f3Rd@ Odesláno 17. září 2008 Odesláno 17. září 2008 Cau, venku uz je docela kosa a ikdyz se za par dni budu z tohohlr bytu sehovat, tak bych si rad jeste trochu pritopil, jenze kdyz jsem nastavoval topeni, tak karma nesepne a netopi. Vodu do vodovodu ohriva dobre, ale na topeni kasle. Vubec netusim co tomu muze byt, pred 2 mesici prosla ocistou a kontrolou, tak mozna na neco zapomeli, kdyz ji zapojovali. Mam tady fotku karmy a ovladani.. Citovat
f3Rd@ Odesláno 17. září 2008 Autor Odesláno 17. září 2008 a ovladani, nevite na co jsou 3 male prepinace (cervene oznacene)? Byly off, tak jsem je ted dal on ale stejne nic [upravil dne 17/9/08 f3Rd@] Citovat
janci77 Odesláno 17. září 2008 Odesláno 17. září 2008 Čau, tento DIP prepínač ovláda: 1. - rozptyl (rozdiel medzi zapínacou a vypínacou teplotou 1 alebo 2 stupne - OFF/ON) 2. - 5 minútové minimum pre zapnutie výstupu 3. - vykurovanie / chladenie (OFF/ON) - ja mám prepínače 1. OFF, 2. ON, 3. OFF Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.