jan07 Odesláno 26. září 2008 Odesláno 26. září 2008 Nevíte náhodou někdo,proč mě na první polohu při otočení klíčku svítí kontrolka dobíjení?Pak když otočím na druhou polohu,tak se samozřejmě rozvítí ostatní co mají,a když nastartuji,tak všechny zhasnou. Citovat
jiri106xs Odesláno 26. září 2008 Odesláno 26. září 2008 Původně zaslal: jan07 Nevíte náhodou někdo,proč mě na první polohu při otočení klíčku svítí kontrolka dobíjení?Pak když otočím na druhou polohu,tak se samozřejmě rozvítí ostatní co mají,a když nastartuji,tak všechny zhasnou. Z toho si nic nedělej, to svítí všem 106kám a nejspíš i všem autům. Citovat
jan07 Odesláno 26. září 2008 Autor Odesláno 26. září 2008 Ale mě to předtím nedělalo.Na první polohu by neměla svítit žádná kontrolka,jen se zapne radio a jdou ovládat okna. Citovat
jiri106xs Odesláno 26. září 2008 Odesláno 26. září 2008 Na první polohu by měli, jak píšeš, jít okna, rádio a možná i něco dalšího, ale kontrolka svítit musí. A pokud předtím nešla, tak to bylo špatně. Citovat
Welis Odesláno 26. září 2008 Odesláno 26. září 2008 To si piš že ti musí svítí to je kontrola dobíjení a pokdu odebíráš proud a nedodáváš což asi težko když nemáš nastartovaný tak musí svítít.. P.S. tuhle vymoženost měly už i ŠKODOVKY :-) Z ROKU 1 a 2 Citovat
Welis Odesláno 26. září 2008 Odesláno 26. září 2008 To si piš že ti musí svítí to je kontrola dobíjení a pokdu odebíráš proud a nedodáváš což asi težko když nemáš nastartovaný tak musí svítít.. P.S. tuhle vymoženost měly už i ŠKODOVKY :-) Z ROKU 1 a 2 Citovat
jiri106xs Odesláno 26. září 2008 Odesláno 26. září 2008 Nechceš to napsat ještě jednou?:D:D:D:potlesk Citovat
jiri106xs Odesláno 26. září 2008 Odesláno 26. září 2008 Původně zaslal: Ondřík106s jak vypadá ta kontrolka?? červená baterka Citovat
Welis Odesláno 26. září 2008 Odesláno 26. září 2008 Původně zaslal: jiri106xs Nechceš to napsat ještě jednou?:D:D:D:potlesk ono se to kouslo a tak sem dal obnovit a hopla už to tam bylo :-) Citovat
jiri106xs Odesláno 26. září 2008 Odesláno 26. září 2008 Původně zaslal: Welis Původně zaslal: jiri106xs Nechceš to napsat ještě jednou?:D:D:D:potlesk ono se to kouslo a tak sem dal obnovit a hopla už to tam bylo :-) Lepší dvakrát než vůbec:D:super Citovat
Welis Odesláno 26. září 2008 Odesláno 26. září 2008 Původně zaslal: jiri106xs Původně zaslal: Welis Původně zaslal: jiri106xs Nechceš to napsat ještě jednou?:D:D:D:potlesk ono se to kouslo a tak sem dal obnovit a hopla už to tam bylo :-) Lepší dvakrát než vůbec:D:super no pro někoho určitě :-) ... nechapu jak udělla autošku mi tam říkaly pře každoj jízdou který kontrolky maj svítit sem si pokaždý připadal ja pitomec a pak vůbec bych si netrouf naspat na forum Citovat
Ondřík106s Odesláno 26. září 2008 Odesláno 26. září 2008 já kdyz otočím klíčkem tak mi svítí jeste taková žlutá kontrolka naprovo, je v tok písmeno K myslím, co je to? Citovat
jan07 Odesláno 28. září 2008 Autor Odesláno 28. září 2008 Ona mě právě předtím na první polohu nesvítila a naráz začala svítit,tak jsem se chtěl jen optat. Citovat
Lentilka Odesláno 28. září 2008 Odesláno 28. září 2008 kontrolka dobíjení ti svítí když odbíráš z baterky proud a alternátor ji nedobíjí... mě zase štve že nevím keré kontrolky by mi měli svítit při druhé poloze... jde mi hlavně o diagnostiku motoru esi má svítit nebo ne... Citovat
jiri106xs Odesláno 29. září 2008 Odesláno 29. září 2008 Původně zaslal: Lentilka kontrolka dobíjení ti svítí když odbíráš z baterky proud a alternátor ji nedobíjí... mě zase štve že nevím keré kontrolky by mi měli svítit při druhé poloze... jde mi hlavně o diagnostiku motoru esi má svítit nebo ne... Na druhou polohu musí svítit baterka, diagnostika, airbag. A možná i teplota vody a olej, ale tím si teď nejsem jistej. Citovat
killer Odesláno 29. září 2008 Odesláno 29. září 2008 Na první poloze svítí baterka(jde třeba rádio a znamená odběr proudu z baterky ale nedobíjí se).Na druhý poloze se ještě rozsvítí to \"Kčko\" což je ta diagnostika motoru.Po nastartování by měli všechny tyto kontrolky zhasnout a jediné co by mělo svítit jsou rozsvícená světla:D. Citovat
Welis Odesláno 29. září 2008 Odesláno 29. září 2008 souhlasim diagnostika svítit ma taky po nastartování musí zhasnou všechno.... jen mě bliká ještě airback pač sem linej spravit tu vymoženost pod sedadlem :-D... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.