Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Neony - Oranžový - NEW FOTO !

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: jack 306

ja si na auto časem hodim červené k tmavě modré metalíze to sedne tada alespoň podle mě:papa

Pokud chceš,tak pošli fotku,já ti je tam dodělám (photoshop je můj mladší brácha :D )

Odesláno
Původně zaslal: razor

Původně zaslal: jack 306

ja si na auto časem hodim červené k tmavě modré metalíze to sedne tada alespoň podle mě:papa

Pokud chceš,tak pošli fotku,já ti je tam dodělám (photoshop je můj mladší brácha :D )

a mě by jsi taky pokusil dát neony pls:) nevím teda jakou barvu ale pokus co mě zajímá je modré, cervené bílé nebo žluté- dííky:)

Odesláno

\"\"\"\"a mě by jsi taky pokusil dát neony pls:) nevím teda jakou barvu ale pokus co mě zajímá je modré, cervené bílé nebo žluté- dííky:) \"\"\"\"

Klidně-pošli ňákou fotku (čím větší rozlišení tím líp) na mail Lucky.flatbiker@seznam.cz a já to udělám... (do komentáře připiš barvy jaký chceš a je to.. =)

[upravil dne 21.11.2008 razor]

Odesláno

\"\"\"\"a mě by jsi taky pokusil dát neony pls:) nevím teda jakou barvu ale pokus co mě zajímá je modré, cervené bílé nebo žluté- dííky:) \"\"\"\"

Klidně-pošli ňákou fotku (čím větší rozlišení tím líp) na mail Lucky.flatbiker@seznam.cz a já to udělám... (do komentáře připiš barvy jaký chceš a je to.. =)

[upravil dne 21.11.2008 razor]

Nechces sa aj mne trocha pohrat s autom...vizualne?

Odesláno

ty řadičky sou super..akorát se mi nelíbí ta platba předem na účet......ňák se toho bojím...:bacha

toho se neboj, ja tam nakupuju porad :-)

Odesláno
Původně zaslal: jakub106GTI

Původně zaslal: Scratch

ja jdu snad v zime do bileho podsvetleni

jak bílé jakou teplotu světla?

klasicke bile autoledky :-)

• O 2 týdny později...
Odesláno

ty řadičky sou super..akorát se mi nelíbí ta platba předem na účet......ňák se toho bojím...:bacha

jj toho bych se taky nebál,na aukru jsou dobrý koupě a ještě se mi nestalo že by to dopadlo nějak blbě ! Vždy pohodový nákup....

Odesláno

jj toho bych se taky nebál,na aukru jsou dobrý koupě a ještě se mi nestalo že by to dopadlo nějak blbě ! Vždy pohodový nákup....

omluva za double klik..... :myslim

[upravil dne 14/12/08 Burisek]

Odesláno

klasicke bile autoledky :-)

Autoledky???to je co prosímtě?:myslim

[upravil dne 8.12.2008 razor]

ledky na 12 voltu, jsou hranaty a maji 4 packy, neni to klasicka ledka v podobe kapky :-)

Odesláno

ledky na 12 voltu, jsou hranaty a maji 4 packy, neni to klasicka ledka v podobe kapky :-) Aha...no a není jednoduší(levnější) si koupit normální a dát si tam odpor 560 Ohmu,a zapojit je paralelně ? V podstatě je to jedno no,ale předpokládám že \"autoledky\" budou drahý:papa

Odesláno

jedna vychazi na 15 kc, lip se mi s tim dela do tistaku, ktery pak funguje jako bezpaticovka :-) (treba podsvetleni stropu, kufru, schranky u spolujezdce apod. :-)

moje stropni svetlo funguje na 3 autoledkach, malem tistaku, odporu a kousku gumy, troska cinu a pajky. naklady na jedno svetlo cca 50 kc :-)

Odesláno
Původně zaslal: Scratch

jedna vychazi na 15 kc, lip se mi s tim dela do tistaku, ktery pak funguje jako bezpaticovka :-) (treba podsvetleni stropu, kufru, schranky u spolujezdce apod. :-)

moje stropni svetlo funguje na 3 autoledkach, malem tistaku, odporu a kousku gumy, troska cinu a pajky. naklady na jedno svetlo cca 50 kc :-)

No tak to je v pohodě..čekal jsme že Autoledka bude spíš něco jako reklamní kec a bude stát třeba 25kč jedna....v tom případě by se určitě vyplatilo normální...Jinak souhlasím s tím že dioda je světelný zdroj budoucnosti,takže to řešení ti schvaluju =))) :D

Odesláno

urcite, ale nejsou bezchybny, porad mi odchazi jedna ledka na podsviceni nohou, uz dvakrat jsem ji menil a zase zacala blikat a pak odejde. Vzdy ji vymenim, protoze reklamaci by mi kvuli upravam neuznali :-(

• O 4 měsíce později...
Odesláno

Tak rádio nakonec Sony - uplně stejná barva podsvícení jako neony,a už svítí oranžově i spz............... =)

Zítra naházím fotky.....Vytunil jsem i ten audiosenzor....:aut

[upravil dne 16.5.2009 razor]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...