Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

zdarec,chci kupovat zimni gumy i s diskama,a premyslel jsem ze to koupim v 15.letni mam 16.kdyz sem se dival na netu tak nektery firmy tam maji konfigurator kde se zada auto a vse ostatni a ono to vypise pneu,ale vsude to vypise az od 16,15 to tam nepusti.jen kdyz dam slabsi motor.mam 307 sw 2.0 hdi 79 kw.muzou tam byt 15 nebo ne?mate je nekdo?dik za rady

Odesláno

Jdou tam naprosto v pohodě. Jen to hloupě vypadá, když si zvyklí na 16\" s nízkoprofilama. :-)

Ale zrovna teď tam jednu 15\" mám jako rezervu. 195/65 15 místo 205/55 16.

Hrůza na to koukat.:nevim

Odesláno

ja som pred nedavnom tiez zhanal zinme pneu a disky. Letne mam 17 ky a gumy 45 ky. Na zimu som kupil 15 ky a gumy 65 ky. Viacej ludi mi potvrdilo ze na zimu su lepsie vyssie gumy nez nizko profilove. Mozno to bude vypadat blbsie, ale bezpecnost a pohodovejsia jazda v narocnejsich podmienkach su pre mna vacsia priorita :papa

Odesláno

Mam 195/65 R15 jak na léto, tak na zimu a nijak blbě to nevypadá. Netvrdím, že nízkoprofiláky nejsou \"hezčí\", ale na druhou stranu, takhle to auto vypadá správně ofrouďácky :)

Odesláno

taky bych spis na zimu dal 195/65/15 i ja je mam a na leto 205/55/16.no a na zimakach bych rekl,ze uz necitim tolik nerovnosti,proste vyssi profil je hned na nasich silnicich znat.A ze auto vypada hur,radsi budu mit komfortnejsi a bezpecnejsi jizdu,jak uz tady bylo receno:papa

[upravil dne 5/10/08 hudy]

Odesláno
Původně zaslal: hudy

...radsi budu mit komfortnejsi a bezpecnejsi jizdu...

[upravil dne 5/10/08 hudy]

přesně z tohoto důvodu jsem se 15tek zbavil..když jsem zvyklej, jak mi auto drží přes léto v zatáčkách na nižším profilu, tak pak nevěřím, co se děje na tom vyšším..užší gumy s vyšším profilem se hodí do hlubokého sněhu, třeba loňskou zimu jsem se s ním vůbec nesetkal..prakticky celou zimu trávím na suchých a mokrých silnicích a dálnicích, takže radši zvolím obutí pro tyto případy než do hlubokého sněhu;)

• O 3 týdny později...
Odesláno
Původně zaslal: mišan

k tem 15 na moji 307 sw.chci si koupit litaky,a nevim jaky et?a jakou sirku.poradte dik

zalezi od designu a typu disku, neda sa to presne povedat, ze kup to alebo to ET. v zasade cim vyssie cislo ET, tym je auto \"uzsie\", proste ten disk zapadne do blatnikov viacej

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...