Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

dalsi tragedie

Recommended Posts

Odesláno

nj ale kdyby jel na prehlednej novej silnici s autem v provozu schopnem stavu s nesjetyma pneumatikama a umel aspon trochu ridit nemuze dostat smyk narvat svodidla bazar a začít hořet :-D... to dá rozum né

Odesláno

ono Fusione, je neco jineho drtit to pres dve kila na dalnici ve voze, ktery je na toto staven a obut na pneumatiky, ktere tomu odpovidaji. A hlavni je ten pandulak mezi sedadlem a volantem.

Odesláno

V pondělí jsem se projel kousek za Kolín a zpět. To byl teda zážitek. Kamiony se řítí po silnici stovkou, do toho myškují šílenci, kteří někam chvátají, no jsem rád, že jsem to projel živej a zdravej. Policajty jsem na trase nikde žádný neviděl. Tak co se divíte, že nějaký dementi jezdí jakopaka, když můžou a jsou si jistý, že se jim nic nestane, pokud to někam nenapálí.

Odesláno
Původně zaslal: Bohumil

V pondělí jsem se projel kousek za Kolín a zpět. To byl teda zážitek. Kamiony se řítí po silnici stovkou, do toho myškují šílenci, kteří někam chvátají, no jsem rád, že jsem to projel živej a zdravej. Policajty jsem na trase nikde žádný neviděl. Tak co se divíte, že nějaký dementi jezdí jakopaka, když můžou a jsou si jistý, že se jim nic nestane, pokud to někam nenapálí.

to je pak adrenalinová jízda co? ... čekáš odkud to dostanes :-)

Odesláno
Původně zaslal: Driver

Řidič dělal kraviny a doplatil na to spolujezdec. Ale nepiště tady na něj jenom nadávky a radši si vzpomeňte jaký jste dělali kraviny s prvním autem vy. Akorát jste měli kliku, že vám to většinou vyšlo.

Scratchi nic proti tobě, ale zrovna ty jsi tady nedávno popisoval jak jsi se honil po městě s nějakým magorem co ti hodil myšku. Takže jsi díky tomu v podstatě mohl dopadnout úplně stejně jako on.

to mas pravdu, mohl jsem tak dopadnout, ale taky jsem psal ze jsem mu ujizdel, abych neprisel o autak, nebo on o hlavu :D,

Samozrejme jsme vsichni jako mladi kluci zkouseli, meli i stesti. Muj pripad sam o sobe, zkousel jsem s hundrtkou smyky nejdriv na parkovisti a pak v dobrichovicich na takovym placku u reky. Jednou jsem skoncil napichlej na pokacenym strome - kmen stromu jsem si narval do predniho svetla a dal do kufru, pri dalsi jizde jsem skoncil v berounce, pak uz hundrt nejezdil :D, ale nez jsem si dovolil vyzkouset kontrolovany smyk na silnici, ubehlo hodne vody.

Jedu rychle, kdyz si to muzu dovolit, ne to co zazivak kazdou chvili na D1

Odesláno
Původně zaslal: Fusion

a) nikde nebylo psáno kde auto vzal a za jakých podmínek

b) nikde nebylo psáno ž machroval, pouze že nepřizpůsobil rychlost - čemu? Povolenou rychlost nebo třeba kolejím, který ho pak rozhodily?

c) že je to tragedie je jasný, ale opět si tady někteří dělají závěry bez jakýchkoliv bližších informací o nehodě.

Edit: d) někteří tady často popisujou jak jeli kdesi 180, 200km/h a pak když se tu objeví nehoda tak mudrujou. To nemá žádnej smysl.

[upravil dne 24/9/2008 Fusion]

Souhlas. Nikdo o tom nic nevíme a stejně ta diskuse ani nikomu nepomůže. Ale na druhou stranu - od toho je to diskuse. Tady se nehledá řešení...

Odesláno

no ono pokud se odrazil od dratu a projel plotem kterej urco nebyl nalepenej na silnici a projel jeste kus bazarek kde to sejmulo par aut a pdole vohorelyho vraku nedostal smyk na koolejich v 50! pokud jsou obrazky autenticke,tak si myslim ze nejakej zaver tady udelat muzem!

Odesláno

Je to pěkná a rovná silnice z trutnova do pece nevym co tam vyváděl byl jsem se tam podívat a necháputo žádná zatačka tam není je to krásná rovinka ale říkali že to hnal jak blázen a nejak blbě předjíždel a hups byl autobazaru nevym asi tam delal nejaký hovadiny jinak si to neumim pochopit škoda mladýho lidskýho života:(:(

Odesláno

vypadá to že tam asi blbnul nebo machroval kolik to jede a krapítek to nezvlád je to dobrá silnice nejsou tam žádný vyjetý koleje od kamionu který byho třeba rozhodily kdysi se tam jezdily zavody sprint na jednu míli :bojim

Odesláno

no ve zprávách říkali kolem 150 km. ale tomu neveřím to musel jet výc na to kam až dolít a prorzyl lana při silnici a plot a skončil mezy autama

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...