jaudax Odesláno 19. říjen 2008 Odesláno 19. říjen 2008 to @re - A jak dopadlo jednání. Mělo něco společné vozem jiné značky? Třeba trabant? To Pata - jseš moc pomalej,no. Ale naporduhé jsi nás dohnal. Citovat
Pata Odesláno 19. říjen 2008 Odesláno 19. říjen 2008 Původně zaslal: jaudax to @re - A jak dopadlo jednání. Mělo něco společné vozem jiné značky? Třeba trabant? To Pata - jseš moc pomalej,no. Ale naporduhé jsi nás dohnal. Kdybych mel na nadrzi lva, tak to jede urcite rychleji Citovat
Miku Odesláno 19. říjen 2008 Odesláno 19. říjen 2008 Zrovna jsem přijel z práce a rychle na net se dozvědět něco o srazíku jako občan Frýdku-Místku se stydím za tu účast jj,srazy pořádané Zilou byly fajne Citovat
Sobol Odesláno 20. říjen 2008 Autor Odesláno 20. říjen 2008 fotky jsou zde http://tsrcustom.com/peugeot/album/index.html v plánu byla projíždka ale když se sjede 5 aut tak to nemá cenu , nikdo by si nás ani nevšiml... navíc mám nejraději chytré řeči když nakonec dotyční ani nepřijedou ikdyž účast potvrzovali zde na foru... Citovat
Sobol Odesláno 20. říjen 2008 Autor Odesláno 20. říjen 2008 nepořádal jsem akce tohoto typu poprvé, mošnov, petřvald.. atakovaly hranici 200 aut na sraze, avšak pokud není zájem ze strany členů fora se sjet s ostatníma, tak bohužel... Citovat
jaudax Odesláno 20. říjen 2008 Odesláno 20. říjen 2008 náhodou nás čtyř co jsme přijeli s doprovodem si všímalo hooodně lidí! Citovat
Sobol Odesláno 20. říjen 2008 Autor Odesláno 20. říjen 2008 si asi ještě nikdy nejel v policejním autě vid toho si všimne každý...ikdyž nechce Citovat
barenst Odesláno 20. říjen 2008 Odesláno 20. říjen 2008 Ja jsme psal ,ze termin nevyhovuje jinak bych se domluvil i s klukama s audinama (ale meli ve stejny termin jeseniky kde jsme byl i ja ) , jinak ucast vetsich aut bych nechal na lednvy sraz ,budou i nejake darecky pro zrucnou jizdu (snad bude snih) Jinak 5-6 aut je i maly uspech , jak Zila zacinal tak jezdili i 3-4 auta . Bohuzel hodne skalnich vymenilo Peugota za neco jineho a uz nejezdi na srazy. Ps To zavama jeli az s toho semaforu ? Citovat
Pata Odesláno 20. říjen 2008 Odesláno 20. říjen 2008 Původně zaslal: Sobol fotky jsou zde http://tsrcustom.com/peugeot/album/index.html v plánu byla projíždka ale když se sjede 5 aut tak to nemá cenu , nikdo by si nás ani nevšiml... navíc mám nejraději chytré řeči když nakonec dotyční ani nepřijedou ikdyž účast potvrzovali zde na foru... Ja napriklad prijel, jenomze uz nebylo kam, protoze tam nikdo nebyl To ze se nesjizdime v natunenych hustokarach a nechceme hromadne palit spojky a gumy na letisti jeste neznamena, ze si sraz nemuzem uzit v rodinne atmosfere, jako tomu bylo doposud... Taky nemuzes ocekavat, ze se tu sjede pul fora jenom proto, aby Ty sis mohl vyfotit par aut? Ono by to nejdriv chtelo navrhnout nejaky program, jak se to deje vsude jinde: Prigl a motokary, Olomouc s bowlingem a nocni prochazkou atd A to nemluvim o oficialnich srazech... Citovat
OK406 Odesláno 20. říjen 2008 Odesláno 20. říjen 2008 Původně zaslal: Sobol fotky jsou zde http://tsrcustom.com/peugeot/album/index.html v plánu byla projíždka ale když se sjede 5 aut tak to nemá cenu , nikdo by si nás ani nevšiml... navíc mám nejraději chytré řeči když nakonec dotyční ani nepřijedou ikdyž účast potvrzovali zde na foru... Na množství zúčastněních přece nezáleží. A nebo ano? Pokud pořádám minisraz P-C v Týně nad Vltavou, tak se také sejde takovéto množství jako u vás a myslím, že užijeme zábavy a srandy dost a dost. A taky podnikáme tzv. ,,spanilé jízdy\" a všichni jsou spokojení. Takže v mnoství = v kvantitě to asi nebude, že. A pořádat něco velkolepého či objemného nemá ani cenu a ani čas. Citovat
Přema Odesláno 20. říjen 2008 Odesláno 20. říjen 2008 Původně zaslal: barenst Ja jsme psal ,ze termin nevyhovuje jinak bych se domluvil i s klukama s audinama (ale meli ve stejny termin jeseniky kde jsme byl i ja ) , jinak ucast vetsich aut bych nechal na lednvy sraz ,budou i nejake darecky pro zrucnou jizdu (snad bude snih) Jinak 5-6 aut je i maly uspech , jak Zila zacinal tak jezdili i 3-4 auta . Bohuzel hodne skalnich vymenilo Peugota za neco jineho a uz nejezdi na srazy. Ps To zavama jeli az s toho semaforu ? Jo až od toho semaforu,báli se nás předjet:D:D.....asi na to s tím MPIčkem neměli.......:D:D:D Citovat
Karel Odesláno 20. říjen 2008 Odesláno 20. říjen 2008 Toho pana v bílé košilce znám, je to místní postrach řidičů už od dob minulého režimu Citovat
Mishanthrope Odesláno 20. říjen 2008 Odesláno 20. říjen 2008 Původně zaslal: Sobol nepořádal jsem akce tohoto typu poprvé, mošnov, petřvald.. atakovaly hranici 200 aut na sraze, avšak pokud není zájem ze strany členů fora se sjet s ostatníma, tak bohužel... Nechci se tě nijak dotknout, ale z tvé strany se zájem taky moc nekonal . A kdyby přijelo více aut, zůstal bys, když jsi měl najednou tak naspěch??? Citovat
Mishanthrope Odesláno 20. říjen 2008 Odesláno 20. říjen 2008 Jinak fotky nejsou špatné, hlavně ty s tím bílým autem Citovat
Miku Odesláno 20. říjen 2008 Odesláno 20. říjen 2008 koukám že vám tam někdo \" pomáhal a chránil \" fotky pěkné (jinak na té křižovatce je to debilní - zelená šípka pro odbočení svítí , ale pruh je zrušený , kdysi se tam normálně jezdilo ) Citovat
barenst Odesláno 20. říjen 2008 Odesláno 20. říjen 2008 pamatuji si na jeden sraz kde nas prijelo 3 auta vcetne 3 lidi , jinak si pamatuji na jedne a tam nas bylo 17 aut . Nejde o pocet ale jak se komu chce nekdo si jen pokeca nekdo chce jet slalom (jiny zduvodu niceni kuzelu (kibliku) to vzda v pili cesty a nebo se tesi na pohar v restauraci pres hraz Ja osobne vidim za nejlepsi sraz zavod mezi snehovymy bariery , kde jsme s 405 2 x zustal zapadly a ten bych si rad zopakoval . Citovat
Přema Odesláno 20. říjen 2008 Odesláno 20. říjen 2008 Původně zaslal: Miku koukám že vám tam někdo \" pomáhal a chránil \" fotky pěkné (jinak na té křižovatce je to debilní - zelená šípka pro odbočení svítí , ale pruh je zrušený , kdysi se tam normálně jezdilo ) Jo jo jo přesně tak to bylo a tak jsme to udělaly,jenomže zrovna v té cestě kam jsme odbočili stály \"kamarádi\" kteří se bez milosti a s majákama otočili v křižovatce za plného provozu a hurá za náma nám udělat eskortu....... Citovat
jaudax Odesláno 20. říjen 2008 Odesláno 20. říjen 2008 by mě zajímalo, jestli jsou na kaměře jak se točí v křižovatce, ale protože jeli s majákem, tak by to asi prošlo. Jinak i když to není úplně moje vina, tak se všem pokutovaným omlouvám... Snad si nás i nevyfotili cestou tam... Citovat
Přema Odesláno 20. říjen 2008 Odesláno 20. říjen 2008 V poho ....... mě to nesere....snad nám nepříjde fotečka......???? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.