Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Bohouš

Původně zaslal: Scratch

uz si zmen tu T16 naladu

dle rozkazu ;)

me ta tvoje T16 proste strasne mrzi :(

to TURBO je good :mrk

[upravil dne 30/9/2008 Scratch]

Odesláno
Původně zaslal: aka

ad chvalska tvrz.....tam uz jsme byli a myslim, ze jsme to zamitli......

a sockou me tam nikdo nedostane :)

Tam se nic určitě nekonalo a MHD (2 zastavka od metra Černý most) staví asi tak 10 metrů od toho :)

Odesláno

myslim, ze se tam slo v celkem hojnem poctu po jednom kine......tim myslim konalo....

a vim, ze jsou to dve zastavky z cernaku, ale to an veci nic nemeni...

Odesláno
Původně zaslal: Jirkap

Původně zaslal: aka

ad chvalska tvrz.....tam uz jsme byli a myslim, ze jsme to zamitli......

a sockou me tam nikdo nedostane :)

Tam se nic určitě nekonalo a MHD (2 zastavka od metra Černý most) staví asi tak 10 metrů od toho :)

Právě že konalo - šli jsme tam na jídlo po kině AUTA...

Medvěd ti o tom poví své - byl dost naštvaný z toho jak tam obsluhovali v pátek večer - a to myslím nebyl žádný velký nával.

Dostupnost MHD je bez problémů! Z metra Černý Most jede na Chvaly každou chvíli něco a noční linky na Lehovec taky jezdí!

Jako může se zkusit třeba někdy příště, protože tenkrát jsme tam vpadli neohlášení - kolik nás bylo? 20?

Džbán: No nevím, asi nedorazím. (Jako tradičně... :D)

[upravil dne 30/9/2008 Marcel505]

Odesláno

No koukám to to pěkně vyšlo, zrovna na moje narozky :D:D Nevím, možná taky dorazím, dělám do 18h tak bych jel rovnou z práce a na 19 bych mohl dorazit..

Odesláno
Původně zaslal: jarajarda

No koukám to to pěkně vyšlo, zrovna na moje narozky :D:D Nevím, možná taky dorazím, dělám do 18h tak bych jel rovnou z práce a na 19 bych mohl dorazit..

Tak to koukej dorazit... kdyžtak dostaneš hobla :D :D :super

Odesláno
Původně zaslal: Scratch

ja na tvrzi nemam problema

ty mas problemy az o kousek dal, na Chlumecky:D

mozna se na vas prijdu narychlo juknout, hlavne aby si Aka poradne prohlidla auto a nekoukala priste jak puk, az na ni bude buml troubit:bacha

Odesláno

Kamarádi potřeboval bych kapku pomoct, rád bych se na vás přijel podívat, ale netrefím tam, byl by někdo ochotný mne \"vyzvednout\" na kraji Prahy - nejlépe Černý Most, tam trefím a dovést mne tam..? DÍKY :)

P.S. Vyjíždím z práce přesně v 18:00, tudíž Černý Most vidím okolo 18:45, možná lehce dříve..

Odesláno

V tu dobu už budu na Džbáně... jinak bych tě klidně nějak navedl nebo počkal.. ale jak už psal Méďa v tu dobu je to už docela veselý cestovat na Džbán... ale uvidíš... cestu máš popsanou suprově... a neměl by jsi zabloudit :)

Jinak se na všechny dneska těším,a doufám,že bude zase hojná učast :)

Odesláno

mozna taky dorazim, jaro, posli mi U2U s cislem, ale nemuzu zarucit, ze opravdu prijedu :-)

Odesláno

Tak chci poděkovat všem,kteří dorazili a zůčastnili se srazu... bylo nás docela poskromnu ale i tak to bylo jako vždy pěkný a hezký popovídaní....

A další minisraz se bude konat jako vždy první čtvrtek v měsíci a to je 6.11.2008 od 18.hodin. :papa :papa

Odesláno

tak mohu rict, ze na dalsi srazy na dzban uz nedorazime, 1h 20min cesta na dzban, 1h 10min cesta ze dzbanu, celkem ujeto 25 km, priste si to fakt necham ujit. Delat sraz tam, kde pulka prahy musi pres rozkopanou letnou, je prinejmensim...... chujovina

Odesláno

prijeli jsme na konci privniho polocasu, vykop jsme stihli, byli jsme presne vedle stadionu, v tu chvili... :bacha

Odesláno

Tak mne to bohužel nevyšlo, za jedno mi vypadl navigátor, za druhý jsem musel ještě po práci do Jablonce a to už pak nemělo smysl, přijet tam na 21h.. :( Tak příště:super

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...