razor Odesláno 20. listopad 2008 Autor Odesláno 20. listopad 2008 Původně zaslal: jack 306 ja si na auto časem hodim červené k tmavě modré metalíze to sedne tada alespoň podle mě Pokud chceš,tak pošli fotku,já ti je tam dodělám (photoshop je můj mladší brácha ) Citovat
jakub106GTI Odesláno 21. listopad 2008 Odesláno 21. listopad 2008 Původně zaslal: razor Původně zaslal: jack 306 ja si na auto časem hodim červené k tmavě modré metalíze to sedne tada alespoň podle mě Pokud chceš,tak pošli fotku,já ti je tam dodělám (photoshop je můj mladší brácha ) a mě by jsi taky pokusil dát neony pls:) nevím teda jakou barvu ale pokus co mě zajímá je modré, cervené bílé nebo žluté- dííky:) Citovat
greg Odesláno 21. listopad 2008 Odesláno 21. listopad 2008 máš to moc pěkný , taky se pokouším dělat něco podobnýho(akorát modrý), akorát bez té frost trubice, zkusím přebrousit ledky Citovat
razor Odesláno 21. listopad 2008 Autor Odesláno 21. listopad 2008 \"\"\"\"a mě by jsi taky pokusil dát neony pls:) nevím teda jakou barvu ale pokus co mě zajímá je modré, cervené bílé nebo žluté- dííky:) \"\"\"\" Klidně-pošli ňákou fotku (čím větší rozlišení tím líp) na mail Lucky.flatbiker@seznam.cz a já to udělám... (do komentáře připiš barvy jaký chceš a je to.. =) [upravil dne 21.11.2008 razor] Citovat
NicolasB Odesláno 21. listopad 2008 Odesláno 21. listopad 2008 Pokud se chceš odlišit tak by se ti tohle taky možná mohlo hodit. http://aukro.cz/item487154670_peugeot_307_206_306_406_407_605_607_koz_podsvic.html#gallery Citovat
Y2K Odesláno 21. listopad 2008 Odesláno 21. listopad 2008 Původně zaslal: razor \"\"\"\"a mě by jsi taky pokusil dát neony pls:) nevím teda jakou barvu ale pokus co mě zajímá je modré, cervené bílé nebo žluté- dííky:) \"\"\"\" Klidně-pošli ňákou fotku (čím větší rozlišení tím líp) na mail Lucky.flatbiker@seznam.cz a já to udělám... (do komentáře připiš barvy jaký chceš a je to.. =) [upravil dne 21.11.2008 razor] Nechces sa aj mne trocha pohrat s autom...vizualne? Citovat
klm16 Odesláno 22. listopad 2008 Odesláno 22. listopad 2008 Původně zaslal: NicolasB Pokud se chceš odlišit tak by se ti tohle taky možná mohlo hodit. http://aukro.cz/item487154670_peugeot_307_206_306_406_407_605_607_koz_podsvic.html#gallery toto je fakt luxus ale ta cena... :-( Citovat
razor Odesláno 22. listopad 2008 Autor Odesláno 22. listopad 2008 Nechces sa aj mne trocha pohrat s autom...vizualne? Pošli fotku na mail a napiš co bys chtěl..... =) Citovat
razor Odesláno 24. listopad 2008 Autor Odesláno 24. listopad 2008 ty řadičky sou super..akorát se mi nelíbí ta platba předem na účet......ňák se toho bojím... Citovat
Guest Scratch Odesláno 25. listopad 2008 Odesláno 25. listopad 2008 Původně zaslal: razor ty řadičky sou super..akorát se mi nelíbí ta platba předem na účet......ňák se toho bojím... toho se neboj, ja tam nakupuju porad :-) Citovat
Guest Scratch Odesláno 25. listopad 2008 Odesláno 25. listopad 2008 Původně zaslal: jakub106GTI Původně zaslal: Scratch ja jdu snad v zime do bileho podsvetleni jak bílé jakou teplotu světla? klasicke bile autoledky :-) Citovat
razor Odesláno 2. prosinec 2008 Autor Odesláno 2. prosinec 2008 klasicke bile autoledky :-) Autoledky???to je co prosímtě? [upravil dne 8.12.2008 razor] Citovat
Burisek Odesláno 14. prosinec 2008 Odesláno 14. prosinec 2008 Původně zaslal: razor ty řadičky sou super..akorát se mi nelíbí ta platba předem na účet......ňák se toho bojím... jj toho bych se taky nebál,na aukru jsou dobrý koupě a ještě se mi nestalo že by to dopadlo nějak blbě ! Vždy pohodový nákup.... Citovat
Burisek Odesláno 14. prosinec 2008 Odesláno 14. prosinec 2008 Původně zaslal: razor ty řadičky sou super..akorát se mi nelíbí ta platba předem na účet......ňák se toho bojím... jj toho bych se taky nebál,na aukru jsou dobrý koupě a ještě se mi nestalo že by to dopadlo nějak blbě ! Vždy pohodový nákup.... omluva za double klik..... [upravil dne 14/12/08 Burisek] Citovat
Guest Scratch Odesláno 17. prosinec 2008 Odesláno 17. prosinec 2008 Původně zaslal: razor klasicke bile autoledky :-) Autoledky???to je co prosímtě? [upravil dne 8.12.2008 razor] ledky na 12 voltu, jsou hranaty a maji 4 packy, neni to klasicka ledka v podobe kapky :-) Citovat
razor Odesláno 17. prosinec 2008 Autor Odesláno 17. prosinec 2008 ledky na 12 voltu, jsou hranaty a maji 4 packy, neni to klasicka ledka v podobe kapky :-) Aha...no a není jednoduší(levnější) si koupit normální a dát si tam odpor 560 Ohmu,a zapojit je paralelně ? V podstatě je to jedno no,ale předpokládám že \"autoledky\" budou drahý Citovat
Guest Scratch Odesláno 17. prosinec 2008 Odesláno 17. prosinec 2008 jedna vychazi na 15 kc, lip se mi s tim dela do tistaku, ktery pak funguje jako bezpaticovka :-) (treba podsvetleni stropu, kufru, schranky u spolujezdce apod. :-) moje stropni svetlo funguje na 3 autoledkach, malem tistaku, odporu a kousku gumy, troska cinu a pajky. naklady na jedno svetlo cca 50 kc :-) Citovat
razor Odesláno 17. prosinec 2008 Autor Odesláno 17. prosinec 2008 Původně zaslal: Scratch jedna vychazi na 15 kc, lip se mi s tim dela do tistaku, ktery pak funguje jako bezpaticovka :-) (treba podsvetleni stropu, kufru, schranky u spolujezdce apod. :-) moje stropni svetlo funguje na 3 autoledkach, malem tistaku, odporu a kousku gumy, troska cinu a pajky. naklady na jedno svetlo cca 50 kc :-) No tak to je v pohodě..čekal jsme že Autoledka bude spíš něco jako reklamní kec a bude stát třeba 25kč jedna....v tom případě by se určitě vyplatilo normální...Jinak souhlasím s tím že dioda je světelný zdroj budoucnosti,takže to řešení ti schvaluju =))) Citovat
Guest Scratch Odesláno 18. prosinec 2008 Odesláno 18. prosinec 2008 urcite, ale nejsou bezchybny, porad mi odchazi jedna ledka na podsviceni nohou, uz dvakrat jsem ji menil a zase zacala blikat a pak odejde. Vzdy ji vymenim, protoze reklamaci by mi kvuli upravam neuznali :-( Citovat
razor Odesláno 16. květen 2009 Autor Odesláno 16. květen 2009 Tak rádio nakonec Sony - uplně stejná barva podsvícení jako neony,a už svítí oranžově i spz............... =) Zítra naházím fotky.....Vytunil jsem i ten audiosenzor.... [upravil dne 16.5.2009 razor] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.