zabit Odesláno 30. září 2008 Odesláno 30. září 2008 mam takovej pocit ze do autohifi sekce nikdo nechodi, proto to davam sem aby si toho lidi co mi zde vzdy pomohli aspon vsimli a podelili se o zajimave info Citovat
jack 306 Odesláno 1. říjen 2008 Odesláno 1. říjen 2008 ahoj mam takový problém a nebudu kvůli tomu otvírat nové téma snad se na mě kvůli tomu nebudeš zlobit.... Jde o to že mam plato s reprákama ale v aute už není zásuvka do které se to má zapojit nevíte někdo jestli tam nejsou ty kábly někde jenom schované nebo je musím natáhnout celé?? díky Citovat
bombarderik Odesláno 1. říjen 2008 Odesláno 1. říjen 2008 Ahoj, ja som ich ties nemal, tak som si ich natiahol od radia. je to jednoduche pod kobercom. Citovat
zabit Odesláno 1. říjen 2008 Autor Odesláno 1. říjen 2008 no hosi sice je to ale co s vama mam delat Citovat
PnR Odesláno 1. říjen 2008 Odesláno 1. říjen 2008 jedinu moznost mas bud silno hladat repro s takym rozmerom alebo tam spravit niecim vecsiu dieru alebo nechat vyrobit cele plato nove Citovat
oni Odesláno 1. říjen 2008 Odesláno 1. říjen 2008 a nebo ze spoda udelat nejakou redukci a ten reprak az k ty redukci! ono kdyby se zvolili mensi sroubky,cerny a dali se zkrz,tak taky nebudou videt! Citovat
oni Odesláno 6. říjen 2008 Odesláno 6. říjen 2008 tady jsem nasel plato,jak ten dotycnej docil toho vyviseni nad platem, nenapada nekoho nejaky napad jak to zhotovit? [upravil dne 6/10/08 oni] Citovat
kmotrik Odesláno 6. říjen 2008 Odesláno 6. říjen 2008 napadl mě laminát, vyžíznout do toho prostě ďuru a dolaminovat to + novej potah autokobercem. tlakový lisování by plato asi nevydrželo a s laminátem se daj dělat šikovný věci když se s ním umí ) Citovat
MALE FROG Odesláno 7. říjen 2008 Odesláno 7. říjen 2008 myslim ze sikovnej truhlar by to dokazal udelat z mdfky vyriznout krouzky a zkosit jim hrany... Citovat
MALE FROG Odesláno 7. říjen 2008 Odesláno 7. říjen 2008 jj myslim ze slo... a primocarkou nebo frezkou si udelat krouzky doma a pak jim zkosit hrany bruskou by slo taky nebo i zase frezkou chce si to jen hrat:) Citovat
kmotrik Odesláno 7. říjen 2008 Odesláno 7. říjen 2008 oni: tak to vypadá jako když pat a mat patlá, matlá ;o) jinak podle slušnýho kopita je možný udělat takovouhle výduť a celkem snadno, s laminátovací tkaninou se maká celkem dobře. Pak to jen seřízneš a přišroubuješ to Nemuse lo by to být tak složité, záleží jen na Tvojí šikovnosti a chuti pracovat se smradlavým laminátem :-P MALE FROG: jednou jsem zaslechl větu která mě poznamenala a pomáhá mi na škole:\" Neznám slovo NEJDE, buď to jde dobře nebo špatně!!!\" a kupodivu je to pravda takže soustruh, přímočarka, frézka a kus silnějšího plexi ze kterýho by jsi mohl vyřezávat a je to. Citovat
oni Odesláno 7. říjen 2008 Odesláno 7. říjen 2008 no sikovnej nesikovnej,nebojim se toho,tak to asi teda zkusim! Citovat
kmotrik Odesláno 7. říjen 2008 Odesláno 7. říjen 2008 oni: hlavně nedělej díru do plata hned ... nejdřív kup lamitát a zkus si udělat tu kopuli ... do ní vyřízneš otvor pro repro a podle toho tvaru uděláš do plata ;o) Je to logické ale znám spoustu zbrklých lidí co by jako první udělali díru do plata a podle toho ladili formu na laminát. Citovat
oni Odesláno 7. říjen 2008 Odesláno 7. říjen 2008 no ja uz v plate diry mam jak v cedniku,takze ty budu muset nejdriv nejak zadelat,ale neboj!musim se nejak informovat jak se s laminatem dela! Citovat
dolly1010 Odesláno 13. říjen 2008 Odesláno 13. říjen 2008 Taky máte pod tím platem nezapojenej konektor? Nevíte k čemu je? Citovat
Meldik Odesláno 13. říjen 2008 Odesláno 13. říjen 2008 to bude konektor prave na ty repro ne?? Citovat
dolly1010 Odesláno 14. říjen 2008 Odesláno 14. říjen 2008 Tak jsem se ptal ještě jinde a prej je to konektor na zadní stěrač. A ačkoliv zadní stěrač nemám, tak bych tomu věřil. Škoda Moje auto Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.