Bohouš Odesláno 30. září 2008 Odesláno 30. září 2008 Původně zaslal: Scratch uz si zmen tu T16 naladu dle rozkazu
Guest Scratch Odesláno 30. září 2008 Odesláno 30. září 2008 Původně zaslal: Bohouš Původně zaslal: Scratch uz si zmen tu T16 naladu dle rozkazu me ta tvoje T16 proste strasne mrzi to TURBO je good [upravil dne 30/9/2008 Scratch]
Free-style Odesláno 30. září 2008 Odesláno 30. září 2008 Ja se snad na zadnej sraz nedostanu..za prace...uzijte si to panove...Jinak kdyz jsme u tech srazu..mam takovy napad na nocni jizdu Prahou..co vy na to?
aka Odesláno 30. září 2008 Odesláno 30. září 2008 ad chvalska tvrz.....tam uz jsme byli a myslim, ze jsme to zamitli...... a sockou me tam nikdo nedostane
Jirkap Odesláno 30. září 2008 Odesláno 30. září 2008 Původně zaslal: aka ad chvalska tvrz.....tam uz jsme byli a myslim, ze jsme to zamitli...... a sockou me tam nikdo nedostane Tam se nic určitě nekonalo a MHD (2 zastavka od metra Černý most) staví asi tak 10 metrů od toho
aka Odesláno 30. září 2008 Odesláno 30. září 2008 myslim, ze se tam slo v celkem hojnem poctu po jednom kine......tim myslim konalo.... a vim, ze jsou to dve zastavky z cernaku, ale to an veci nic nemeni...
Dundee Odesláno 30. září 2008 Odesláno 30. září 2008 Já uvidim, jak se poperu s lakýrničinou ve stodole a možná taky dorazím, alespoň na otočku;)
Marcel505 Odesláno 30. září 2008 Odesláno 30. září 2008 Původně zaslal: Jirkap Původně zaslal: aka ad chvalska tvrz.....tam uz jsme byli a myslim, ze jsme to zamitli...... a sockou me tam nikdo nedostane Tam se nic určitě nekonalo a MHD (2 zastavka od metra Černý most) staví asi tak 10 metrů od toho Právě že konalo - šli jsme tam na jídlo po kině AUTA... Medvěd ti o tom poví své - byl dost naštvaný z toho jak tam obsluhovali v pátek večer - a to myslím nebyl žádný velký nával. Dostupnost MHD je bez problémů! Z metra Černý Most jede na Chvaly každou chvíli něco a noční linky na Lehovec taky jezdí! Jako může se zkusit třeba někdy příště, protože tenkrát jsme tam vpadli neohlášení - kolik nás bylo? 20? Džbán: No nevím, asi nedorazím. (Jako tradičně... ) [upravil dne 30/9/2008 Marcel505]
jarajarda Odesláno 30. září 2008 Odesláno 30. září 2008 No koukám to to pěkně vyšlo, zrovna na moje narozky :D Nevím, možná taky dorazím, dělám do 18h tak bych jel rovnou z práce a na 19 bych mohl dorazit..
John Odesláno 1. říjen 2008 Autor Odesláno 1. říjen 2008 Původně zaslal: jarajarda No koukám to to pěkně vyšlo, zrovna na moje narozky :D Nevím, možná taky dorazím, dělám do 18h tak bych jel rovnou z práce a na 19 bych mohl dorazit.. Tak to koukej dorazit... kdyžtak dostaneš hobla :D
buml Odesláno 1. říjen 2008 Odesláno 1. říjen 2008 Původně zaslal: Scratch ja na tvrzi nemam problema ty mas problemy az o kousek dal, na Chlumecky:D mozna se na vas prijdu narychlo juknout, hlavne aby si Aka poradne prohlidla auto a nekoukala priste jak puk, az na ni bude buml troubit:bacha
jarajarda Odesláno 1. říjen 2008 Odesláno 1. říjen 2008 Kamarádi potřeboval bych kapku pomoct, rád bych se na vás přijel podívat, ale netrefím tam, byl by někdo ochotný mne \"vyzvednout\" na kraji Prahy - nejlépe Černý Most, tam trefím a dovést mne tam..? DÍKY P.S. Vyjíždím z práce přesně v 18:00, tudíž Černý Most vidím okolo 18:45, možná lehce dříve..
John Odesláno 2. říjen 2008 Autor Odesláno 2. říjen 2008 V tu dobu už budu na Džbáně... jinak bych tě klidně nějak navedl nebo počkal.. ale jak už psal Méďa v tu dobu je to už docela veselý cestovat na Džbán... ale uvidíš... cestu máš popsanou suprově... a neměl by jsi zabloudit Jinak se na všechny dneska těším,a doufám,že bude zase hojná učast
Guest Scratch Odesláno 2. říjen 2008 Odesláno 2. říjen 2008 mozna taky dorazim, jaro, posli mi U2U s cislem, ale nemuzu zarucit, ze opravdu prijedu :-)
John Odesláno 2. říjen 2008 Autor Odesláno 2. říjen 2008 Tak chci poděkovat všem,kteří dorazili a zůčastnili se srazu... bylo nás docela poskromnu ale i tak to bylo jako vždy pěkný a hezký popovídaní.... A další minisraz se bude konat jako vždy první čtvrtek v měsíci a to je 6.11.2008 od 18.hodin. :papa
Guest Scratch Odesláno 3. říjen 2008 Odesláno 3. říjen 2008 tak mohu rict, ze na dalsi srazy na dzban uz nedorazime, 1h 20min cesta na dzban, 1h 10min cesta ze dzbanu, celkem ujeto 25 km, priste si to fakt necham ujit. Delat sraz tam, kde pulka prahy musi pres rozkopanou letnou, je prinejmensim...... chujovina
MirasCC Odesláno 3. říjen 2008 Odesláno 3. říjen 2008 Scratch: Takže hádám, že výkop ste asi nestihli co?
Guest Scratch Odesláno 3. říjen 2008 Odesláno 3. říjen 2008 prijeli jsme na konci privniho polocasu, vykop jsme stihli, byli jsme presne vedle stadionu, v tu chvili...
jarajarda Odesláno 3. říjen 2008 Odesláno 3. říjen 2008 Tak mne to bohužel nevyšlo, za jedno mi vypadl navigátor, za druhý jsem musel ještě po práci do Jablonce a to už pak nemělo smysl, přijet tam na 21h.. Tak příště
Recommended Posts