CONAN_CZ Odesláno 21. září 2008 Odesláno 21. září 2008 Pánové, mám takový problém... Mám 306tku 2.0 89kw. Toto auto má budík ukazatele tlaku oleje. Dneska ráno, jak jsem jel z noční, tak mi budíček během jízdy několikrát spadl až na \"0\" tlak oleje. Po pár kilometrech začal zase ukazovat normální hodnoty a po čase zase \"0\". Jelikož se auto jinak neprojevovalo, jelo normálně a neozývaly se žádné \"tajemné\" zvuky, tak jsem pokračoval v jízdě. Kde myslíte, že je příčina? Já bych to hádál na problém bud v čidle, nebo někde v el. vedení, protože se mi nezdá reálné aby to jen tak přestalo mazat a následně zase začlo.... Budu vděčný za každý Váš názor...... Citovat
ozzy56 Odesláno 21. září 2008 Odesláno 21. září 2008 Díval ses vůbec na měrku oleje v motoru? Citovat
CONAN_CZ Odesláno 21. září 2008 Autor Odesláno 21. září 2008 Olej jsem onehda měnil a na měrce je ho dost a kontrolka mazání zhasíná, tak jak má.... Citovat
pastorek Odesláno 21. září 2008 Odesláno 21. září 2008 Ja by som to videl na vadný snímač tlaku. Citovat
theimer Odesláno 21. září 2008 Odesláno 21. září 2008 ja bychto viděl na drátky konektoru čidlu. mužou být zanesené Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.