Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Krytí věcí v kufru KOMBI 305 - Made in home

Recommended Posts

Odesláno

Použitý materiál:

- látka

- guma

- šicí stroj

- háčky z potahů

A bylo to...

Zásah do auta žádný...

[upravil dne 27/9/2008 Marcel505]

post-0-14109602317314_thumb.jpg

Odesláno

Zdravím Tě Marceli :papa Dnes jsem tvůj vůz viděl zaparkovaný ( v druhé řadě i ty brute :D ) u autobusové zastávky Divoká Šárka. Když jsem projížděl kolem, lehce jsem se naklonil a zahlédl tu tvojí novou krycí deku. Tak jsem tě poznal i když naživo nikdy neviděl :)

Odesláno

Marcel: Pěkný, já se už nějakou dobu snažím dostat k tomu, nacpat tam roletu s držákama z Astry F. Podle všeho by tam měla sedět jako pr*el na hrnci;)

Odesláno
Původně zaslal: Honza z Nera

Zdravím Tě Marceli :papa Dnes jsem tvůj vůz viděl zaparkovaný ( v druhé řadě i ty brute :D ) u autobusové zastávky Divoká Šárka. Když jsem projížděl kolem, lehce jsem se naklonil a zahlédl tu tvojí novou krycí deku. Tak jsem tě poznal i když naživo nikdy neviděl :)

Honzo, a neměl jsi náhodou vedle sebe hezkou slečnu a vzadu ďítko? Té stříbrné 406 jsem si nemohl nevšimnout.

No já šel na druhou stranu, a jsem líný tam zajíždět, tak to nechávám na tu chvilku zde - tam je to vždycky na prd, dřív se to dalo, ale dnes nebylo fakt jiný místo volný...

Původně zaslal: Dundee

Marcel: Pěkný, já se už nějakou dobu snažím dostat k tomu, nacpat tam roletu s držákama z Astry F. Podle všeho by tam měla sedět jako pr*el na hrnci;)

No já tě chci vyhecovatk tomu, abys mě trumfnul. :papa

Jako ono je tam místa dost, a myslím, že nějaká univerzální by tam taky šla dát a docela dobře.

Já uvažoval o soolitové desce - mezi gumy okna by padla a držela tam - určitě.

Ale já to chtěl rychle, takže aspoň tak.

[upravil dne 28/9/2008 Marcel505]

Guest servisman
Odesláno

s tchánem jsme dělali kdysy něco podobné jen nevýhoda že na to nic nepoložíš.

Odesláno
Původně zaslal: honza406

s tchánem jsme dělali kdysy něco podobné jen nevýhoda že na to nic nepoložíš.

Pravda, já původně přemýšlel nad deskou apod, ale tady zatím není nutnost na to něco pokládat, jen krýt věci v kufru...

Odesláno

Honzo, a neměl jsi náhodou vedle sebe hezkou slečnu . . . . .

Slečnu už ne, ale paní ano :D A máš u ní body k dobru :D :D Právě vedle mě kojí našeho druhého prcka. Oni vzadu totiž byli už dva. Ano to auto bylo naše. Žena má rodiče na Dědině. Tvoje auto mě doslova prásklo do očí.

Odesláno

Slečnu už ne, ale paní ano :D A máš u ní body k dobru :D :D Právě vedle mě kojí našeho druhého prcka. Oni vzadu totiž byli už dva. Ano to auto bylo naše. Žena má rodiče na Dědině. Tvoje auto mě doslova prásklo do očí.

Jo ták... Já nechtěl psát paní, vypadala tak mladě... :D

No snad jen tebe a jen do očí mé auto tě prásklo...

Čekal bych totiž že nějaký aktivní domorodec by zavolal příslušníky. Naštěstí to byla chvilka a pak jsem jel dál.

Jednou mě v této oblasti totiž navštívili příslušníci až v garáži. A to za bílého dne!

Odesláno
Původně zaslal: Marcel505

Jo ták... Já nechtěl psát paní, vypadala tak mladě... :D

No snad jen tebe a jen do očí mé auto tě prásklo...

Čekal bych totiž že nějaký aktivní domorodec by zavolal příslušníky. Naštěstí to byla chvilka a pak jsem jel dál.

Jednou mě v této oblasti totiž navštívili příslušníci až v garáži. A to za bílého dne!

Příslušníci někdy překvapí :D Já si spíš všimnu staršího, pěkného vozu a to ten tvůj je.

Odesláno
Původně zaslal: Ota

Já u něj taky musel v pátek zastavit ve VGP parku v Horních Počernicích...:D

Já si v první chvíli myslel že nějaký strejda chce vidět \"auto\"...

Odesláno
Původně zaslal: vendi.stejskal

Jj,dobře sis to vymyslel,to je šikovný, u tohodle nebyla original roletka?

Samozřejmě že byla, asi 4 druhy, ale obj.čísla jsou zrušený a nikde jsem ji neviděl, byl to doplněk na přání...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...