radek462 Odesláno 22. září 2008 Odesláno 22. září 2008 Mám normální běžné sedačky,ale sedák u řidíče je po minulém majiteli dost prosezelý.Nezkoušel jste to někdo prohodit se sedákem spolujezdce?Je to 5-dvírko.Dík Radek Citovat
radek462 Odesláno 25. září 2008 Autor Odesláno 25. září 2008 Tak mi nikdo neporadil.Zkusím to přehodit sám,jen mi někdo alespon napište,jak sedačky jednoduše vymontovat z auta ven.Dík Radek Citovat
Schreek Odesláno 25. září 2008 Odesláno 25. září 2008 Každá sedačka je na 4 šroubech, posun zcela dopředu odšoubuj zadní dva v lyžinách a pak zcela dozadu a pžední dva jsou taky v lyžinách, pak už je sedačka volná, pokud v nich máš airbagy, tak je nutno odpojit kabel, který je někde pod sedačkou. Jestli se daj prohodit si nejsem jist, spíš bych řekl, že ne... Citovat
KoNG Odesláno 26. září 2008 Odesláno 26. září 2008 sedačku nemusíš vyšroubovávat jen pro to aby jsi přehodil sedák jde to i ve vozidle přehodit jde sedaky jsou stejné Citovat
radek462 Odesláno 26. září 2008 Autor Odesláno 26. září 2008 Díky za odpovědi,zajimala by mě ta možnost přehození sedáků bez demontáže.Zdar Radek Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.