Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: 306gti6

Původně zaslal: zabit

ten orange je virtual, ale ty budiky ...... presne tak to chci :myslim

Ked ich chces tak mu napis email-ja som pisal a nic:bacha

hh tak ja pockam az to nak poresis a pak dej vedet :P:super

Odesláno

Ta černá je hezká celá!Ty světla ještě víc....chtěl jsem na 309 taky moduly,ale když jsem to zkoušel ve photoshopu tak jsem od toho upustil.Ale tady na té 306 to docela ladí:potlesk

Odesláno
Původně zaslal: Creams

Trošku jiné světla než jsme zvykli :D

[upravil dne 23.3.2009 Creams]

Já se na to vy....., už mě někdo předběhnul......právě na nich pracuju:bacha:bacha:bacha

Odesláno
Původně zaslal: marty777

Trošku jiné světla než jsme zvykli :D

[upravil dne 23.3.2009 Creams]

Já se na to vy....., už mě někdo předběhnul......právě na nich pracuju:bacha:bacha:bacha

Jak tak koukám na tu SPZ tak to bude asi nějaká Belgie,tak že u nás budeš asi jedinej:myslim No,i když...uvidíme na začátku sezóny....

Odesláno

2 marty vidím vzkaz na ICQ jsi dostal :D a máš určitě radost :D

Jestli se tomu dá říkat radost......:bacha....ale budou trochu jiný,přece jenom,když děláš světla z modulů,tak je to originál:D

Odesláno
Původně zaslal: 309GT

Ta černá je hezká celá!Ty světla ještě víc....chtěl jsem na 309 taky moduly,ale když jsem to zkoušel ve photoshopu tak jsem od toho upustil.Ale tady na té 306 to docela ladí:potlesk

Já ty moduly viděl na 309 a bylo to moc pěkný. Na tý 306 se mi to moc nepáčí.....

Odesláno
Původně zaslal: Kvasky

Původně zaslal: 309GT

Já ty moduly viděl na 309 a bylo to moc pěkný. Na tý 306 se mi to moc nepáčí.....

Je to všechno o vkusu,já mám právě pravej opak,na 306 dávám 100%,ale na mojim to nebylo nic krásnýho:) Ale taky záleží na dalších faktorech jako je celkový vzhled a tvar auta,typ modulů (je jich fakt mraky),zpracování světel,usopřádání,jak jsou daleko od sebe a jejich počet v jednom světle....jak se říká sto lidí - sto chutí...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...