John Odesláno 3. říjen 2008 Odesláno 3. říjen 2008 Vypada moc pěkně... a zachovale... co je to za Rok? jen škoda toho motoru.. ale každej preferuje něco jinýho Hlavně ať dobře slouží...a nemáš s ním žádný problémy. :papa Citovat
BoneDaddy Odesláno 3. říjen 2008 Odesláno 3. říjen 2008 Původně zaslal: John Vypada moc pěkně... a zachovale... co je to za Rok? jen škoda toho motoru.. ale každej preferuje něco jinýho V podpisu má rok 2003 a s tím motorem s tebou souhlasím. V coupé to chce benzínek a čím větší tím lepší. Ale sto lidí.... . Citovat
John Odesláno 3. říjen 2008 Odesláno 3. říjen 2008 Původně zaslal: BoneDaddy V podpisu má rok 2003 a s tím motorem s tebou souhlasím. V coupé to chce benzínek a čím větší tím lepší. Ale sto lidí.... . Ajo.. jsem si toho nevšiml.. ještě hold spím... je moc brzo... Citovat
BoneDaddy Odesláno 3. říjen 2008 Odesláno 3. říjen 2008 Původně zaslal: John Ajo.. jsem si toho nevšiml.. ještě hold spím... je moc brzo... Chápu.:cool: Citovat
PnR Odesláno 3. říjen 2008 Odesláno 3. říjen 2008 mne sa tie kupecka velmi pacia z kazdej strany, az na tie predne svetla, na mna priuzke auticko vyzera k svetu vela peknych chvil prajem Citovat
MirasCC Odesláno 3. říjen 2008 Odesláno 3. říjen 2008 Původně zaslal: gasaxx ... takže proti němu celkově zatím nemůžu říct půl slova... Držím palce, ať ti to nadšení vydrží ještě hodně dlouho A na sraz dorazit můžeš třeba hned zítra viz odkaz. V takový káře, jakou máš, je těch pár set km jen drobnej zákusek Citovat
@re Odesláno 3. říjen 2008 Odesláno 3. říjen 2008 Moc pěkné coupé! Škoda jen toho motoru... Ať slouží! Citovat
paul jane Odesláno 3. říjen 2008 Odesláno 3. říjen 2008 2 gasaxx : jo ja mam taky FAP a zatim tuky tuk zatim pohoda, mas to moc pekne libi se mi ty kola . Citovat
gasaxx Odesláno 3. říjen 2008 Autor Odesláno 3. říjen 2008 Proč škoda toho motoru? Co jsem tak zjišťoval, tak 2.O benzin je na to celkem slabej a 3.0 nevím, jak bych živil, takže mi tohle v kombinaci s rokem výroby přišlo jako ideální řešení... Zítra bych jel, kdybych nemusel do práce, ale na příští sraz, jestli letos ještě nějakej bude, tak určitě dorazím...:-) Ty přední světla nejsou nic moc, to vím, jene na kupé jsem ještě nikde žádný neviděl. Nejradši bych tam dal Angel Eyes, ale škoda, že se na to nevyrábí. Nebo víte snad někdo o nějaký stránce, kde by měli světla na kupátko? Jinak díky za fajn přijetí do klubu i za chválu na auto... Citovat
gasaxx Odesláno 3. říjen 2008 Autor Odesláno 3. říjen 2008 Původně zaslal: paul jane 2 gasaxx : jo ja mam taky FAP a zatim tuky tuk zatim pohoda, mas to moc pekne libi se mi ty kola . Kola jsou fajn, ale asi je nechám na zimní jěždění a na jaro bych chtěl nový, asi nějaký 17\". Já vím, plánů je vždycky hodně, i já si chci auto upravit k obrazu svému, ale záleží jak se na to bude tvářit peněženka mno... Protože moje představa o úpravách je už teď docela jasná... Citovat
genzer Odesláno 3. říjen 2008 Odesláno 3. říjen 2008 svetla na coupe se delaji pouze zadni a to jsou jeste:blicismajlik:blicismajlik Citovat
@re Odesláno 3. říjen 2008 Odesláno 3. říjen 2008 Původně zaslal: genzer svetla na coupe se delaji pouze zadni a to jsou jeste:blicismajlik:blicismajlik přesně tak... ještě jsem neviděl hezčí zadní světla, než jsou origo... a na přední jsem taky ještě nenarazil Citovat
gasaxx Odesláno 3. říjen 2008 Autor Odesláno 3. říjen 2008 Původně zaslal: genzer svetla na coupe se delaji pouze zadni a to jsou jeste:blicismajlik:blicismajlik No asi tak nějak... Dělaj se jen ty bílý, nebo černý, ne? Co jsem se tak rozhlížel... Citovat
paul jane Odesláno 3. říjen 2008 Odesláno 3. říjen 2008 tak motoru skoda neni ta 2,2 s tim autem cvici dobre ale to vis je to ropa 3L je peknej ale jen ta pojistka .Kukam ze nemas kuzi to jsme celkem prekvapenej. Citovat
gasaxx Odesláno 3. říjen 2008 Autor Odesláno 3. říjen 2008 Původně zaslal: paul jane tak motoru skoda neni ta 2,2 s tim autem cvici dobre ale to vis je to ropa 3L je peknej ale jen ta pojistka .Kukam ze nemas kuzi to jsme celkem prekvapenej. Kůži nemám... Měl jsem vyhlídnutýho ještě jednoho, taky 2.2HDi rok 2003 s kůží a byl o 80 tisíc dražší a to už jsem si fakt nemohl dovolit... A kůže se dá časem dodělat... ALe i tohle je po přechodu z Citroen Xsara 3-dveř luxus, kterýho se jen tak nenabažím... A to jsem byl zmlsanej Oktávkou f plný palbě... Ale kupé je prostě kupé.. Francouzi hold umí... Citovat
MirasCC Odesláno 3. říjen 2008 Odesláno 3. říjen 2008 Původně zaslal: gasaxx ... ale na příští sraz, jestli letos ještě nějakej bude, tak určitě dorazím...:-) No jejda, srazů bude Třeba hned příští víkend v Jihlavě/Havlíčkově Brodě - link Jen tak ze zajímavosti - kolik platíš povinný ručení za 2,2 v naftě? A ještě ke kůži. Koukám, že máš sedačky manuálně seřiditelný. To budeš mít s kůží asi docela problém, je víc než pravděpodobný, že když seženeš kožený sedačky, budou seřiditelný elektricky. A dodělávat k tomu tu elektroinstalaci, to je asi docela sranda, jak sem pochopil Možná zkus pročíst tohle, uvidíš, co se tam dozvíš a jestli i potom budeš kůži chtít. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.