Mirrae24 Odesláno 4. říjen 2008 Odesláno 4. říjen 2008 Zdravím, chci si nainstalovat na 307 externí Stroboskopy, ale nevím kam je instalovat, o stroboskopech toho moc nevím, zajímá mě, zda to jsou samotné uzavřené světla, např jako pro denní svícení akorád ještě menší a šoupnu je třeba do nárazníku, nebo zda je to vyloženě holá výbojka, kterou musím umístit třeba do světel - o čemž jsem něco zaslechl, ale když je nemám, nevím jkam jinam, prosím o radu, děkuji moc! Citovat
Mirrae24 Odesláno 4. říjen 2008 Autor Odesláno 4. říjen 2008 Já nevím, třeba proto?! http://www.youtube.com/watch?v=5s3bsf2-lxQ Citovat
čakom Odesláno 4. říjen 2008 Odesláno 4. říjen 2008 Zbytečnost Jinak sem viděl ty samostatný výbojky který se davají do světel a pak nějaký diodový strobo co můžeš dát kamkoli. Ale jak říkám je to zbytečnost. Jednou dvakrát dostaneš pokutu a vytrháš to;) [upravil dne 4.10.2008 čakom] Citovat
Mirrae24 Odesláno 4. říjen 2008 Autor Odesláno 4. říjen 2008 No tak měl jsem na Feldě LED podvozek, taky nic.... S těmi strobo bych si dával pozor, jen srazy, parkoviště, nebo u nás po obci .... Citovat
Pe.Tr Odesláno 5. říjen 2008 Odesláno 5. říjen 2008 pokud to budou jen vybojky tak se davaji do světel , vrtneš parabolu a jednoduše je usadíš. Pokud to bude ve stylu svetel dennich ,tak je mužeš umistit defacto kamkoliv treba pod masku a tak , jestli mohu radit tak kup jen kvalitni strobo , co ma vlastni jeden zdroj na kterem se dá štelo vat intenzita zablesku jednotlivých vybojek,stoji 900,. a vejš, ty levne šunty ti zachvilku odejdou , zablesky regulujes jen pocet zablesku za minutu obou najednou a navic jsou slabe . Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.