Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ak Vas zaujima test zimnych pneumatik, tak som nasiel tento test ....podla datumu clanku by to mal byt tohtorocny test....

http://auto.idnes.cz/test-zimnich-pneumatik-setrit-se-nevyplati-feh-/pneu.asp?c=A080926_152517_pneu_fdv

tu je to podrobnejsie :)

http://www.az-pneu.sk/index.php?goto=testy_pneu&obdobi=zimni

Ja som bol rozhoduty pre Dunlop SP winter response a z tohto testu som sa utvrdil,ze aj si ich objednam :) Je to taky kompromis medzi vsetkymi testovanimi vlastnostami :)

[upravil dne 4.10.2008 Andrej82]

• O 2 týdny později...
Odesláno

Hele, když zimáky na Peugeota, tak jedině Michelinky. S 206kou naloženou až po uši jsem do zasněženého kopce neměl jediný problém. V pravém pruhu stály náklaďáky, v prostředním předjížděcím se sunul náklaďák krokem a když už se zastavil a já za ním, tak jsem neměl sebemenší problém se rozjet a předejt ho...

Jedině MICHELIN

:bacha

• O 2 týdny později...
Odesláno
Původně zaslal: NO3IA

Původně zaslal: JuloI

Ahoj. Kto by vedel poradiť aké zimné pneumatiky mám kúpiť?

já dnes obul tyhle,jsem na horách;)

Tyhle mam na 4054x4 a misim rict ceny/vykon super .

Pokud se jezdi vice po snehu aledu , lepsi jsou Savy S3 , sice to zni blbe kdyz jsou levne a nejsou nejmodernejsi , ale na lehke auto jsme nevidle lepsi pneu (i na 405 4x4 byli super ) 206 1,4 i uz jezdi mam ka 2 roky a super .

Jinak na dalnici a tezsi auta uz jsou lepsi samozdrejme UG , nevo A3 ci jine moderni pneu

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...