Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Velky technicak

Recommended Posts

Odesláno

Cus lidi, kdyz puvodni majitel auta nekde ztratil velky technicak tak jak je to s vystavenim novyho??? Co k tomu potrebuju???

Odesláno

potrebujes bud malej nebo aspon znat spz . Duplikat vystavi majiteli nebo na zaklade plne moci i jinemu cloveku . Samo ,ze za mensi poplatek a v miste kde je auto registrovane

Odesláno

OK diky chlapi. Takze si kamos bude muset sehnat od puvodniho majitele plnou moc a je to v poho. Malej technicak a SPZ to ma.

Odesláno
Původně zaslal: M-A-X

OK diky chlapi. Takze si kamos bude muset sehnat od puvodniho majitele plnou moc a je to v poho. Malej technicak a SPZ to ma.

Hele, tomu nějak nerozumím. Ten kámoš koupil nějaké motorové vozidlo od někoho, kdo ztratil velký techničák? A ještě ten kámoš kvůli tomu bude někde běhat? A jak to ten původní majitel udělal, když odhlašoval vozidlo na toho kámoše?

Nebo vozidlo odhlásil a z radosti se šel ožrat a tam to ztratil? Nebo je v tom něco jiného?

Odesláno

To vozidlo je porad hlaseny na puvodniho majitele kterej nekde promrdal velkej technicak. Ted to auto stoji u znamyho co ho daval trochu dohromady a ten je poverenej to nekomu strelit. no a kamos by to vzal. takze potrebuje plnou moc od majitele aby to kamos mohl napsat na sebe a jeste k tomu dostal novej velkej technicak. Dost bordel v tom co

Odesláno

Aha, tak to je docela zamotaný. Každopádně, já být tím známým, tak řeknu majiteli: \"Hele, jestli chceš, abych to auto střelil, tak nakul velkej techničák, jinak smolík\" Protože ta plná moc bude určitě muset být ověřená. (ani na debilní poště nechtěli dát mojí vlastní manželce obyčejný balík pro mě bez ověřené plné moci - plnou moc jsem jí dal, ale neověřenou) A než se crcat s plnou mocí, to už je jednodušší zajít na DI a nechat si vyhotovit kopii VT a rovnou to odhlásit na nového majitele...

Odesláno

No kazdopadne ja se vo starat nebudu. to de mimo mne. ale ted mne napadlo ze bude mozna stacit nejaka kupni smlouva a meli by to taky vydat

Odesláno

Jeste budes potrebovat novou technickou. Kolega ted resi neco podobneho, pritelkyne koupila auto a on ztratil technicak jeste pred tim, nez to stihli prepsat.

[upravil dne 4/10/08 f3Rd@]

Odesláno
Původně zaslal: f3Rd@

Jeste budes potrebovat novou technickou. Kolega ted resi neco podobneho, pritelkyne koupila auto a on ztratil technicak jeste pred tim, nez to stihli prepsat.

[upravil dne 4/10/08 f3Rd@]

Odvolavam co jsem odvolal a slibuji co jsem slibil. Kolega je maslo a kdyz mi rikal, ze potrebuje technickou, tak samozrejme potrebuje jen evidencku.:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...