,normálně vem tu sousedku a přivaž jí taky někam ke zdi a budeš mít klid(baba jedna) ta stojna je trubka ze 2 dilu preplavovana jeste jednou trubkou, v zemi to je asi jen 1m a neco ale je tam nalito asi 3-4 kolecka betonu, je to tam trochu slozitejsi, trubka v trubce atd ... no baba nas malem zazalovala ze jsme si na jeji zed pustili brectan, a kdyz jsme ji rekli at si to nahodi tak ze prej to neni jeji starost, tak kdo se ma koukat na zed jak u cikanu Citovat
kmotrik Odesláno 8. únor 2009 Odesláno 8. únor 2009 posílám jednu z holandska plus jeden akčnější modýlek Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.