NO3IA Odesláno 21. září 2008 Odesláno 21. září 2008 Dnes jsem se rozhodl,že se nachystám na zimu,vyměním gumy a zkontroluju zimní směsy.Přišel jsem k autu a asi po 3 týdnech jsem otevřel kapotu a koukám jak sůva z nudlí.Celej motor byl posypanej žlutým práškem,říkám si co to,pyl už není.Zvednu oči a nějakej zuřivej hlodavec mi rozkousal půlku toho co je na kapotě na odhlučnění.to je mazec,mužu být rád,že kabely zůstaly celé.A já si říkal,proč když jde kolem auta pes tak vrčí,ted už vím proč Citovat
marisw Odesláno 21. září 2008 Odesláno 21. září 2008 preto nikdy neparkujem pri smetiakoch :roll Citovat
NO3IA Odesláno 21. září 2008 Autor Odesláno 21. září 2008 Původně zaslal: marisw preto nikdy neparkujem pri smetiakoch :roll tak tohle by mně nenapadlo Citovat
orgacek Odesláno 21. září 2008 Odesláno 21. září 2008 Buď rád,že kabely zůstaly celé- zkus dát do sáčku psí chlupy a někde to pověs do motorového prostoru. U mě to pomohlo. Citovat
NO3IA Odesláno 21. září 2008 Autor Odesláno 21. září 2008 Původně zaslal: orgacek Buď rád,že kabely zůstaly celé- zkus dát do sáčku psí chlupy a někde to pověs do motorového prostoru. U mě to pomohlo. v oplu jsem mněl mrkev v síťce Citovat
vendelinek Odesláno 21. září 2008 Odesláno 21. září 2008 stačí dát hrstku svojich vlasů a máš klid,nějakym způsobem se mi promenádila nějaká kuna na chalupě po půdě(nenašel jsem kudy se tam dostala)a tak když mě mamina střihala,dal sem vlasy do mkr.pytlíku,propíchal ho a pověsil na trámek,3roky už tam nejsou ,potvory:D:D:D:super Citovat
radek462 Odesláno 21. září 2008 Odesláno 21. září 2008 Nechá se někde koupit ten odhlučnovací díl? Citovat
Sapik Odesláno 21. září 2008 Odesláno 21. září 2008 Původně zaslal: NO3IA Dnes jsem se rozhodl,že se nachystám na zimu,vyměním gumy a zkontroluju zimní směsy.Přišel jsem k autu a asi po 3 týdnech jsem otevřel kapotu a koukám jak sůva z nudlí.Celej motor byl posypanej žlutým práškem,říkám si co to,pyl už není.Zvednu oči a nějakej zuřivej hlodavec mi rozkousal půlku toho co je na kapotě na odhlučnění.to je mazec,mužu být rád,že kabely zůstaly celé.A já si říkal,proč když jde kolem auta pes tak vrčí,ted už vím proč Tak potři motor a okolí olejem a na to nasyp hodně pepře Citovat
brasil Odesláno 21. září 2008 Odesláno 21. září 2008 Existuje i speciální sprej stojí cca 3 kila. Kukni někde na net Citovat
Guest servisman Odesláno 21. září 2008 Odesláno 21. září 2008 od 168 Kč http://www.zbozi.cz/?r=hint&q=sprej+proti+kun%C3%A1m Citovat
Black Joe Odesláno 21. září 2008 Odesláno 21. září 2008 Také existují elektrické plašiče a odpuzovače, po vypnutí klíčku se aktivují a vydávají ultrazvukový signál , který zvířátka nemají rádi. Citovat
Gitarista001 Odesláno 22. září 2008 Odesláno 22. září 2008 Tak to sa zide aj mne, lebo ide zima a ako kazdy rok budem raz tyzdenne pratat z krytu hlavy motora potkanie výkaly. Minuly rok mi zatial zozrali len kabel do smerovky takze vidim ze ta 206 je fakt chutna . Citovat
NO3IA Odesláno 22. září 2008 Autor Odesláno 22. září 2008 Původně zaslal: radek462 Nechá se někde koupit ten odhlučnovací díl? taky bych ted potřeboval novej Citovat
pastorek Odesláno 22. září 2008 Odesláno 22. září 2008 Původně zaslal: NO3IA Původně zaslal: radek462 Nechá se někde koupit ten odhlučnovací díl? taky bych ted potřeboval novej Dá sa kúpiť v Peugeote a stojí cca 1000 CZK. Citovat
NO3IA Odesláno 22. září 2008 Autor Odesláno 22. září 2008 Původně zaslal: Sapik Původně zaslal: NO3IA Dnes jsem se rozhodl,že se nachystám na zimu,vyměním gumy a zkontroluju zimní směsy.Přišel jsem k autu a asi po 3 týdnech jsem otevřel kapotu a koukám jak sůva z nudlí.Celej motor byl posypanej žlutým práškem,říkám si co to,pyl už není.Zvednu oči a nějakej zuřivej hlodavec mi rozkousal půlku toho co je na kapotě na odhlučnění.to je mazec,mužu být rád,že kabely zůstaly celé.A já si říkal,proč když jde kolem auta pes tak vrčí,ted už vím proč Tak potři motor a okolí olejem a na to nasyp hodně pepře dík za radu,ale tohle rači nee Citovat
Pepas Odesláno 25. září 2008 Odesláno 25. září 2008 Asi před měsícem jsem byl na čekané v lese. Auto, opla astru, kterou jsem měl napucovanou včetně motoru a nachystanou k prodeji, jsem nechal na lesní cestě. Kolem půlnoci jsem odjel domů. Druhý den jsem otevřel kapotu motoru a málem jsem padl na záda. Motor celý komplet obalený blatem. Kapota zevnitř jakoby vylíčená blatem. Při bližší prohlídce jsem zjistil, že to měly na svědomí kuny. Ještě že se nepustily do kabelů. No co vám mám popvídat. Abych mohl auto odvézt do bazaru, tak jsem půl dne strávil čištěním motoru. Vystřílet všechny kuny !!!!!!! Citovat
NO3IA Odesláno 25. září 2008 Autor Odesláno 25. září 2008 Původně zaslal: honza406 od 168 Kč http://www.zbozi.cz/?r=hint&q=sprej+proti+kun%C3%A1m zkusím to Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.