Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Hoj lidi. Tak jsem si po půl roce listováním inzeráty konečně udělal radost a koupil si tohohle vymazlenýna pažoutka... Tak mi ho můžete zkritizovat. Víc fotek přihodím o víkendu, teď se vrácím z práce domů za tmy, takže není čas na foto...

dsc00114ux1.jpg

w1632.png

[upravil dne 2/10/08 gasaxx]

Odesláno
Původně zaslal: paul jane

tak gratulace :potlesk at slouzi a dalsi coupe v clubu parada.

jen takova otazecka ma ta 2,2 hdi FAP nevis ?

Ahoj. Díky za uvítání... FAP bohužel má a od začátku ěm jen zlobí, ale s tím jsem to kupoval... Ty tam máš FAP?

Odesláno
Původně zaslal: vendi.stejskal

No,musim jen pochválit,dobře sis vybral,je to fešák mazel,tak ať ti slouží jen k radosti a hodně km bez nehod:super:potlesk

Díky, doufám, že s Váma budu moct co nejdřív vyrazit na nějakej sraz. Tohel forum už sleduju cca 4 měsíce a čekal na auto, až se k Vám budu moct přidat...;)

Odesláno

taky gratuluju a pokud muzu poprosit o informace ahlvne cenu,treba pres U2U,je to auto po ktrem uz dlouho koukam! udaje o spotrebe a zpusobu tve jizdy by me taky zajimalo!

at slouzi bez jakykoli problemu!

Odesláno
Původně zaslal: oni

taky gratuluju a pokud muzu poprosit o informace ahlvne cenu,treba pres U2U,je to auto po ktrem uz dlouho koukam! udaje o spotrebe a zpusobu tve jizdy by me taky zajimalo!

Poslal jsem Ti SZ, ale hodilo to nějakou chybu, tak nevím, jestli Ti došla.

Odesláno
Původně zaslal: gasaxx

jj doslo,moc dekuji......

Odesláno

jj doslo,moc dekuji......

Není zač. Snad Ti to pomůže při přehledu Kupátek a vybereš to pravý...:D

Odesláno
Původně zaslal: genzer

Taky se pridavam ke gratulacim,je to fesak:super

kdyby ses chtel kouknout na moje coupecko,tak koukni zde:

Taky díky. Nedávno jsem četl to vlákno, jak píšeš o zatmavených sklech. Taky se na to na jaře chystám... Teď se musím dát dohromady z finanční krize, kterou mi tenhle mazel způsobil. Ale na jaře se na něm začne dělat... Jen mohlo být v kůži no... Ale tak co už, i takhle se tomu komfortu může rovnat jen málokterý auto.

Odesláno

Taky díky. Nedávno jsem četl to vlákno, jak píšeš o zatmavených sklech. Taky se na to na jaře chystám... Teď se musím dát dohromady z finanční krize, kterou mi tenhle mazel způsobil. Ale na jaře se na něm začne dělat... Jen mohlo být v kůži no... Ale tak co už, i takhle se tomu komfortu může rovnat jen málokterý auto.

ja taky nemel kuzi,sehnal jsem ji komplet za 8tis:D,c elkove uz jsem v aute utopil kolem 280tis (vcetne koupe auta,samozrejme),ted v prosinci uz ho budu mit dva roky a nedam na nej dopustit

Odesláno

ja taky nemel kuzi,sehnal jsem ji komplet za 8tis:D,c elkove uz jsem v aute utopil kolem 280tis (vcetne koupe auta,samozrejme),ted v prosinci uz ho budu mit dva roky a nedam na nej dopustit

No tak to mi nezbývá, než doufat, že se mi ji časem taky povede někde sehnat...;) Já ho mám 14 dní a už teď na něj nedám dopustit. Vyzkoušel jsem už více aut, ale tohle je prostě mazec. Je pohodlný, jízda taky celkem svižná, ovládá se úplně parádně, poslouchá na slovo (teda zatím), takže proti němu celkově zatím nemůžu říct půl slova...:super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...