Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mám přímé sání a nějak se mě tam dostal olej a tím pádem i do spalování a šel mě z výfuku bílí dým.Olej kape z filtru hned dole jak to saje vzduch.Ale myslím,že to nedělá pořád.Jestli se to tam nějak nedostalo přes tu hadičku co je propojena se sáním a hlavou motoru.

Mohli by jste mě prosím napsat vaše postřehy,čím by to mohlo být a kde hledat závadu?

Děkuji

Odesláno

To je ten problém přímého sání protože když tam připojíš oddech motoru tak se tam dostane občas olej. Já to vyřešil ponecháním kaslíku na vzduchový filtr ,ale prázdný a teprv před něj jsem dal sport vzduch. filtr. Olej si teče do kaslíku a neškodí. Pokud tam máš rovnou rouru tak tam to teče jako fík. Na oddech si dej samostatný filtr a máš po problému.

Odesláno

Ty myslíš tu hadičku na oddech,co je taková malá a propojena s hlavou a tou trubkou na sání?

A na ten oddech mám dát nějaký malý filtr?A co ta díra,která ostane v té rouře?Zalepit?

A co s tím olejem,který se dostal do celého sání?Budu to muset asi celé vyčistit?Neuškodí ten olej něčem?

Diky moc za vaše názory

Odesláno

Pokud se podíváš na tuning zboží a sport filtry tak ho najdeš.

V sadě sport. saní by měla být ucpávka, pokud ne, zkus si zajet někam do mototechny ucpávky mívají pro klempíře na dutiny. Předtím si jí samozřejmě změř .

Odesláno

Díky kluci za rady.A ten filtr co je teď od oleja,trubka a jak to vede ještě dál to sání,bych měl asi nějak vyčistit,nebo se to vstřebá?

Odesláno
Původně zaslal: Black Joe

Vyčisti to určitě ,to se jen tak nevstřebá, ale nepoužívej benzín ani technický. Jinak to může chytit slynu, pokud si nasaje ty výpary do sání.:roker

já bych to vzal technickým benzínem... když to chvílí (1/2 - 1 hod) necháš tak tak se ten benzín vypaří a žádné výpary tam nebudou ne?

Odesláno

Jasně to jen pro jistotu.

Vím o jednom moulovy co si vypral vzduch filtr v technickým benzínu ,jen halabala ho vysušil a pak ho namontoval a zkusil nastartovat.....V motoru se potkalo co mohlo. Prostě frajer:roker

Odesláno

Chci se ještě optat,abych něco neponičil.Čím můžu umýt ten sportovní filtr,je myslím z bavlny.Musí nato být speciální přípravek nebo to může být i něčím jiným?

Dík

Odesláno

Dnes jsem odmontoval to sání a vyčistil.Mám ještě nějaké dotazy.Kterou hadici na ten oddech jste měli namysli,že mám nechat volnou?1 nebo 2?2 je napojena na tu trubku sání a 1 je menší,a je až za klapkou.Ta je tam naco?Myslíte,že ten olej tam natekl 2 nebo 1?Jsem z toho jelen.Právě si chci nechat první poradit od vás a kdyby to neklaplo,tak to dám do servisu.

A jak je to za tou klapkou-3,tam to asi nijak nevyčistím?

Může to být i něčím jiným,proč mě tam ten olej natekl?

Díky

post-0-14109602341346_thumb.jpg

Odesláno

Tak jsem to všechno ponapojoval,jel jsem to trochu projet a ten olej je tam zas.Dal jsem tam ten malý filtr na ten výdech a je od oleja.Je možné,že by tam ten olej byl někde nashromážděný a teď vyletuje?Mám obavy,že je něco v motoru špatného?

Odesláno

Dobře,ale to by správně tak nemělo dělat.Nevíte někdo,jak je ta díra v té hlavě na výdech,jestli tam jsou ještě nějaké přepážky nebo kanálky,nebo tam jsou hned písty?Právě mě zajímá,kama se tam ten olej dostane.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...