Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Spiral

Původně zaslal: čakom

Kola 106 moc sluší:potlesk:potlesk:potlesk

moc slusi, moc sluci.... čistapadeat..... moc slusi....

:myslim

Odesláno

kujone ty me chces nasrat:D Uz me to stve ze nemam pneu na ty novy kola:( nalestena kara, pekny fotky, masakriik:super Ja chci taky takovy mostek na foceni:D Kde se da sehnat?:D

[upravil dne 27/10/08 Ondra_S16]

Odesláno
Původně zaslal: Ondra_S16

kujone ty me chces nasrat:D Uz me to stve ze nemam pneu na ty novy kola:( nalestena kara, pekny fotky, masakriik:super Ja chci taky takovy mostek na foceni:D Kde se da sehnat?:D

Tam teraz Kujon byva, pretoze k nemu sa nastahovali kola. :D :D :D

Odesláno
Původně zaslal: RaT21

Původně zaslal: Ondra_S16

Tam teraz Kujon byva, pretoze k nemu sa nastahovali kola. :D :D :D

a ja si zase spis myslim ze si nastehoval postal do garaze :) aby se na ne moh divat kdyz usina :)

Odesláno

Ja si nemozem pomoct, ale preco dava kazdy elektrony na svojho tatosa? Ten moj zacal akosi papkat peniazky, takze ked na to pozeram cez peniaze, bez debaty plechace. Alebo nie?

vyhody elektronov: pekne to vyzera a nic viac a ak mate zhrdzavene kotuce tak to nevyzera pekne

nevyhody elektronov: drahe, pri poskodeni takmer nemozna oprava, prestanu sa robit a uz jeden nezozenies, drahsie vyvazovanie, su tazsie ako plechace=vyssia spotreba, nestandardne gumy ako tie co mam pisane a pouziva kopu inych aut 165/70 R13 tych je kopu a su lacne

Bez debaty elektrony nechcem. To vsetko som vycital na nete a na tejto stranke.

[upravil dne 28.10.2008 lordlacik]

Odesláno

to bude asi tim ze nas nase auta bavi a chceme aby hezky vypadali.....

krom to kdyzbych mel mit na pegine nejake uzke 13 tak muzu kupovat porad nove gumy .... precijen je to dravejsi auticko a nema kontrolu prokluzu..... navic sirsi kolo ma rozhodne tu vyhodu ze me podrzi v zatacce :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...