jarajarda Odesláno 29. září 2008 Odesláno 29. září 2008 Původně zaslal: vix Původně zaslal: Lubk0 A ano, s 406 konkretne s motorem 1.8 nemam odjezdeny ani 1km ... Konečně - byť zase okolo toho tuny balastu a pohádky. No, VIXi, pro změnu jsi jízlivej a potřebuješ neustále někoho napadat a zesměšňovat a Tvůj cíl je v poslední době Lubk0. Každej holt není v autech takovej \"pánbůh\", jako Ty. Stačí to říct /napsat/ normálně. Autorovi se omlouvám za P.S. koukni na www.sprintmonitor.de a najdi si svůj model a motorizaci pro porovnání, jak \"žerou\" ostatním. Citovat
jarajarda Odesláno 29. září 2008 Odesláno 29. září 2008 Původně zaslal: Free-style Původně zaslal: BoneDaddy Mě ta spotřeba přijde zcela adekvátní motorizaci, rychlosti a váze auta. Mám kolem 8,5l při spíše pomalejší jízdě. zalezi jakou mas nohu..ja jezdil za 7,2 pri takovehle rychlosti...takze narust 1,8litru se mi zda velice neadekvatni z holedem na stejnou rychlost...jinak pro ostatni...tankuju u Shellky.Myslim,ze maj jeden z nejlepsich benzinu a cas od casu tam naleju 100oktan na procistenou Taky tankuju u shellu a naprostá spokojenost, takže palivem to nebude.. Citovat
Mišak Odesláno 29. září 2008 Odesláno 29. září 2008 Původně zaslal: jarajarda Původně zaslal: vix Původně zaslal: Lubk0 A ano, s 406 konkretne s motorem 1.8 nemam odjezdeny ani 1km ... Konečně - byť zase okolo toho tuny balastu a pohádky. No, VIXi, pro změnu jsi jízlivej a potřebuješ neustále někoho napadat a zesměšňovat a Tvůj cíl je v poslední době Lubk0. Každej holt není v autech takovej \"pánbůh\", jako Ty. Stačí to říct /napsat/ normálně. Autorovi se omlouvám za P.S. koukni na www.sprintmonitor.de a najdi si svůj model a motorizaci pro porovnání, jak \"žerou\" ostatním. Podepisuju se pod to:D:D:D Citovat
BoneDaddy Odesláno 29. září 2008 Odesláno 29. září 2008 Původně zaslal: Free-style zalezi jakou mas nohu... Těžkou. Velmi těžkou.:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.