pavloucha Odesláno 26. září 2008 Odesláno 26. září 2008 po demontáži trubičky mazání turba z ní vypadlo jemné sítko a si 4 cm dlouhé,ale popraskaný a roztržený, v service boxu to tam není vúbec nakresleno,bylo vsazený jak ukazuje šipka,dá se to sítko sehnat? V autodílech si drbaj hlavu, že to nemaj [upravil dne 26/9/08 pavloucha] Citovat
klumir Odesláno 27. září 2008 Odesláno 27. září 2008 jedině zajít to autorizovaného servisu,peugeot,nebo citroen. klidně jich obejdi víc,jsou tam jen lidi..... mají to minimálně motory DHX a DHY Citovat
pavloucha Odesláno 27. září 2008 Autor Odesláno 27. září 2008 to je fakt,napsal jsem jim mail s dotazem a vinem,tak uvidím co napíšou,doufám že to budou někde mít Citovat
pavloucha Odesláno 3. říjen 2008 Autor Odesláno 3. říjen 2008 tak vyřešeno,sítko neměli ani v peugeotu,není to vedeno jako náhr.díl,do novějších aut už se prý nedává.Což tedy nechápu proč.Pomohlo vrakoviště,dal jsem mu nějakej peníz a byl jsem rád,že ho mám [upravil dne 3/10/08 pavloucha] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.