Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nevíte náhodou někdo,proč mě na první polohu při otočení klíčku svítí kontrolka dobíjení:myslim?Pak když otočím na druhou polohu,tak se samozřejmě rozvítí ostatní co mají,a když nastartuji,tak všechny zhasnou.

Odesláno
Původně zaslal: jan07

Nevíte náhodou někdo,proč mě na první polohu při otočení klíčku svítí kontrolka dobíjení:myslim?Pak když otočím na druhou polohu,tak se samozřejmě rozvítí ostatní co mají,a když nastartuji,tak všechny zhasnou.

:D Z toho si nic nedělej, to svítí všem 106kám a nejspíš i všem autům. :aut

Odesláno

To si piš že ti musí svítí to je kontrola dobíjení a pokdu odebíráš proud a nedodáváš což asi težko když nemáš nastartovaný tak musí svítít..

P.S. tuhle vymoženost měly už i ŠKODOVKY :-) Z ROKU 1 a 2

Odesláno

To si piš že ti musí svítí to je kontrola dobíjení a pokdu odebíráš proud a nedodáváš což asi težko když nemáš nastartovaný tak musí svítít..

P.S. tuhle vymoženost měly už i ŠKODOVKY :-) Z ROKU 1 a 2

Odesláno
Původně zaslal: Welis

Původně zaslal: jiri106xs

Nechceš to napsat ještě jednou?:D:D:D:D:potlesk

ono se to kouslo a tak sem dal obnovit a hopla už to tam bylo :-)

Lepší dvakrát než vůbec:D:super

Odesláno

Původně zaslal: Welis

Nechceš to napsat ještě jednou?:D:D:D:D:potlesk

ono se to kouslo a tak sem dal obnovit a hopla už to tam bylo :-)

Lepší dvakrát než vůbec:D:super

no pro někoho určitě :-) ... nechapu jak udělla autošku mi tam říkaly pře každoj jízdou který kontrolky maj svítit sem si pokaždý připadal ja pitomec a pak vůbec bych si netrouf naspat na forum

Odesláno

kontrolka dobíjení ti svítí když odbíráš z baterky proud a alternátor ji nedobíjí... mě zase štve že nevím keré kontrolky by mi měli svítit při druhé poloze... jde mi hlavně o diagnostiku motoru esi má svítit nebo ne...

Odesláno
Původně zaslal: Lentilka

kontrolka dobíjení ti svítí když odbíráš z baterky proud a alternátor ji nedobíjí... mě zase štve že nevím keré kontrolky by mi měli svítit při druhé poloze... jde mi hlavně o diagnostiku motoru esi má svítit nebo ne...

Na druhou polohu musí svítit baterka, diagnostika, airbag.:super

A možná i teplota vody a olej, ale tím si teď nejsem jistej.:myslim

Odesláno

Na první poloze svítí baterka(jde třeba rádio a znamená odběr proudu z baterky ale nedobíjí se).Na druhý poloze se ještě rozsvítí to \"Kčko\" což je ta diagnostika motoru.Po nastartování by měli všechny tyto kontrolky zhasnout a jediné co by mělo svítit jsou rozsvícená světla:D.

Odesláno

souhlasim diagnostika svítit ma taky po nastartování musí zhasnou všechno.... jen mě bliká ještě airback pač sem linej spravit tu vymoženost pod sedadlem :-D...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...