Caly Odesláno 1. říjen 2008 Odesláno 1. říjen 2008 Zdar všichni, mám dotaz ohledně výbavy ve verzi Oxygo. Zda oxygo na breaku má všechny okna v el. stejně jako u verze SW? A zda u breaku v Oxygo jsou též bílé budíky jako u SW?? Rokem výroby 2007 a novější. nevíte někdo? Ofic ceník s výbavou pro break oxygo nikde není. U koncesionáře pouze pro verzi SW.. Díky, pokud někdo víte. Citovat
mlkl Odesláno 1. říjen 2008 Odesláno 1. říjen 2008 V prípade el. okien vzadu sa elektrika nenachadza a budiky su biele Citovat
piškotek Odesláno 1. říjen 2008 Odesláno 1. říjen 2008 OXYGO má zadní okna za příplatek 10.000,-Kč včetně el.sklopných vnějších zpětných zrcátek.Bílé budíky jsou ve standardní výbavě.Ceník je na www.peugeot.cz ceník 307Break OXYGO je XR PRESENCE ..... Citovat
Caly Odesláno 1. říjen 2008 Autor Odesláno 1. říjen 2008 Ok, ale něčím se od Presence musí lišit, když tuhle řadu pojmenovali OXYGO, ne?? Citovat
Freeman Odesláno 1. říjen 2008 Odesláno 1. říjen 2008 OXYGO se liší mimo jiné standardně dodávanými 6 paprskovými litými kolami 16\". Tipuji to i na ty bílé budíky. Moje SW měla navíc i šuplíky pod sedačkami a výškové štelování spolujezdce plus chromovanou mřížku chladiče. Je ale možné, že tyto věci s tím nesouvisejí. Citovat
piškotek Odesláno 1. říjen 2008 Odesláno 1. říjen 2008 OXYGO nahradila k datumu 28.8.2007 verzy XR PRESENCE. OXYGO má pro všechny motorizace 16\" hliníkové kola Equinoxe v serii. XR Presence - alu kola podle motoru 15\" nebo 16\". OXYBO má i jiné čalounění....... Citovat
Caly Odesláno 1. říjen 2008 Autor Odesláno 1. říjen 2008 a má break oxygo třeba loketní opěrky, což presence neměla? nebo třeba to výškové stavení sedadla spolujezdce? Citovat
piškotek Odesláno 1. říjen 2008 Odesláno 1. říjen 2008 Už jsem ti to psal...mrkni na ceník P.S. Jsou za příplatek WA05 je za 3.000,-Kč ... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.